Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 207
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 525
Шеметче  Peace никакви грижи от моя страна.

Дими супер си, че така си си поиграла, но обърна ли внимание, че на 19-та  и  21-ва позиция е стаси76?  В такъв случай рекапитулацията е - 24 момичета, като както знаем има и такива с по две торти (браво на ударничките за което)

# 526
  • на брега на Дунав
Ужас, като гледам почти всички сте готови с тортите, а аз още се мъдря като предния път  Embarassed Как пък все в последния момент правя нещата незнам  Rolling Eyes. Не искам да се отказвам стискайте палци поне уикенда да успея да си направя фигурките, че инак лошо ми се пише  Sick

# 527
Momicheta, izvinjavaite ce se zagubih, bjahme v Boston, otgore na tova computera mi ne e nared i dori ne moga da kacha kirilica v momenta. Sad.
SHte pogledna koi kakvo mi e pratil, no sigurno chak tazi vecher!

# 528
Ужас, като гледам почти всички сте готови с тортите, а аз още се мъдря като предния път  Embarassed Как пък все в последния момент правя нещата незнам  Rolling Eyes. Не искам да се отказвам стискайте палци поне уикенда да успея да си направя фигурките, че инак лошо ми се пише  Sick

Корни споко и аз съм така...направих една фигурка и дотам....получих една поръчка междувременно и действам по нея, та в комбинация с всички други ангажименти време не ми остава  Cry . Не знам дори дали ще успея  Sad

# 529
  • София
Ох, Виолет, ама пак съм копирала буквално списъка, хем махнах 20-та позиция, после преномерирах, но си мислех,че дублиращата се Стаси е оправена грешка в този списък...Както и да е, няма пак да го публикувам и само да пълна темата...Накрая ще се преброим, а този край е скоро:))) Стискам палци на всички, които не се отказват, а се борят до последно с фигурки и срокове:)))

# 530
И аз съм на финалната права.Мисля днес да я сглобя и да снимам крайния резуртат...
Почнала съ м я от....16.10.Малеее,такова нещо не беше ми се случвало-10 дни за една торта.

Така.Преди време питах за снимките и разбрах как да ги прикача и изпратя.А къде и как си пишете обясненията?Направо на имейла или на Word и тях ги прикачате?И ако е така ,може ли някой да ме светне ,моля  Praynig как да го направя?Може и на лични.Благодаря ви...  newsm51

# 531
  • Балчик
Аз реших да направя втора торта. Утре е Димитровден, баща ми е Димитър, ще му правя торта. Малко украсата няма да твърде подходяща, ама така и така ще правя торта, та реших да си я украся приказно. Laughing Ще снимам и после ще махна украсата и ще я дооправя като за случая. Laughing Така че,  Tandoori, очаквай още снимки от мен. Peace

# 532
  • на брега на Дунав
Clairette, ще се поддържаме значи двечките  Hug. Днес е събота и времето си летииии, децата се хванаха да гледат филмче, ама много кратко това филмче за сериозна работа от моя страна  Mr. Green. Честно да си кажа много ме мори друго, не толкова, че няма време ами психически съм натоварена, защото с дребосъчето сега се дебнем да ходим на гърнето само и който е минал през този период знае как е  ooooh!. С дъщеря ми ми беше лесно, но със синковеца ми се взема тока ви казвам. Упорито човече е и не се задълбочава да се научи, а аз се разкъсвам между, гърнето през 20-тина минутки , напиканите гащи, прането им ииииии  #Crazy  и отделно от това съм на диета  newsm45 абе парада е на лице, но няма как. Хайде да не ви пълня главиците с глупости и да не спамя повече, но викам поне да ви се пооплача, може някой да е солидарен с мойти премеждия  Heart Eyes.
Успешен финал на всички ви   bouquet Hug Heart Eyes

# 533
Корнишонка - и аз съм в този филм, мила... Моята я сложих на платнени пелени, защото ни казаха че тежкото подсичане е било "контактен дерматит" от памперсите. И се издържаме над легенче или на гърне, съответно постоянно я дебн, пера пелени и гащи и е ужас. Плюс това отделям време да я накърмя и да я сложа да спи, а трябва да обръщам внимание и на каката. Красота.
От сутринта само крема на тортата съм направила и уж тестото забърках, пък след малко ще творя.
Успех пожелавам,  Hug .

# 534
  • Vaudreuil Canada
краси.мира аз лично закачам снимките и един word-овски файл с обясненията но мисля че няма проблем и направо в писмото да си напишеш обясненията. Така или иначе Тандури копира текста и го форматира когато пуска тортата за обсъждане.

# 535
shemet_neveroiaten , благодаря ти!   newsm51

# 536
Heheh, javno ne sum samo az, kojato treniram drebnoto da hodi na gurne Simple Smile Mnogo sme, silni sme!  Laughing

# 537
  • Балчик
Ееех, момичета с тия пелени и неволи дето описвате ми се прииска пак да си имам бебче. Hug

Моята втора торта е готова и вече я изпратих.

# 538
Ееех, момичета с тия пелени и неволи дето описвате ми се прииска пак да си имам бебче.
Какво чакаш, наборе??? Sunglasses

# 539
Ееее, айде и аз да се похваля-направих, снимах, даже и я опатахме-беше по повод едно бебче, на една мама тук от испанската темичка.  Grinning
Тандури, съкровище, ще ти пусна снимките и обяснението утре защото съм скапана и силици не ми останаха от тази торта.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт