Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 243
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, само да допълня нещо- като снимате тортите, внимавайте лампите, с които осветявате да не са наблизо. Забравих да кажа, че аз сложих лампа да осветявам отзад и тортата започна да се топи и се килна назад, ще видите на снимките. Ама ще знам за друг път.  Rolling Eyes
Силсав, раздавам на комшиите и мъжа ми носи на работа, не остава за 15 мин Simple Smile

# 481
  • София
Браво, Тандури! Нямам търпение да понауча поне малко от това, което ти си научила от тази торта:))

# 482
  • София
в миналото предизвикателство някой беше дал линк как се правят снимки,  при каква осветеност, фон и т.н. ,Беше доста полезно, ама не си го запазих за съжаление.

# 483
Izvinete za latinicata pak, imam njakakvi problemi s kirilicata!
Sillsav, eto linka:
http://www.cakedalaska.com/Caked_Alaska/Photo_tutorial.html

Na men momichetata ot foto temata v Hobi mnogo mi pomognaha sus suveti kato cjalo za snimaneto, az pisha pri tjah ot vreme na vreme, opitvam se da pravja po-dobri snimki, ama da vidim.
Kato cjalo tova, koeto pravja az e da sloja lampa zad tortata, malko fon, kolkoto se moje poveche osvetlenie i jelatelno dnevna svetlina.
Pri men s dnevnata svetlina ne se poluchi mnogo, zashtoto trjabvashe da ja snimam vecherta...ama kakvo da pravish.
Uspeh!

# 484
  • Бургас
Моля Тандури, или някое от другите момичета да ми прати имейл, тъй като най-после си довърших тортата. След малко ще видя как са се получили снимките, че ги правих снощи на лампа, а хич ме няма в снимането Hug

# 485
Здравейте-за съжаление ще трябва да се откажа от предизвикателството-командироват ме в Солун за туристическата борса и няма да успея да направя тортата.Извинявам се за което.Успех на всички.

# 486
  • София
Tandoori мерси,трудното май си остава снимането на изкуствена светлина, защото трябва да докараш реалните цветове, а и хем трябва да е светло, хем да не се отрязява светкавица или лампа в тортата.

# 487
  • София
така, за съжаление и аз няма да участвам в това предизвикателство  Sad Въпреки огромното ми желание, здравословният ми проблем си задълбочи и ми е невъзможно да правя каквото и да е. Нито правя нещо за в къщи, нито ще мога да направя и най-елементарната за рождения ден на баба ми тази седмица  Rolling Eyes Храних до последно надежда, че ще се пооправя, за да си направя тортата, защото всичко съм измислила и покритията съм си направила, но това е положението. Даже няма да мога да влизам толкова редовно тук.

# 488
  • Бургас
 Петя, мисли най-вече за здравето си. Пожелавам ти успешно лечение, а тортата все някой ден ще ни я покажеш, когато оздравееш и ти дойде настроение за тортоправене.
Стискам палци да оздравееш бързо  bouquet

# 489
  • София
asti, petia_tag жалко че няма да ви видим тортите,
petia_tag дано всичко се оправи при теб и оздравееш бързо

# 490
asti жалко, че няма да успееш. Нищо следващият път
petia_tag пожелавам ти успешно лечение и възстановяване. Дано всичко мине гладко и безпроблемно   bouquet Стискам палци за следващото предизвикателство всичко вече да е наред  fingerscrossed 

# 491
  • София
Асти, огледай в Солун сладкарниците, кажи дали нещо те впечатлява:))) Жалко, че пропускаш.

Петенце, запази си идеята, ще я направиш за някой РД на малката, или за 1-ви юни...Сега само се грижи за себе си, а за да поддържаш добро настроение и позитивни мисли - влизай в темите, пиши да знаем как си и бързо се оправяй... Hug Hug Hug

# 492
МОмичета, може ли някой от вас да ми направи услуга? Искам да извадим от общия списък колко човека са се отказали, за да знаем колко реално трябва да очакваме да пратят нещата си, за да направя датите?
Имам проблеми с нета и не мога да отворя дори всичките страници, за да проверя, може ли някой от вас да го направи?
Благодаря ви!

Петя, дано да се оправиш скоро! Асти, съжалявам, че няма да участваш!  bouquet

# 493
  • София
момичета, благодаря ви за съчувствието  Hug Надявам се скоро да мога пак да се захвана с любимото ми хоби, а до тогава ще се радвам на вашите красоти  Heart Eyes

# 494
  • София
Tandoori до момента това са хората :
Списък с участниците
1. Shemet_neveroiaten
2. Clairette
3._Пепи_
4. Blueeye
5. Violetblue
6.Silrai
7. Pina
8. Rumya