Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 260
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
и аз се включвам с рев, че до никъде не съм  Cry Cry Cry

# 421
И аз не съм почнала, а и съм болна, та не знам кога ще почна  Sad

# 422
  • у дома
еееее вие пък сега, повече нищо няма да ви казавм, ПЪК  Crossing Arms

Mr. Green Mr. Green

зависи от настроението, но имам идея тази седмица да спретна още една, поправителна  Whistling  Flutter

# 423
blueeye® браво на теб.

И аз съм накрая с фигурките, но още не знам кога ще я правя тортата. Дано успея до края на седмицата. Laughing

Clairette оздравявай бързо. Hug

# 424
Блуай, получих всичко, качени са ти снимките в нета и т.н. Разбира се всички албуми са ми заключени в момента, така че никой освен мен не може да ги види.

И аз да се добавя в групата на ревящите..ако не ми мине котка път във вторник трябва да получа нещата си, плана ми е до края на другата седмица да съм направила тортата, да видим.  Rolling Eyes

# 425
И аз го закъсах... реве ми се и си поревах даже! Днес докато правех вечерята жестоко си одялах с рендето десня палец и сега адски ме боли! Бинтован е, и нямам си идея даже как ще се справя с тортата... Дотогава има 2 седмици, но трябва да се подготвя предварително.  Cry
Стискам палци на всички като мен бързо и безпроблемно да се справят.  Hug

# 426
Предлагам следващото издание да го кръстим: "ТОРТЕНИ НЕВОЛИ". Май повече ще ни подхожда.  hahaha

# 427
Аз май много лошо провлачих крак т.е ръка  Sad

# 428
Хайде и аз да се оплача,и при мен върви много мудно всичко, като че ли нямам никакво желание, засега съм си направила само фигурките и то с голям зор,незнам дали може да се различи какво е.Чак съжалявам че се записах,но пък после щеше да ме е яд,така че продължавам напред колкото мога,а пък се надявам от ваша страна да няма много критики.А за участието с две торти неразбрах може ли или не,че момиченцето ми има рожден ден другата седмица и съм намислила нещо.

# 429
  • София
аз също нямам желание от 1 месец да правя нищо. Sad А имам в момента и здравословен проблем, който ме навежда на мисълта, че може и този път да не се включа. Sad

# 430
  • Карнобат
Еееее недейте така бе момичета ,не се отказвайте има още време. Аз със малчо и в болница даже лежах и пак се мъча  да смогна с фигурките и не смятам да се отказвам.

# 431
  • София
Всеки сам си знае, но аз само да кажа, че удоволствието да участваш, дори и с не най-доброто на което си способен към момента, е в пъти по-голямо от това да си спестиш труда, малко разочарования и малко ядове, че си могъл и по-добре...

# 432
Подкрепям Димитрина! Каквото и да представите, ще е по-добре от нищо и определено всички ще има какво да науча от това!

Thedragonbg, аз се сетих, че съм правила торта с отрязан пръст и да ти дам един съвет! Бинтоваш и отгоре слагаш хирургическа ръкавица! Имай предвид, че от натиска при разточване и т.н. раната може отново да се отвори и да почне да кърви, случвало ми се е , така че да си дам 2-та цента по въпроса Simple Smile

Аз днеска мисля да почна с някои от нещата дето могат да съхнат преди да направя самата торта, стискайте палци да потръгне, че май отхапах по-голям залък отколкото мога да глътна.  Laughing Laughing

# 433
  • София
каквато и да стане тортата, по-добре да се покаже, защото е важна  и идеята и замисъла, не само изпълнението, а и от точно такива оплескани торти много неща могат да се научат, така че не се отказвайте.

# 434
Е стига така -давайте по смело. Каквото стане - няма да се отказвате. Аз уж днес смятам да почна - тя и моята идея е една , да видим в изпълнение какво ще се получи  Joy
 Какво се разбрахме последно за "готовите украси" като перлички , жили бони и т.н . Може ли да се ползват или Не?
Тандури ще я преглътнеш хапката не се съмнявам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт