Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 778
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 300
Cry осакатиха ми ламята днес в транспортаааа  Cry като съм патица да я нося из трамваите - пада ми се!
Коя ламя, бе душицо?

# 301
  • София
 Laughing Van444e, размсмя ме! Ами тая, дето я правя за Предизвикателството, нали още при обсъждането си казах, че ще е ламя /автопортрет, разбирай! какъв вълчи глад ме гониииии последните седмици не е истина  #Crazy /.

# 302
Маруле, знаеш, че сме на няма и половин км разстояние една от друга, един път ти предложих, сега втори, няма да се потретвам  hahaha  Ако нещо от инвентара ми може да ти влезе в употреба, само  Whistling
Аааа и няма да ти крада идеите, аз си имам вече  Wink

# 303
Здравейте,за съжаление не успях да се включа в срока за това предизвикателство,но темата за следващото много ми хареса и се надявам да успея да се запиша за тогава.

# 304
  • Vaudreuil Canada
asti ако другите не възразяват и за това може да се запишеш Simple Smile

# 305
asti ,аз лично нямам нищо против и сега да участваш...Не мисля,че някой ще възрази...Ще видим още една приказка!  newsm10

# 306
  • Пловдив
asti, и аз съм за  newsm26 newsm26 newsm26

# 307
asti нямам нищо против да участваш  Hug

И аз от утре почвам фигурите. Моята кухня също е в ремонт, но поне имам все още печка, мивка и маса. Joy

Марулка дано да успееш с тортата. Peace

# 308
asti с огромно удоволствие ще видя твоята интерпретация на тема "Нетрадиционни приказни герои"  Peace

# 309
  • София
asti, аз нямам против!

# 310
  • София
И тук да кажа - asti, хайде, стягай фантазията и такъмите и....чети приказки. Аз нямам нищо против да видя и твоята - така скучният ноември ще е пълен:))))

# 311
asti, аз също, много, ще се радвам да сме повече. Да видим още една нетрадиционна приказна торта. В края на краищата това не е конкурс и всеки от нас, ще научи, нещо ново.

Момичета, да знаете, че за мен, ще си е предизвикателство от всякъде!  Като цяло тортата, материалите, и рецептите, за мен, ще са нови. Неща, които, ще правя за първи път и ще експериментирам. Дали, ще се получи не знам, но кога, ако не сега?! Тези дни доста работа ми се събра, та нищо не направих с тортите. Днес направих една торта за рожден ден, която обаче, ще си я похваля в другата тема, защото и без това не е нито нетрадиционна, нито "приказна"

На слука на всички ви, защото е много вероятно да ме отняма за известно време, и предизвикателството вече да е започнало!

# 312
asti - С двете ръце съм  newsm26. Запрятай ръкави....

# 313
Asti, аз също нямам нищо против, казвай дали да те записвам в списъка?
Момичета, извинявайте, че така се губя, имам адски много неща на главата сега, старая се да ви следя, дано не пропусна нещо!
Ако не, повтаряйте докато го видя.  Mr. Green

# 314
Благодаря Ви момичета-ако няма да има не съгласни- включете ме ,че отдавна имам идеята.Много ме сърбят ръцете вече да я правя пък да видим какво ще се получи.Извинявам се за късното включване.

Общи условия

Активация на акаунт