Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 719
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 375
  • Балчик
Ох, аз едвам преди малко започнах с моите фигурки. Имам дооста още. Малко ще си почина и айде пак. само че май не трябваше този път да правя първо фигурите, сега ще засъхнат и понеже са свързани в дълга редица- не ми е ясно как ще ги пренеса на тортата. Rolling Eyes

Готова съм, сега ще напиша рецептата и пращам снимките. Има какво да желая по украсата още, но каквото- такова. Peace

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 13:51 от Джемма

# 376
Е, хееееееей! Престанете да издавате приказките си. Направо ме изкушавате, да започна да гадая "в ефир" кой-какво е правил!!!
Тандури, не се предавай толкова лесно!!!! Ще се справиш, сигурна съм!!!!
Аз също съм готова. Само чакам да ми звъннат и започвам да сглобявам тортата.  Направо се гордея със себе си, че се получи най-сетне проклетата ми фигура......  newsm44

# 377
Джема, можеш да подредиш фигурките върху картонче, обвито със станиол-така по лесно ще ги пренесеш до голямата подложка и същинската торта-после само ще декорираш с тревичка или там каквото ти хрумне, за да не се вижда подложката на фигурките!

# 378
  • Балчик
Е, хееееееей! Престанете да издавате приказките си. Направо ме изкушавате, да започна да гадая "в ефир" кой-какво е правил!!!
Тандури, не се предавай толкова лесно!!!! Ще се справиш, сигурна съм!!!!
Аз също съм готова. Само чакам да ми звъннат и започвам да сглобявам тортата.  Направо се гордея със себе си, че се получи най-сетне проклетата ми фигура......  newsm44

Аха, моята едва ли ще я познаеш Peace.

# 379
Аха, моята едва ли ще я познаеш Peace.
Алооо.... имаш насреща си упорит и рогат Козирог.... Не ме изкушавай да се пробвам да те разконспирирам в ефир..... да не взема по погрешка да позная  и да ти убия приказката hahaha

# 380
  • Балчик
Абе много ми е интересно да се хвана с теб на бас дали ще познаеш. Ама ще нарушим правилата.  Laughing Или на лични може ?

# 381
  • Пловдив
Вижте какво ако ще познаваме приказки дайте поне да залагаме... по-интересно ще е  Mr. Green
Аз да доложа, че съм до никъде- нито фигурки, нито торта, ама имам ли време. Днес предадох поредната поръчкова (за жалост неснимана, поради липса на фото  Sad )

# 382
Моята закана беше шега.
Но няколко човека вече, разказват разни подробности които би трябвало да четем по време на представянето на тортата им. Така се губи част от тръпката..... Един си изпънал шоколадовото чаршафче перфектно /оцених благодарности към мен/, друг пък си реди фигурките  в редички..... има и други,ама да не ги изброявам сега.... Амииииииииии, не е честно.... newsm78 Така гъделичкате и то много.....  Cry
Относно залагането hahaha..... Пепи, залагам си моята торта, че ще измислиш нещо, което ще ни  Shocked откъм идея и изпълнение..... Ще се справиш, знам!!!! Има мноооого време.

# 383
Дълбайте, дълбайте!  Mr. Green
Аз тука само се паникьосвам как още нищо не съм направила! Много мразя да си оставям нещата за последния момент Sad

# 384
  • Пловдив
Ванче, тя идеята се роди още след края на предното предизвикателство. Остава да намеря време за реализацията и, че все пак си имам и едно неуморно хлапе у дома  smile3540

# 385
  • Plovdiv->Toronto
Еми то с толкова време до 31-ви освен щурОтиЙ друго какво да измислим  Grinning.
Ванче, това е трейлъра само бе драга, трябва да се пусне кукичката, всеки казва по малко, колкото да поддържа интереса към темата. Няма страшно, за после колко още има .... съспенс, екшън, неуспехи, пети опити Shocked, неща заминали в кофата ... цял роман. Но! Когато му дойде времето Joy.

# 386
съспенс, екшън, неуспехи, пети опити Shocked, неща заминали в кофата ... цял роман.
... крем и захар по тавана......и не само по него... /ще го приложа нагледно да го видите  и то СТЪПКА ПО СТЪПКА/  hahaha

# 387
  • Plovdiv->Toronto
Точно така. И коментарите на всички други обитатели на къщата Laughing, от това можеше да излезе супер реалити шоу, по серия за всяка торта  hahaha...

# 388
  • София
аз да ви подсетя като пращате снимките да споменавате колко е голяма тортата, за да може да добие всеки представа, особено след като отпадна изискването за размер.

# 389
Да ви потормозя ли малко Simple Smile Вече 4 човека са ми пратили торти, албумите са организирани, датите съм започнала да ги определям, всичко върви по план. Simple Smile

Джемма, ти си пак същата по ред като миналия път Simple Smile  Peace

Общи условия

Активация на акаунт