Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 266
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Аз сигурно този уикенд ще се заема. На 14-ти имам имен ден и може да се оправдая пред мъжо, че е за тогава Simple Smile Иначе за тази седмица съм с 2 поръчки  Blush Дано и умората ми поотмине, че вечер съм като парцал, а през деня имам само 2.5 часа докато малкия спи  Sad

# 406
  • София
Аз нямам против някой да участва с две торти, все пак това не е конкурс. Те се компенсират нещата, ще има някой друг, който пък няма да направи и така...

# 407
  • Балчик
Аууу и до услугите на модератор ще прибегнем май, да видим тогава по ай пи та-та, щом като се каните тук нови регистрации да си правите. Grinning
Шегичка. Между другото, след като предизвикателството няма състезателен характер, защо за вбъдеще не променим регламента и кой с колкото торти иска , с толквоа да участва. Защото и аз имам идея за още една.  Mr. Green Много се двоумих коя да избера в началото. Или да има ограничение 3 торти примерно или 2. Да го обсъдим, какво ще кажете. От другия път да важи.

# 408
  • София
Момичета, надали ще правя втора този път, но принципно наистина можем да махнем ограничението - кой с колкото желае да се изявява  Peace

# 409
  • София
Направила, каквото направила - полетя към мейла на Тандури преди броени секунди:) Удовлетворението ми е, че си спестих още 20 дена терзания кое как ще стане и дали няма да сбутам всичко накрая, този път се напънах и приключих сравнително в началото на месеца.

# 410
  • варненка от София
Аз викам да свършва вече месеца, че торти ми се гледкат  Whistling

# 411
Мдам, моята работа няма да стане! Сега ми се обадиха, че ми отлагат да изпратят ( не да получа!) поръчката чак на 24-ти. Абсурд да успея. Трябва да тръгвам да търся други формички или да правя на ръка.  Sad

# 412
  • Plovdiv->Toronto
Ей жалко, , но не прави компромиси, нито се утрепвай Confused.
Какво като ги изпратят на 24-ти, когато я довършиш - тогава. Ние ще си имаме занимавка от първи нататък, твоята и на 15-ти да я направиш - пак става. С Кларет двете - последния ден hahaha. Сериозно, предпочитам да видя каквото си имала мерак да направиш, а не с каквото си направила компромис. А и знам какво е да си чакаш играчка, ми то е част от вдъхновението  Simple Smile.
Като стана дума за играчки, един въпрос, с какъв накрайник (и кой номер), направи треволяка на тортата с Дора, освен онзи с дупките  Peace?

# 413
  • София
Тандури, само ми кажи дали ми получи e-mail-a със снимките и обясненията,  Praynig За да знам, ако не, да пускам пак Simple Smile)) За джаждите...ами какво да ти кажа, защо не пробваш със замразяване, да направиш каквото може предварително от украсата и после да ти остане само работата с формичките...Ако те безпокои фактът, че ще ти мине обсъждането след като дойде кученцето, може да се разменим и да си в ден някой ден преди това...

# 414
Ели, проблемът е, че вземаме кучето на 8-ми ноември. Не направя ли тортата преди това, абсурд да я направя първите дни след като го вземем.
Поръчах от друго място, уж до края на другата седмица обещаха, ама ако и те почнат да ме мотат ще го мятам на ръка.
За накрайника на Дора да си призная въобще не съм обърнала внимание на номера! Аз ползвах няколко тогава, ще погледна кои са и ще ти кажа! Единия беше такъв като с изрязано триъгълниче в средата, все едно отворена човка.  Peace

Дими, пристигнал е мейла, просто нямах възможност вчера да запазя снимките и да ги отворя, за да проверя дали всичко е ОК, затова не ти писах. Сега ще ги отворя да видя дали всичко е наред и ще ти пиша!
Малкият ми е с 39.5 от вчера, въобще сме красота, та може да се позагубя малко!

# 415
Дими, писах ти на е-мейла! Peace

# 416
  • София
Дими, писах ти на е-мейла! Peace

Благодаря!   bouquet

Дано Калин се оправи скоро, че е голяма мъка да си болен, макар че по-голямата мъка е на обгрижващия, ама...

# 417
  • Plovdiv->Toronto
Мда, и ние го прекарахме този вирус, 3 дена с 39-40 градуса през 4 часа  #Crazy. Бързо оправяне.
И аз се стих за този накрайник, имам такъв но само един бая едричък, ще търся по-дребен ...

# 418
  • у дома
готова съм  Mr. Green

# 419

Общи условия

Активация на акаунт