Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 187
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 570
Tandoori ,пратих ти снимките.Моля те,пиши дали си ги получила.Че за пръв път пращам снимки.
Ако не си ,да почвам пак.
А обяснението ще напиша по-късно или утре,ако може...

# 571
Tandoori ,пратих ти снимките.Моля те,пиши дали си ги получила.Че за пръв път пращам снимки.
Ако не си ,да почвам пак.
А обяснението ще напиша по-късно или утре,ако може...

Красимира, нищо не съм получила. Не снимки, а въобще е-мейл. Пиши ми на лични моля те на какъв е-мейл ги прати.  Peace

# 572
  • варненка от София
На мен лично 2 месеца ми се струват много, то ще си изгриза ноктите да чакам снимки.

Аз си мисля, че правилата са, за да се спазват, но пък от друга страна всяко правило си има изключения. Нямам нищо против сегашното продължение, момичетата са с основателни причини наистина, но за следващите предизвикателства не мисля, че е необходимо удължаване на срока.

А и колкото повече се отлага, човек си казва има време, има време и то времето изтича неусетно. Месец си е един добър период за тази прекрасна идея - предизвикателството. Така мисля аз, нека другите момичета се изкажат, а ако е необходимо да се пусне анкета и да видим какво ще се реши за следващия път. Мнозинството решава и аз ще се приема решението на мнозинството.  Peace

# 573
  • София
И аз мисля, че е добре да дадем шанс на Клер и Корни, не знам как това да се направи, без да е изключение от правилата, но предпочитам те да останат такива занапред, каквито са сега - все пак се разбрахме, че човек може и сега да си направи, например икибаната за юли, стига да я пусне първо тогава...За какво удъжаване на срока става въпрос тогава...Ще минат повече предизвикателства, ще свикнем с това как времето лети и ще се вместваме в началото на срока, особено тези, които сме имали няколко инфарктни нощи в последния момент на срока...

# 574
Сега говорих с Корнишонка и си мисля следното.
Ние си правим обявяване на предизвикателството на 1-ви, почваме да си обсъждаме, Клеърет ми праща снимките си на 3-ти, Корнишонка на 8-ми. Ще ги сложа по ред за обсъждане както си ги слагам по ред, все едно са ми пратили на 31-ви снимките.
Корнишонка ми каза идеята си, така че може да не се притеснявате, че някой ще повтори, Клеърет и тя каза, че има снимки на фигурките.

Ето го списъка- с болд са тези, които няма да участват, със синьо са тези, които са пратили снимки, с зелено са Клеърет и Корнишонка, които ще пратят по-късно:
Списък с участниците
1. Shemet_neveroiaten
2. Clairette
3._Пепи_
4. Blueeye
5. Violetblue
6.Silrai
7. Pina
8. Rumya
9. Van444eto
10.Radinna
11. Dimitrina73
12. Краси.мира
13. Thedragonbg
14. Tandoori
15. Fior-няма да участва
16. Джемма
17. Анда-няма да участва
18.Алана
19. stasi76
20. Atalanta- няма да участва
21. Raya_usa
22. ЕленаК
23. Eli_c
24. Petia_tag-няма да участва
25. Barcela
26. Софи
27. Kornishonka
28. Sillsav
29. asti-няма да участва
30. marulka_s

Това, което ме притеснява е, че има още 8 човека ( освен Клеърет и Корнишонка), които не са ми пратили снимки, остават още 4 дни. Не искам да се получи така, че всички да ми се пратят снимките наведнъж и аз да се чудя какво да правя, защото тази и следващата седмица имам много ангажименти и повечето време дори няма да съм в къщи.
Затова, ако някой ще закъснява, много моля да ми пишете и да ми кажете кога точно ще ми пратите снимките, за да мога и аз да си направя моята програма.  Peace

# 575
Нямам против закъснението на двете. Щом и Тандури е готова да се съобрази с тях.
За удължаването на срока, доста безсмислено ми се струва. При условие че гласуваме 6 месеца напред и при условие че имаме и почивка от 3 месеца....... Достатъчно време имаме всеки да си направи тортата. Вече имам готова торта сезони. Ако не реша да правя друга, ще я запазя за следващото предизвикателство. Постоянно правим торти. Така че защо чакате последния момент? Защо не си подготвите фигурки и да чакате подходяща торта? Винаги може да се преправи украсата после за даден повод или за домашна консумация.
Със сигурност звуча назидателно, моля не го приемайте като обвинение. Знам че всеки си има работа, разправии, деца,  ангажименти и непредвидени случки. Но знаем темата чак за ЮЛи..... Е, ако 9 месеца не стигнат да се подготвим...... незнам колко време ще ни трябва..... Така че е абсолютно безсмислено за удължаване на срокове.
Винаги можем да направим изключение, разбира се. Сигурна съм , че има и такива които не могат да се включат по най-"срамната" причина - финансовата.... Няма лошо..... Всичко се случва. Затова сме хора, да правим компромиси.
Утре и на мен може да ми се случи нещо и да опровергая себе си, и да ви падна на колене да промените реггламента заради мен..... Нищо не се знае..... Но, мисля че започваме да се глезиме и да разиграваме Тандури. А не и помагаме с нищо оттук, освен с мрънкане и молби. С глезотии и с оправдания.  Само след 3 дни, пак ще се глезотя тука, /и не само аз/ и ще се моля да се съобрази с БГ времето....... Wink. Така чеееееееееее...... налягайте си парцалките и давайте да правим торти и да видим с какво можем да помогнем оттук.
Извинявам се за нравоучението!!!! Нищо лично срещу никой и срещу нищо конкретно.

# 576
Не искам да разигравам никого, още по-малко Тандури. Нека не се променя срока  Peace .
Ванче, аз моята идея за тази торта, както и желанието да я направя ги имам още откакто гласувахме първия път. Щом не съм ги направила, значи е имало някаква основателна или неоснователна причина. Както и да е...
Ще се опитам да се вместя до 31.10, ако не успея здраве да е. Ще ми видите тортата в другата тема. Успех на всички, които все още не са приключили   bouquet

# 577
Tandoori , най- сетне започнах да правя, в момента правя. Ако всичко върви както трябва или поне спънките са малки, в сряда (29.10) ще ти пратя снимки. Аз няма да пратя повече от 5-6 снимки, така че би трябвало да мине леко с мен.
Пак да си кажа, че ако стане едно нищо, а няма вече време за повторение, ще се откажа, да не се излагам  Embarassed

# 578
Клеърет, Корни, както казах може да се направи изключение да ми пратите тортите по-късно, но искам да знам точната дата. С Корнишонка се разбрахме 8-ми, с тебе 3-ти, така че си прави нещата, но наистина нека не стават практика тези неща, защото е хубаво да се разгледат всички торти наведнъж.
Аз сега мога ли да ви разпаля любопитството Simple Smile
Тортите са много по-интересни от първия път Wink Поне според мен!!! Чак съжалявам, че по-рано не взехме тази тема Wink

# 579
  • Пловдив
Tandoori, от мен чакай снимки в четвъртък. Просто тази седмица ми е най спокойната и имам време за тортата. В четвъртък като станеш ще са на мейла ти Wink

# 580
Клеър, виждам че се обиди. И няма да си единствената. Ей, това му е лошото на виртуалното пространство, че няма как да се познаваш с другите. Пак казвам, не насочих срещу теб критиката. Ако ме познаваше, щеше да знаеш, че ако мислех по-различно директно щях да кажа: КЛеър, Корни - не е честно. Не съм съгласна. Затова казвам че съм съгласна. Натоварваме Тандури и поста ми беше по-скоро за в бъдеще отколкото за сега. Убедила съм се точно пък за тебе че си сериозен човек /визирам темата ти за пазар и това което направи за всички/, не искам да конкретизирам това, което ме вбеси и ме накара да се развихря в по-горния пост.  Реално, на мен не ми пука, че някой се бави и че Тандури са гърби продължително и допълнително, нали така? Не ме бърка, ама грам.  Беше казано, по-скоро за да не стане практика за в бъдеще. Я да млъквам, докато не се е обидил още някой......

# 581
  • на брега на Дунав
Момичета прочетох какво сте писали подробно и наистина ви се извинявам на всички. Абсолютно съм съгласна с написаното и от Ванчето дори и звучащо назидателно. Аз затова реших да се откажа защото не обичам заради моите грешки и непреценени добре ситуации да страдат всички.  Аз така или иначе мислех да си осъществя идеята независимо от всичко и да ви я покажа дори и това да е след 1 месец. За промяна на срока и аз мисля, че времето е предостатъчен всичко е въпрос на организация независимо колко са ангажиментите  Peace. Обаче се убеждавам, че единствения начин да успееш със сигурност е да почнеш да се готвиш веднага, аз отново оставих  тортата за втората половина на месеца и непредвидени ангажименти ми изиграха лоша шега. Затова аз поне за себе си мисля, следващото предизвикателство да го почна от другия месец, че и без това имам много поводи за правене на торти. Само дето ще ви показвам чакккккк след  някой друг месец  Joy. Шегата на страна, но ако нещата остават така сърдечно благодаря на всички които проявиха отново търпение към позакъсалите като мен  Heart Eyes
И Clairette моля те бе мила да не вземеш да ме зарежеш сега сама тука. Хайде давай смело, като са ни дали бонус да се възползваме докрай  Hug Hug Hug. Искааааам да видя повече тортички пък  Flutter

# 582
Tandoori, аз сега се боря с блата .... за втори път .... ако не стане, ще си действам с готови блатове, но ако успея, предполагам най-най-късно в четвъртък привечер ще успея да пратя снимките и описанието... (това ми е deadline-а, който сама съм си поставила  Crazy )

Ваньоооооо, какви ги говориш, обиждаш тука населението ....  hahaha С тебе трябва да се разберем за боите...
Иначе сериозно - не смятам, че трябва да променяме каквито и да било срокове и нямам нищо против да направим изключение за това предизвикателство за Клеър и Корни, но нека изключението да не се превърне в практика.  Peace

# 583
  • на брега на Дунав
Уф, забравих да пиша, че за да не стане недуразумение преди малко казах на Тандури какво ще правя, че нали на 8-ми ще й пращам моята торта( ще опитам да стане и по-рано  Embarassed), макар и да е малка вероятността да се дублираме нещо все пак аз ще видя тортичките ви преди да изпратя моята, затова реших, че ако открехна поне Тандури какво ще правя ще е някак по-честно.  Тя ще ми е за доказателствен материал  Mr. Green. Тандури забравих да благодаря и на теб, че теб най много ще те натовари тая отсрочка  Hug Hug Hug

# 584
Ваньоооооо, какви ги говориш, обиждаш тука населението ....  hahaha
Ако искам да обидя някой, имам си ЛС за тая работа. Ако зависи от мене - предизвикателството ще е безкрайно и преливащо от тема в тема. без паузи, мислене, гласуване и т.н.. Но не зависи от мен. Всеки си има мнение и аз реших да изкажа своето, за което вече съжалих.
А ти, Виолетке, дето не си никаква виолетка......  не ми се прави на обидена, а си печи блатовете и си гони сроковете като едно възпитано дете.... /знам че ти поне ще ми разбереш хумора и няма да се обидиш/   smile3534

Общи условия

Активация на акаунт