Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 237
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря ти много, Sillsav! Значи общо 26 човека, засега 9 са ми изпратили снимки, така че остават 17.

# 496
  • София
хайде да си кажа за моето здравословно състояние, което ме спря да участвам, да не решите, че съм смъртно болна. Wink Причината е втората ми лентичка и най-вече фактът, че ме наболява корема и трябва да си полежавам сериозно.
На всички пожелавам успешно тортоправене и ще си позволя да се включвам с похвали, знам, че нямам право да участвам в дискусиите.  Wink

# 497
Петя, знаех си  Hug . Лека и спокойна бременност , аз лично нямам нищо против да участваш в дискусиите.
 Аз съм готова откъм декорация, но самата торта кога ( и дали? ) ще успея да направя...не знам  Sad

# 498
  • Vaudreuil Canada
Причината е втората ми лентичка
Точно това си помислих  Heart Eyes Честито пък по-натам ще участваш сега пази лентичката.

# 499
  • София
 леле ooooh!, то много приятно разболяване било. Петя честито. Аз ще се радвам ако още някой се откаже поради такава причина.

# 500
Петя честито   bouquet  Стискаме палци всичко от тук насетне да е спокойно и безпроблемно и накрая едно хубаво, здраво и пухкаво бебче   bouquet

asti знам със сигурност, че в Атина има магазин на Уилтън, но ако разбереш дали има в Солун, ще съм ти безкрайно благодарна, задължена и т.н. и т.н. и т.н. 
Ако има ...  Sunglasses  Току виж си спретна една разходка до там ... А може и списък да си взема  Laughing

# 501
Петя, честито!!! Simple Smile
Аз пък се нагласих да правя торта за РД на едно момиченце...много тъжна история..но не можах да откажа.  Rolling Eyes И това е на 10-ти...а на 8-ми следобед вземаме кучето.  Shocked Направо не се мисля.

# 502
  • София
Петя, ти тази втора лентичка кога я сложи? Simple Smile)) Аз малко не ги забелязвам тези неща и цял следобед не ми излезна от главата с това здравословно състояние...добре наистина, че писа:))) Ще стискаме палци да се стабилизираш скоро и да можеш да си танцуваш около тортите...и дъщеричката:))) Прекарай си клавиатурата и мишката в леглото и се включвай често:)))

Тандури, колко малко щеше да бъде това кученце, защо толкова му се плашиш...Защо не вземеш да замразиш торта отсега, до замазано положение и после само да я покриеш...и с декорацията може да понаваксаш сега, ако вече имаш идея:))

# 503
Петя страхотна новина Hug  Отначало и аз си помислих за нещо лошо. После пък си викам абе да  не е  бременна и да трябва да лежи newsm78 Пожелавам ти лека бременност и едно сладко бебенце.  ylinfant

# 504
Тандури, колко малко щеше да бъде това кученце, защо толкова му се плашиш...Защо не вземеш да замразиш торта отсега, до замазано положение и после само да я покриеш...и с декорацията може да понаваксаш сега, ако вече имаш идея:))

Дими, аз точно това направих! Simple Smile Идея още нямам, момиченцето харесва грижовните мечета, иска розова торта и т.н.
Аз на кучето не се плаша, плаша се на моите 2-ма разбойника + кучето. То ще е на 7 седмици.

# 505
Петя, ама ни стресна отначало...Пожелавам ти безпроблемни оставащи месеци и най-сладкото и пухкаво бебе!  preggo newsm07 
И спокойно се включвай с коментари...

asti, съжалявам ,че ще видим една приказка по-малко...

Аз съм почти готова с фигурките-грозилища...като за първи път моделиране...ще гледам до края на седмицата и тортата да спретна...и чакам 1 ноември вече...нямам търпение!

# 506
  • Пловдив
Петя, добре че изплю камъчето, че всички се бяхме притеснили за теб. Честито и лека и безпроблемна. Аз за малко да ти правя компания  Mr. Green (поне се надявах и имах признаци за това, ама уви.... )

Момичета, аз сигурно ще съм последна с тортата, че тази седмица съм затрупана с поръчки  Sad важното е че не се отказвам  Simple Smile

# 507
Пепи, а на теб ти желая много и горещи  опити...   luvbed  и сполучливи ... pregnant

И никакво отказване...с твоите сръчни ръце нямам търпение да видя с каква красота ще ни изненадаш... Hug

# 508
Петя - честито и леко беремеене! Най-сладкото и пухкаво бебче ти желаем. Почивай, сега е важно, после всичко се наваксва.  Hug
Аз съм доникъде с тортата, да ви се оплача. Идеята я имам, ама бебка е с температура, и не мога да стигна с украсата доникъде. Нямам си на идея, дали няма да се наложи префасонация на първоначалния проект... Стискайте ми палци пък дано се получи нещо.

# 509
  • София
Петя, ЧЕСТИТО!!! и много да се пазиш!!!

Пепи,  Hug другия път!

thedragonbg, ще се получи, разбира се!

Общи условия

Активация на акаунт