Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 192
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 555
Clairette, аз нямам нищо против!  Peace

Иначе и аз съм готова,само малко да си оправя снимките,че от стотина много малко ми харесват...
И от тортата не съм много доволна,но толкова работи правих за първи път...
Хайде ,да става 1-ви,че нямам търпение...

# 556
Clairette , абе я си прави тортата, за 3-ти, нали няма да е за 15-ти?  Mr. Green Айде гратис до 5-ти да сте  приключили   Naughty От мен!
Майко, аз още не мога да смогна да седна да напиша описанието на тортата, ама май ще трябва!!!

# 557
Momicheta, izvinjavam se ce PAK na latinica...instalirah si edni update-i na computera na tupia Windows i ot togava kirilicata mi izchezva, i dori i da ja preinstaliram ne se pojavjava. Njakakuv ad e! Uj misleh, ce se e opravilo, da ama ne!

Moje li njakoi ot vas da probva tozi link:
http://flickr.com/photos/26588310@N04/collections/72157606306881749/
Kajete dali vijdate starite torti ot purvoto predizvikatelstvo, trjabva da sa 23 na broj.

Clairette, az njamam nishto protiv! Az imam edna torta za 10-ti, tui ce si misleh ako iskate moga da pusna snimki kum kraja na predizvikatelstvoto Simple Smile

Mnogo vi molja, koito e gotov sus snimkite prashtaite mi gi, ako trjabva objasneniata gi pratete po-kusno!

# 558
Тандури, виждам снимките от миналото предизвикателство  Peace

Значи може и да стане моята работа  Grinning  Hug

# 559
  • Plovdiv->Toronto
Кларет, когато я направиш, тогава я пращай  Peace, една приказка повече  Hug ...
Къде е именичката, като изтрезнее от партито Drunk да преброи кой остава, колко торти чакаме ?

# 560
  • Vaudreuil Canada
Тандури виждат се снимките.

# 561
Със закъснение да честитя именния ден на Дими и бременността на Петя!      bouquet

Момичета, аз още не съм почнала нищо от мойта торта, такова мотаене в живота си не съм правила  ooooh! Искрено се надявам да се стегна, че ме е много срам, но да знаете, че може да се изложа и да съм поредната увиснала от списъка, без основателни, извинителни причини....  Embarassed Embarassed

# 562
Тандурка, всичко се отваря, бройката излиза. Правете си тортите по-късно, какво от това...... Колкото повече -толкова по-добре. Аз си оставам само с една. Няма да се правя на шампион. Направя ли втората и тя ще е огромна - а няма кой да яде. Комшиите вече се сърдат че дебелеят заради мен. А и ние прекаляваме. Така чееееее......

# 563
  • на брега на Дунав
Момичета тъкмо сядам да ви пиша, че се отказвам от участието си тоя път и виждам че май сте променили срока  newsm78. Аз със сигурност няма да успея за края на месеца, уикенда ми беше доста напрегнат и не успях да свърша нищо, понеже имах да правя едни визитки. Тая седмица началото се очертава също така, че ми се обадиха за една работа и сега трябва да си подготвя портфолио да имам какво да им покажа  Flutter. До тук добре за мен, но за тортичката май не, затова се отказвам ако срока остава до 31-ви  Confused. Но непременно ще гледам да хвърлям по едно око на творенията ви и коментарите  Hug.

# 564
Момичета, тъй като датите до към 7-10 май са запълнени нека дадем на нашите закъсали с времето участници аванта, както предложиха и по-нагоре, до към 5-ти или 7-ми. Така може би всички ще могат да участват и забавлението ще е по-голямо. Нека обаче Tandoori напише дали тя е съгласна, все пак на нея се пада голямата отговорност по качването на снимките и описанията към тях.

# 565
Хайде аз пак да питам,нали по същия начин се пращат снимките на Tandoori на имейла й.

# 566
barcela по същият начин се пращат снимките и описанието  Peace

Не, че аз съм близко до това действие   Rolling Eyes  Вчера успешно прецаках блата, но понеже съм леко ината, днес следобед пак ще пробвам, да видим този път какви ще ги сътворя... Ама така го прецаках, че дори и за ядене не става  ooooh!  Ако остана на този блат ще ви разказвам после да се смеете ...

# 567
  • Карнобат
Готова съм, без малко да се откажа ooooh!. И аз нямам против удължаването на срока.

# 568
Аз мислех, че засега само Клеърет иска да си прати всички снимки на 3-ти, не съм разбрала, че удължаваме срока като цяло newsm78
Имам да свърша няколко много важни неща м/у 5-ти и 10-ти и повечето време дори няма да съм в къщи ( което значи, че на 5-ти ще стана рано сутринта за да отговарям на въпросите в БГ време) и нямам идея как ще намеря време да пускам всеки ден участниците, какво остава от там нататък да качвам албуми.
Ако все пак всички сте съгласни да удължим срока, мога да обещая да кача снимките ако всички, които искат да ги пратят по-късно ми кажат фиксирана дата кога това ще стане както и да потвърдят, че наистина ще стане. .
Не искам да се получи така, че да удължим срока до 5 примерно и всички да ми пратят снимките на 5 вечерта или половината да се откажат, защото пак не са успели.
Не ме разбирайте погрешно, искам всички да участват разбира се! Но от друга страна има хора, които ми пратиха на 1-ви Октомври торти и спрямо тях няма да е честно.
Дори и да удължим срока, нека това бъде наистина изключение, а да не се превръща в практика. Всички имаме ангажименти и тортите са нещо, което се опитваме да вместим м/у другото, нека се опитаме да бъдем в срок! В този ред на мисли ако мислите, че 1 месец е малко за направата на една торта, нека увеличим като цяло срока, какво ще кажете? Примерно вместо да почва на 1-ви, да почва на 15-ти, т.е да се добавят още 2 седмици или направо 1 месец? Тоест следващото предизвикателство да започне направо от 15 ноември и да покажем тортите на 15 януари- точно 2 месеца? Peace

# 569
Към решенията нямам претенции, макар че смятам, че 1 месец е достатъчно, още повече знаехме темата от много по-рано и време имаше. Аз лично се мотая и нямам никакво извинение за това...  Embarassed  Аз тортата ще си пратя до 31 октомври, ако ли не, изобщо няма да я пратя. Мен не ме чакайте, защото бездруго не се знае какво ще успея да направя и ще става ли за пред хора  Blush
Но, за Корнишонка, Клеърет и всеки друг, който има нужда от отстрочка съм съгласна   Peace Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт