Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 210
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 510
thedragonbg, не се шашкай.И аз така,днес глава,утре крака....все нещо ще стане!
Темата е такава,че очаквам много изненади...

# 511
  • София
момичета, много ви благодаря  Hug, а Пепи я чакам следващия месец да се присъедини към мен.  Wink
Липсва ми тортоправенето. Не че сега даже и ми се прияжда с това постоянно гадене, но тръпката да направиш торта.......... Надявам се скоро да мога пак да започна, че и с продукти съм се заредила.........

# 512
  • у дома
petia_tag, лека и безпроблемна бременност ти желая  Hug  bouquet

аз пък съм готова с втората торта  Blush Mr. Green Mr. Green

трета няма да има  Naughty  Mr. Green

# 513
blueeye® , много си сръчна... smile3501 кога успяваш...?

# 514

Айде, айде не се заканвай... Ще пуснеш ли и втората за участие?  Praynig

# 515
  • у дома
Ще пуснеш ли и втората за участие?  Praynig

пуснах, пуснах  Mr. Green
краси.мира, чак пък сръчна  Mr. Green просто имах време, като започна отново работа, ще правя веднъж годишно торти сигурно  Rolling Eyes

# 516
Петя лека бременност ти пожелавам - почивай си , след като имаш притеснения ( аз бях така с 2то).
 Блуай ей че и втора - браво на теб.

Повече отказали се НЕ приемаме  Naughty Mr. Green
Аз трябваше да правя фигурките (70% от тях) отново - като ги сложих върху тавата за проба и се оказаха прекалено големи ( с този огромен блат за основа  ooooh! ) . Та така де - официално вече съм готова с фигурите ( Красимира  ще видим на кой са по грозни  Mr. Green), но ме е яд че част от идеята ми отпадна - ще правя заместване ( не че ми е кой знае колко брилянтен замисъла  Laughing). Каквото стане стане - аз вече съм с идея и за януарската тема , туку виж съм я подкарала след тази ...ама като се знам каква съм ... май и аз не си вярвам  Joy.
 Хайде стягайте печките че време не остана .

# 517
Блу - Три за щастие.....  Joy. Айде, почвай я!

# 518
blueeye®, дали ще те стърпи по една годишно... newsm78
И аз така си виках, не повече от една месечно ...например...а пък като си погледнах албума...ами те се събират по 3 ,че и 4 септември...

# 519
И аз така си виках, не повече от една месечно ...например...а пък като си погледнах албума...ами те се събират по 3 ,че и 4 септември...

Joy Joy Joy
Аз пък имам месеци на затишие .... но пред буря  hahaha За този месец, който още не е свършил в актива имам 4 торти, а имам да правя торта за предизвикателство  Embarassed  оща не съм започнала и евентуално още едни цици (освен ако не се пробвам с дупе  Laughing )

А в къщи само се въртят около кувертюрите и се облизват лакомо и правят сметки как "това шоколадче и тези блатчета са неочаквано добра комбинация за торта"  Joy Joy Joy

# 520
"това шоколадче и тези блатчета са неочаквано добра комбинация за торта"  Joy Joy Joy
УНИКАЛНО добра комбинация бих казала..... Добре че ни прецакаха с ВАНИЛИЯТА.....  Party
Пробвай блудкавия Ижел със стопен бял кувуртюр и ти гарантирам че ще се редите на опашка пред хладилника  eat
Чудя се..... newsm78 дали да не врътна втора торта и аз...... че не ме свърта с първоначалната ми идея....... дето ми я прецакаха........  Rolling Eyes

# 521
Най сетне и аз съм готова с тортата. Утре ще снимам разрез и пращам на Тандури. newsm44

# 522
  • Plovdiv->Toronto
Чудя се..... newsm78 дали да не врътна втора торта и аз...... че не ме свърта с първоначалната ми идея....... дето ми я прецакаха........  Rolling Eyes
Ми хайде де, че много ни оредяха редиците  Laughing(честито Петя!)

# 523
  • София
Днес имах време и прегледах пак темата от 12-та стр. насам - това е последния списък, който Тнадури е публикувала с участници и оттам насетне съм отбелязала всички отказали се, дано не съм пропуснала някого.

1. Shemet_neveroiaten
2. Clairette
3._Пепи_
4. Blueeye
5. Violetblue
6.Silrai
7. Pina
8. Rumya
9. Van444eto
10.Radinna
11. Dimitrina73
12. Краси.мира
13. Thedragonbg
14. Tandoori
15. Fior- не - 23 стр.
16. Джемма
17. Анда - не - 15 стр.
18.Алана
19. stasi76
20. Raya_usa
21. stasi76
22. ЕленаК
23. Eli_c
24. Petia_tag- не - 25 стр.
25. Barcela
26. Софи
27. Kornishonka
28. Silsav
29. asti- не -  25 стр.

# 524
  • Vaudreuil Canada
И аз съм готова - почти се бях отказала но реших в крайна сметка да направя каквото стане. Днес ще пращам снимките.
Имам обаче една молба ако нямате против Тандури да ме сложи за обсъждане след 11-ти ноември защото преди това няма да имам достъп до интернет или ще е много ограничен.

Общи условия

Активация на акаунт