Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 725
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ох, това червеноооооо  smile3511 не става и не става! Трети път пробвам, с 3 различни чрвени, и кафяво добавях, и не и не! ама каквото-такова, оставям фигурката да съхне, че поне да не колабира в/у тортата  Mr. Green

# 361
Готови, старт!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 362
Tandoori . Това прозвуча като: "Горе ръцете!!!". Трябваше малко тръпка да внесеш. Нещо като: "Готовиииииииии........ СТАРТ!"  #2gunfire /представи си че стрелям нагоре/  Joy  Joy Joy Joy Joy
Е, айде на старта. Желая на всички ви успех и много безпроблемни и забавни мигове.
Моята торта се отложи за другата седмица, че хлапето е с шарка..... Ама, че късмет!!!! Така че, си влизам в графика......

# 363
  • Plovdiv->Toronto
Пу първа Grinning!
В 0.47 часа на първи изснимах последните снимки. Които са много, егати как се влюбих в тази торта Joy. На сутринта фигурките бяха нагризани, една от тях отнесена в училище Shocked.
Така че, каквото станало-станало, торта да не видя до януари!
Благодаря на тортената академия за съветите, особено на професор Ванчето, шок.фондан се разточи прекрасно на олио, точно по инструкциите  Grinning.
Съчувствам ви за изпоядените матрЯли, мен това би ме довело до истерия, удържах фронта, като се има предвид че цяла седмица я мажа и премазвам с крем тази торта, добре се справих Mr. Green. Сега вече не я и искат, стара била  hahaha Joy ...

# 364
Момичета, някой от вас да ми е пращал албум в Мултиплай? newsm78
АКо да- моля пуснете ми мейл адрес и ник в БГ Мамма, за да мога да отговоря обратно!

Искам също така да ви помоля всички, пращайте ми снимките като attachment към майлите, за да не трябва един път да ги свалям от нета от ваш албум, после да ги качвам пак в общия албум на предизвикателството. На първа страница съм обяснила какъв формат е приемлив.
Благодаря! Peace  bouquet

# 365
Аз май няма да успея, ще пътувам, а и програмата ми е доста натоварена. Жалко.

# 366
  • София
О, Анда, много жалко  Confused

# 367
  • варненка от София
И такааа, ами аз съм вече готова, утре подготвям папчицата и мятам снимките на Тандури и сядам да чакам 31-ви  smile3508 Popcorn newsm81

# 368
И такааа, ами аз съм вече готова

Е, кога я направи  Shocked Аз дори не съм започнала с елементите, а са ми ясни в главата от доста време... Blush

# 369
  • София
Готоваааа   Hands Clap
всъщност след критиката на мъжа ми  - не от най-добронамерената, но доста близо до истината - че основни неща за рисуването не знам и че героят прилича на гол охлюв, май по скоро трябва да сложа този емотикон:  Confused
ама карай да върви! Пък и толкова си я мислех тази торта, че в крайна сметка, съм доволна, че я направих.

Следобед снимам разрез и пращам всичко на Тандури.

# 370
  • варненка от София
То и аз още не съм пратила снимките, заради разреза, още не сме я заколили.

Ами Вайълетке, полека лека си правих фигурки, елементчета, всеки ден по нещо, на практика почти 10 дена подготвях и правих тортата, но вече ми олекна и добре, че се реших в София да я правя, че кухнята ми ням ада е готова май до края на месеца  Tired

# 371
Браво на вас! Чакам снимките с нетърпение!
Моята торта не знам какво ще я правя. Не ми се искаше да я правя точно като ще взимаме или след като ще вземем кучето, защото ще ми се стъжни, но не ми пристигнаха формите, които си поръчах! А да правя на ръка направо ще ми отнеме дни. Sad
Чудя се как да постъпя... Rolling Eyes

# 372
  • София
Браво на вас! Чакам снимките с нетърпение!
Моята торта не знам какво ще я правя. Не ми се искаше да я правя точно като ще взимаме или след като ще вземем кучето, защото ще ми се стъжни, но не ми пристигнаха формите, които си поръчах! А да правя на ръка направо ще ми отнеме дни. Sad
Чудя се как да постъпя... Rolling Eyes

А това ръчно правене, няма ли да ти изтормози ръката, ако не, то почни си лека-полека и току виж си почти готова преди формите...а те ще ти помогнат, когато съвсем ти е писнало, но пък ще имаш повече време като дойде кучето...То в сряда ли идва? Нещо 8-ми ми се върти в главата...

# 373
А това ръчно правене, няма ли да ти изтормози ръката, ако не, то почни си лека-полека и току виж си почти готова преди формите...а те ще ти помогнат, когато съвсем ти е писнало, но пък ще имаш повече време като дойде кучето...То в сряда ли идва? Нещо 8-ми ми се върти в главата...

Дими, то проблема е, че формичката ми за рязане няма да пристигне и ако не пристигне навреме трябва да изрязвам на ръка, което е безумие, защото ми трябват много елементи. Проблемът е, че като ги почна, няма спиране, защото трябва веднага да ги сглобявам, не може да се чака да съхнат, защото няма да станат. И това е другото дето ме притеснява, предвид че ако ги изрязвам на ръка ще ми отнеме по-дълого време, някои ще засъхнат...неприятно.  Rolling Eyes

# 374
  • София
я си чакай формичките, тази ръка тепърва ще ти трябва

Общи условия

Активация на акаунт