Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 273
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 1 065
Според мен също, до крайния срок за предаване - 31 януари, има 2 месеца и половина. Но ако болшинството предпочита да е февруари, аз съм съгласна.

# 1 066
  • Пловдив
Момичета, просто направих предложение. И доводи изказах. Но както решите. Ако остане за Януари аз няма да мога да се включа Sad

# 1 067
  • у дома
за мен никакъв проблем няма  Peace

според мене най-важно е Tandoori, да е свободна и да не и е пришпорено, ние сме лесни  HugMr. Green

# 1 068
Щях да кажа - да пуснем анкета, но се сетих, че ще гласуват всякакви хора и нищо няма да стане...
Аз също съм съгласна да е февруари, както съм и съгласна, комуто се налага, да закъснее с предаването на тортата със 7-8 дни, както се случи и сега.
То, наистина да каже Тандури, че моята е лесна...

# 1 069
Много набързо драсвам, по-късно ще пиша повече, но сам да кажа, аз съм ЗА да го изместим февруари, стига всички да са съгласни! Peace

# 1 070
Януари е пълен с именни дни. Който иска може да си направи тортата за един от тях и да си я запази. Съгласна съм за Феруари, ако се реши. Хем, ще порасне и "БЕБЕТО" на Тандури.... Wink и ще има повечко време за нас после....  Joy Както се реши - така да бъде. И в двата случая участвам.

# 1 071
  • София
Момичета, поздравления от мен и извинения за вскички пропуснати торти от това Предизивикателство!

Тандури, специално за теб за всичкия ти труд  bouquet

Мярнах, че обсъждаме изместване на следващото Предизвикателство за февруари - аз съм "ЗА", дано успея да се включа!

# 1 072
Я, и аз на гърнето мерудията-ЗА ФевРуАри съм!Първо защото януари ми се струва много близо, пък и тази Коледа и Нова година смятам, че е възможно да съм зарината с поръчки, още повече, че и правя разните му там захарни фигурки за един Коледен БЛаготворителен Базар-та ще ми се и да дишна малко след празниците.Пък и от Коледа и Нова година ще има останали торти, та малко ще се озорим с изяждането на две примерно последователни!  Crazy

# 1 073
Както решите! Аз съм ЗА! Peace

# 1 074
Аз подкрепям Марулка, защото действително ми е по-удобно януари да правим и февруари да обсъждаме, но като гледам сме малцинство  Laughing

# 1 075
  • Vaudreuil Canada
Clairette въпроса с правенето на тортата през януари може да ти се уреди - даже ще си в челните редици  Mr. Green като никога  hahaha
Майтапя се де да не ми се вържеш Simple Smile

# 1 076
За мен е без значение,каквото решите.И без това януари имам 3 торти / на 06., на 18., и на 20. / , тъкмо ще запълня и февруари.

# 1 077
  • варненка от София
Ами аз пак казвам, че темата се знае още от преди месец, до януари има още сума време, може от сега да се направи тортата както аз смятах, но явно наистина сме малцинство.  Tired

Преди си говорихме, че изключенията ще са рядкост, а съвсем не се оказва май така, но каквото решите в крайна сметка. Crossing Arms

# 1 078
  • Пловдив
Ами аз пак казвам, че темата се знае още от преди месец, до януари има още сума време, може от сега да се направи тортата както аз смятах, но явно наистина сме малцинство.  Tired

Преди си говорихме, че изключенията ще са рядкост, а съвсем не се оказва май така, но каквото решите в крайна сметка. Crossing Arms

Не се коси, моля те. Аз го предложих като вариант и за следващи години. Ако никоя от вас няма да се подготвя за коледа и няма куп именници през януари... и не иска малко да отдъхне, ОК, правете го през януари. Аз ще се наслаждавам на творбите ви.

Непосилно ми е януари да правя торта. Още отсега имам 4 поръчки и  баща ми има имен ден. А искам и малко да си почина след лудият декември.

Съжалявам, че го предложих  Sad

Правете предизвикателството както си е по план януари  Hug

# 1 079
извинявам се, че питам, но явно пропуснах при четенето на постовете ви....Та...каква е темата за следващото предизвикателство през януари или февруари?? мога и аз да се пробвам в категория "новак", ....незная и условията обаче ...

Общи условия

Активация на акаунт