Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 247
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 465
Тандури, не се втелясвай-разбира се, че нямаме против  Peace
Боже- ама ти 3 етажа ли ще правиш  ooooh! ...това е лудост  Wink
Аз блатове си намерих още с идването тук- в един арабски магазин  Grinning
Аз днес уж ще започвам фигурките...ама да видим- нещо ми го няма ентусиазма  Confused

# 466
Tandoori - не се вманиачавай мила! Всички знаем че можеш, че не ти липсва нито въображение, нито умения. Защо трябва да се оправдаваш? И дъми кейк да беше сложила най-отдолу на никой от нас нямаше да му пука. Все пак това не е или/или, няма да те хванем за гушата!  Hug
Давай както знаеш, важно е да се насладим на крайния резултат, а той ще е прекрасен, не се съмнявам.  Simple Smile

# 467
Ами аз казвам да питам, защото не искам да чуя после приказки, че съм минала по тънката линия  Mr. Green Само да подчертая, че всеки блат се пече по 3 часа и направо ми се разката...да не казвам кое.  Laughing Явно печката затова сдаде багажа Simple Smile

Клеърет, нямаше да са 3 етажа ( ама са малки, не са големи!) обаче така станаха нещата ( после ще обясня), че нямаше как да не са 3.  Rolling Eyes Аз започнах от 1 като имаш предвид, надявам се да не станат 4 Joy

# 468
  • Plovdiv->Toronto
Офф Тандури, стига вече Laughing! Висящите градини на Семирамида с големите блатове отгоре, малките отдолу, тричасови блатове  Shocked, а ние щяли сме да я обвиним че минава по тънката линия #Crazy! Без оправдания, моля, няма да се измъкнеш, ако искаш тавата покрий с фондан и я сложи най-отдолу, на мен не ми пречи Twisted Evil! Ама ние как ще дочакаме да го видим това чудо  Cry ...

# 469
  • София
eli_c, това с тавата, покрита с фондан ме грабна - шегуваш се ти, ама си е изход:))

Тандури, направи възможно най-бързото нещо, за да спасиш фигурките, не се ядосвай за лошото стечение на обстоятелствата - ако нещо не те устройват блатовете или не дойдат навреме, ползай тези фалшиви торти, които има при вас, или просто направи този долен етаж от 2 борда за торта с желания размер един върху друг и върху тях фондана, така и височина някаква ще подсигуриш, а ако тя не е важна, но явно е, тогава може и долният етаж да ти е просто бордът.

# 470
  • София
уф и аз съм готова, мойта торта пак ще е една от най -простите, ама не ми пука smile3534. Надявам се поне приказката да не се повтаря...

# 471
Чувставам как Tandoori ще "утрепе рибата" с тортата си... какви са тези етажи, какви са тези крехки фигурки... Правите си вие торти, ето и sillsav  готова.... аз нещо нямам време, после може и желанието да ми изхвърчи... Ще видим, за сега имам план-програма  hahaha newsm19

# 472
  • у дома
Надявам се поне приказката да не се повтаря...

според мен важно е приказките да се познаят или поне да си приличат   Mr. Green Mr. Green
Tandoori, сигурна съм, че ще се справиш и ще намериш решение Hug  bouquet

# 473
Вайълет, ще утрепе тя Тандури, ама кого и с какво още не е сигурно.  Rolling Eyes
За пръв път ми се струва да правя торта цяла седмица, само стискам палци да ми докарат блатовете днес, че се оказа че и златния прах не ми стигна, и него трябва да го получа до утре, като гледам ако в понеделник мога да я снимам ще е добре. Дано само издържат фигурките.  Rolling Eyes

# 474
Ани никой няма да има против - и не само при теб ,а и ако и на други се случи. В крайна сметка не печелим пари а си доставяме удоволствие.Няма да издребняваме чак толкова. Важното е идеята , а не "готов блат" готова маса. Аз пък като нямам готови ще пека де ще ида да не пека  Mr. Green
 Аз оставам за накрая пак. На 26 нали е Димитров ден , че ще остава тортата за имения ден на Дида.
Аз иначе напредвам -бавнооооооо, ама бавно , но пък напредвам де Mr. Green

# 475
Мале момичета колко малко ми остана с фигурките, а нямам никакво желание да довършвам  Cry Ужас. Нещо музата ми се изпари. А исках да съм готова преди 20.10.  Tired

# 476
А аз май захапах по-голяма хапка,отколкото мога да преглътна...
Ама ще се мъча до последно ...и каквото стане.Никога не съм моделирала и сега тези фигурки ми взимат здравето.
Вече започвам да се чудя дали да не я нарисувам...това повече ми се отдава май.

# 477
Хайде, хайде, на края аз ще съм в последният ден на обсъждане, щото си "играя" с други работи и за приказки не ми остава никакво време  Mr. Green 

Всички ще успеем, само така си ги говорим, за да се "самонахъсваме"  Peace

# 478
Izvinjavam se za latinicata, no v momenta njamam kiriliza na computera.
I az sum gotowa, sled 300 zora, goljqma drama. Sad  Kakto se ochakvashe dolniqt etaj ne izdurja gornite, bjaha mnogo tejki, v sledstvie na koeto imahme kilnata torta. Sad Pone opitah mnogo novi neshta, za koeto hich ne sujaljavam, mnogo raboti nauchih.
Kato cjalo ne sum dovolna ot tortata, no to zashtoto ne mojah da si opeka tretia blat i vsichko se povleche ot tam. Konstrukciata kato ne e stabilna, taka stava. Az predpolagah, no za sujalenie njamah drug izbor, pisah za problema s pechkata.
Uspjah da se vmesta v purvite dati na Noemvri, predi da vzemem kucheto, za koeto sum mnogo shtastliva Wink
Chakam vesti i ot ostanalite! Simple Smile

# 479
  • София
браво Tandoori. Само се чудя кой ви ги яде тортите, аз от моята се "отървах", викнах една приятелка, после занесох половината на майка ми...А ако беше на три етажа направо щях да се видя в приключение.

Общи условия

Активация на акаунт