Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 779
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 285
  • София
аз мисля, че икебана е просто идея, а не да се изучаваме, за да може да направим нещо. Аз поне си мисля, че това е шанс да направим една съвсем различна композиция от цветя, която иначе не бихме сложили на торта. Аз бих се помъчила над някоя клонка или парче мъх. Изобщо не смятам да чета литература по въпроса, защото не това е идеята на тортата. Може да се помъча и да докарам някое глинено гърне  Wink Ето това си е изпитание поне за моите умения и други не ми трябват.

# 286
petia_tag - АБСОЛЮТНО И НА 100% СЪМ СЪГЛАСНА С ТЕБЕ......

# 287
  • Vaudreuil Canada
аз мисля, че икебана е просто идея, а не да се изучаваме, за да може да направим нещо. Аз поне си мисля, че това е шанс да направим една съвсем различна композиция от цветя, която иначе не бихме сложили на торта. Аз бих се помъчила над някоя клонка или парче мъх. Изобщо не смятам да чета литература по въпроса, защото не това е идеята на тортата. Може да се помъча и да докарам някое глинено гърне  Wink Ето това си е изпитание поне за моите умения и други не ми трябват.

Прафилно  Hug

# 288
  • София
И аз така виждам цялото предизвикателство - всяка тема - не сме на училище в час по литература 80-те години и да трябва да цитираме правилно литературната критика...Идеята да си доставим удоволствие, да научим нещо и ако за някой това е да прочете нещо за икибаната, ок, за друг може да е "мъх и гърненце", за трети нещо друго, накрая със сигурност всички ще има какво да обсъждаме и запомним:)))))

# 289
  • Пловдив
Момичетаааааа, съсредоточете се върху героите. До икебаната има ехееееееее, над 9 месеца  Mr. Green
Ако трябва ще ви сканирам и ще ви пусна една книжка за икебани. Мисля си обаче следващото гласуване да е чак след икебаната, че нещо много се разконцентрирахме с това гласуване преди предизвикателството на друга тема.

# 290
Дааа и аз май само, ще гледам на икебаната, ич ме няма в цветарството, ма да видим, до тогава много време. Иначе сезоните са супер!
Ох, а това етно, как ме влече...

Права си Пепи, сега друга работа ни чака

# 291
  • София
аз съм повече от съсредоточена за героите, особено вечер като си легна и ги обмислям. Решила съм скоро да започна фигурките, защото никога не ми стават нещата както съм ги замислила и да имам време да правя нови.

# 292
Какво толкова и се "панирахте" на тази Икебана, то когато предложението за тази тема беше дадено си беше "Цветя" ( не помня кой я предложи темата), просто Тандури я записа като Икебана. Тъй че споко , ще си правим тортички с цветя лятото. Mr. Green
Пък на Ванчето ще и дадем свободата да ги брои още от сега  Joy
 Иначе сезоните и аз ги измислих , тъкмо януари като ми стане студено при -10С , ще ме амбицира още повече идеята  Mr. Green
Някои направиха тортите вече , други фигурите , аз още не съм- само идея имам.  Mr. Green

# 293
  • у дома
Някои направиха тортите вече , други фигурите , аз още не съм- само идея имам.  Mr. Green

аз пък и идея си нямам  Mr. Green

# 294
  • варненка от София
Оф, аз много мисля, премислям, идеи, приказки, едно харесвам, друго не. Едно избирам, след малко на друго се спирам, абе лудницата е пълна. Наизвадих си детските книжки за вдъхновение, но остава да виси със страшна сила въпросът, ще ли ми е готова кухнята до края на октомври, аджеба  newsm78
За сега е строителна площадка и няма шанс за вихрене, ако пък не стане ще си направя аз тортичката, пък и извън предизвикателството и това си е. Ще я посветя на новата им кухня, дай боже!

# 295
  • София
marulka_s, като се замисля, има доста време до края на октомври, защо не започнеш да си правиш някакви фигурки, накрая, ако не сте готови с кухнята, ще помолиш отзивчива приятелка да ти заема кухня и фурна за няколко часа да направиш самата торта и готово - много повече от нищо...

# 296
Марулче, и аз съм на мнението на Димитрина.Ако тортата ти включва някакви фигурки ги направи предварително.След това да ти остане само самата торта.

Мацки аз да се похваля-имам идея!!!  Mr. Green Но и моята торта ще я направя ъвсем в началото на октомври-тъй като тогава имам РД и ще се възползвам.  Mr. Green Е, айде и з да се почувствам дете....все за деца правя торти.

# 297
  • варненка от София
Ами то добре, но сега съм си в София, а всичките ми тортени магийки са във Варна, връщам се там на 15-ти октомври, ще видя как ще е кухнята и тогава ще го мисля, но във Варна нямам такива близки приятелки, че да ми отстъпят кухнята, там съм пришълка все пак  Embarassed До 15-ти нищо не мога да направя така или иначе.

# 298
  • София
Ами то добре, но сега съм си в София, а всичките ми тортени магийки са във Варна, връщам се там на 15-ти октомври, ще видя как ще е кухнята и тогава ще го мисля, но във Варна нямам такива близки приятелки, че да ми отстъпят кухнята, там съм пришълка все пак  Embarassed До 15-ти нищо не мога да направя така или иначе.

Аз не разбрах къде си правиш кухнята, в София или Варна, ако нещо от моите инструменти може да ти помогне до 15-ти, моля, обади се, ще ти ги заема, не са много, но има:))) Шегата настрана, ако се сетиш за някакъв начин да ти помогна - заповядай...Това е предизвикателство все пак, на предното повечето имахме чувството, че тренираме бягане с препятсвия:))) Една кухня не може да е спънка за творчеството, все пак Simple Smile

# 299
  • София
 Cry осакатиха ми ламята днес в транспортаааа  Cry като съм патица да я нося из трамваите - пада ми се!

Общи условия

Активация на акаунт