® E-bay - тема 14

• 45 017
  • 884
  •   1
Отговори
# 750
Наде, споко. Аз до сега не съм имала оплаквания от Англичани за пратки. Миналия петък купих 2 чифта боруши от 2-ма различни рърговеца. Във вторник бяха в нашата поща. Нито фиидбек имам нито нищо. Писах им да ми напишат, тък като аз съм написала - цъ братче.
Иначе англичаните са коректни, но не и сантиментални. Те си вършат работата и т'ва е. А относно това, че не ти отговарят все пак имай предвид, че от петък до понеделник сутрин те повръщат Simple Smile

Ха, редактирам се. Ей сега проверих и ми сложили феедбек. Значи предполагам, че ги пишат веднъж седмично всички на куп.

# 751
  • София
Момичета, обяснете ми за проследяването. Чакам нещо от Щатите, мацката още на 25 ми прати тракинг номер. Обаче на сайта на USPS ми дава,че те само са получили заявка за изпращането на такава пратка. Защо е така, няма ли да мога да разбера кога е шипната, кога напуска страната, кога идва тук... Че тя може изобщо да не е за мен, а просто някакъв номер. Не съм наясно, обяснете ми,моля.

# 752
Получих си парфюма Ungaro Party Платих на 20, пристигнал е на 25-ти

# 753
  • някъде
А според вас,доставката от Щатите не обезсмисля ли по-добрата цена?Друг е въпроса,че американците продават по-готини работи.

# 754
а аз да ви кажа вече не поставям оценка преди да ми поставят и на мен.
Имам толкова покупки и само 83 оценки.
Сега като получа нещо уведомявам продавача и му благодаря, но оценка не слагам ,ако и той не ми е сложил .
Ако иска оценка, нека пръв направи крачката:)

aunt Ogg,
би трябвало , когато дойде в България да пише,че е дошла.
Аз проследявах веднъж една пратка така и пишеше, че е пристигнала в Гърция.  И добре ,че пишеше та да мога да отида и да си я търся в пощата- тук пощенските услуги, особено лятото са като българските, че и по-зле Simple Smile

# 755
Някой търсешеботушки за момиче-6.Шипват ги за около 3-4 паунда. Peace

# 756
Да, ама не са нови за съжаление.

# 757
А според вас,доставката от Щатите не обезсмисля ли по-добрата цена?Друг е въпроса,че американците продават по-готини работи.
Ами аз не знам ти по кой курс сметаш, но от Англия нещо си идва за около 12-14 паунда Х 2.5= 35 лв, а от Амрика 22-23 $ Х 1.3= 30 лв.
За да е изгодна доставката от Англия трябва да е 6-7 паунда.
Не аз така или иначе не гледам цената кой знае колко. важното е да ми харесва. 1 нещо ще купа за месеца, ама да ми допада. Иначе ако ми притрябва боклук си взимам от редута.

# 758
12-14 паунда от Англия??? Имам над 200 покупки от Англия, но толкова не съм плащала. Купих 4 чифта кожени (тежка истинска кожа) ботуши до коленете миналия месец, и най-високата доставка ми беше 9 паунда. За дреха повече от 5 паунда (това за зимно яке) не съм плащала.

# 759
Най-висока доставка платих за едни ботуши-8 паунда и първата ми покупка беше също с висок шипинг(пак 8 паунда),но при условие,че ми искаха 14,а стигнах до 8 си е добре.Иначе в повечето случаи повече от 4-5 паунда не са ми искали. Peace
Вчера една мацка от Гърция ми поиска доставка 7,50  newsm78

# 760
Най-висока доставка платих за едни ботуши-8 паунда и първата ми покупка беше също с висок шипинг(пак 8 паунда),но при условие,че ми искаха 14,а стигнах до 8 си е добре.Иначе в повечето случаи повече от 4-5 паунда не са ми искали. Peace
Вчера една мацка от Гърция ми поиска доставка 7,50  newsm78

тук пощенските такси са доста високи.
На мен за едно СД от Солун ми искат 4.5 евро,
За среден пакет- до 500гр таксата за изращане от Гърция до България  е 5, 30евро. Препоръчано ще е 7,80

# 761
  • София
Е,не, ей сега ме разбиха с доставка! Shocked Shocked Shocked Питам колко ще ми иска за един космонавт, за 1-2 год. дете. Тя ми казва,че ще шипне до тук, но от ннам къде си и поискали 50лири за доставка! Смяяях! Joy Whistling

# 762
Може ли пак някой да ми помогне - аз пуснах диспут за дънките днес и продавача е пратил някакъв тракинг номер,който като напиша в сайта на американските пощи,ми дава това:
Your item was accepted at 4:16 PM on September 22, 2008 in DUNEDIN, FL 34698. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.
Как го разбирате вие,че ги е пратил на 22 септември ли,при положение,че съм ги платила на 27 август, и има ли изобщо право на това?И сега какво да правя- да чакам ли,да пиша ли нещо в диспута,какво....?

# 763
  • sofia
На 22,09 е изпратено,но още не е напуснало Щатите

# 764
Има ли лимит на диспутите в PayPal? Върнали са ми парите от един аукцион и в темата на писмото пише: Claim Award Limit Reached Case ID # PP-535-...

А аз трябва да пускам за още 2 неща. Все изчаквам последния момент с надеждата, че нашите пощи ще си свършат работата и ще го доставят.

Бях купила хард диск за лаптопа си и не дойде - сега виждам, че продавача вече не е регистриран и не мога да пусна диспут. А имаше над 20 000 оценки

Последна редакция: сб, 27 сеп 2008, 19:54 от Stryper

Общи условия

Активация на акаунт