Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 718
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 390
Ох, хората вече снимките изпратили, а аз още не съм почнала и нищичко не съм направила....  ooooh! Не зная защо се мотая..., трябва да се наканя, че не обичам и аз в последния момент!  Confused

# 391
Спокойно Пина, не си сама , и аз съм доникъде  ooooh!
Нещо хич не ми е тортено  Tired никакъв ентусиазъм нямам  Sad

# 392
  • Балчик
Да ви потормозя ли малко Simple Smile Вече 4 човека са ми пратили торти, албумите са организирани, датите съм започнала да ги определям, всичко върви по план. Simple Smile

Джемма, ти си пак същата по ред като миналия път Simple Smile  Peace

Ок. Peace

# 393
Да ви потормозя ли малко Simple Smile Вече 4 човека са ми пратили торти...
newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 394
Ванче бре душко , що рИвеш ? И аз съм до никъде , ама май ще почвам - засега събирам още информация как се правят някои неща  Mr. Green

# 395
  • София
мен нещо ме е напуснало всякакво желание за тортоправене. Преди да се изпоразболеем бях измислила всички детайли, но сега не ми се захваща с нищо. Ако не се завърне как ще правя торта и аз не знам.

# 396
рИвЪ.... щото от 20 дни съм готова с фигурите. И..... щото и последните сложни фигури  ги направих скоро...... и щото.... само тортата остана.... и щото...... рожденничето се разболя от "пъпки" и отложиха празнуването за незнам кога.......и ... щото си мислех че ще съм отличник-първенец...... и щото....... щото така!!!  ppp

# 397
  • Plovdiv->Toronto
Уе-уееее, то прости, то сложни фигури, Ванче, снимай всяка  по-отблизо така, да не е като на сватбената торта, булката и младоженеца едвам се виждат в далечината  Confused Grinning ...

# 398
Ели, в папката ми в подписа има снимки колкото щеш в близък план. И сега ще има. Обещавам!!!! Peace
За неделя си искат тортата!!! Ураааааааааааа  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 399
Аз пък да ви кажа, понеже ми се размина едната септемврийска торта, още се мотам с фигурките, до никъде съм. Надявам се този уикенд да ги завърша, а тортата май в последния момент, ще я правя... Гола вода съм! Явно и мен ме е напуснало вдъхновението Sad

# 400
  • у дома
при мене - НИЩО newsm78

май ще се отказвам от първоначалния замисъл, нещо не ми тръгна добре и го зарязах...  Confused да не пиша, че нямам никаква идея как ще изглежда, обикновено си представям, сънувам и нам си какво още, сега - НЪЦ  Crazy ooooh!  Rolling Eyes

поне приказката ми е ясна, както и с каква торта ще се пробвам. поне така си мисля Mr. Green

като гледам как върви, май ще си дочакам всички поръчки, може пък с тях да ми доде и Фдъхновението hahaha Joy

# 401
Да ви кажа и аз мога да залагам за някои приказки Simple Smile

# 402
  • София
със сигурност пак ще има уникални торти...

# 403
  • София
Еее, момичета, дайте му време да дойде на това вдъхновение  Hug
/мен такъв ентусиазъм ме е подгонил, че обмислям да си направя нов ник и да участвам с втора торта в Предизвикателството  Wink , ама няма, де... че като сложим и 3-те рожденденнически до 21-ви, усещам как ще ме натирят в МД от сега  ooooh! /

# 404
Румя, поставяш много интересен въпрос! Ако имаш вдъхновение за 2 торти дали да не участваш с 2 имам предвид.
Какво мислите другите? newsm78

Моите неща още хич нямат идея да пристигат. Направо съм бясна. Отгоре на това, това което поръчах не съм сигурна дали въобще ще ми свърши работа.  Rolling Eyes

Ако има други готови, пращайте да попълвам албума! Peace

Общи условия

Активация на акаунт