Случи ми се нещо странно.. III част

• 108 616
  • 574
  •   1
Отговори
# 135
Отдавна чета темата, пък да взема и аз да си кажа... Няколко неща..

Още като малка ми беше направило впечатление, че като си помисля нещо лошо за някой,
но не обмислено, а някак внезапно, в пристъп на раздразнение или обида, не знам дали става ясно,
то се случва. В началото ме плашеше. После уплаши мъжа ми (тогава бяхме само гаджета).
Веднъж той  ми каза-научи се никога, ама никога да не си мислиш лошо за хората.
Е, научих се, наложих си го и се научих.
Много мои близки и познати сега са ме обявили за супер наивна и твърде добра. Но аз си знам..

Десет-дванадесет годишна съм. Двете със сестра ми спим на едно  легло, защото аз твърдо
отказвах да спя сама. Събуждам се. Няма причина за това-шум или лош сън. Просто си отворих очите.
Над мен силует на мъж. И сега, след 20 години, виждам ясно лицето му. Аз все още съм странно спокойна.
И той започна да ме души. Тогава вече се уплаших. Усещах и ръцете му, и болката, и спирането на въздуха.
Сестра ми се събужда. Вижда ме как се мятам и боря в леглото. В момента, в който почва да ме вика по име
какво става, добре ли съм и всичко свърши. Мама после ме успокоява, че ако някой е искал да ми навреди,
то е щяло да се случи и да не се притеснявам да заспивам. Действително, това никога не се повтори.

Последното, което искам да споделя ми е от скоро и прясно с последиците си.
След 2 години в чужбина, се върнах в БГ с идеята да остана. Имах страхотна работа,
но живота в София/България не ми хареса. Както и да е, реших да си дам време да свикна.
От друга страна, в чужбина оставих мъж, който много обичам. Малко по-малко все пак реших
да се върна там. А и въпросният мъж ме поиска да бъдем заедно. През деня си бяхме уговорили
всички подробности по моето ново заминаване, планове, решено. Все пак си ми беше нервно.
Преди 6 месеца пренасях живот и багаж и всичко, сега пак наново...
През нощта се будя.. Глас, който ме вика по име.. Не се уплашвам, беше ми супер спокойно..
След малко се включва телевизора, решавам, хм, токова удар. Включва се и лаптопа, а той пък си беше
съвсем изключен. Решавам, че това си е знак да бъда спокойна с предстоящото заминаване и че всичко
ще е ОК. Действително  за 1 седмица си устроих и квартирата, а работата, която започнах е невероятен
късмет, дори за местните. Но с мъжа се разделихме.Майка ми казва, че и това е за мое добро. Дано..

# 136
А аз съм чувала, че децата родени в неделя имат голям късмет в живота, нещо в което аз лично съм се убедила.Мъжът ми и той е роден в неделя.Нека някои да сподели, ако е имал наблюдения за някоя случка или събитие в което вие или детето ви се е разминало на косъм с нещо или някои/нещо ви е помогнал/о.
Дано да си права! Малкият ми син е роден в неделя, на Еньовден, дано да ми е късметлийче!  Grinning
А по втората част - аз съм родена в събота, но чак да имам някакви способности - нямам. Само че като бебе на 2 пъти съм се разминала на косъм със застрашаващи здравето ми неща: първият път, бебе на 2-3 седмици, майка ми ме оставила по корем на леглото и отишла за малко в съседния апартамрнт при баба. В този момент аз съм се уморила да си държа вдигната главата и съм я захлупила на леглото, като съм започнала да се задушавам. В този момент влязла някаква наша роднина и ме намерила, та кажи-речи ми спасила живота.  Grinning
Вторият път, аз пак бебе - на 2-3 мес. може би. Майка ми ме изкъпала, оставила ме на леглото и отишла да вземе нещо. В този момент чула трясък, разтреперана се върнала в стаята и видяла, че от тавана се е срутила мазилката, но така е падала, че всичко около мен, а върху мен самата нямало и прашинка.  Crazy
Не знам дали това има нещо общо с това, че съм родена в събота.

# 137
Искам и аз да ви разкажа един сън.Тази вечер сънувах абсолютни глупости от които съм запомнила единствено това.С мъжа ми отиваме на някаква разходка и там има някакви каменни образувания, а по средата някаква статуя на жена.Това го наричаха градината на Семирамида и всички много искаха да я снимат за спомен. аз имах дигитален апарат и се опитвам да го настроя за снимки, гледам в обектива мъжа ми с някакво дете, момиченце май беше и двамата много се радваха и се смееха.Викам му, махни се, че ми пречиш, а той стига си крещяла, не виждаш ли, че съм до теб.В първият момент си помислих, че това е мъжът ми с нашето неродено дете.Не съм бременна, но от юни 2006 година не се пазим, с надеждата да си имаме дете, но уви, нищо не се получава. Не ли е този сън като някакъв моментен поглед в бъдещето или е просто израз на едно съкровенно и за двама ни желание. Thinking

# 138
Преди 2 дни сънувах, че ми пада зъб... много разстроена се събудих, но не смея да си мисля лоши неща.
gitadam, според мен това е поглед в бъдещето! Стискам ти палци!!!

# 139
  • Далечният изток
gitadam, това е от един съновник:
Ако сънуваш статуя на жена- ще имаш успех в начинанието си.
Ако сънуваш, че правиш снимка- ще имаш много приятели.
Каквото и да значи, желая ти мечтата ти да ти се сбъдне! thumbsup

# 140
  • София
Привет и от мен,
да ви споделя какво ми се случи и на мен, че никой не ми вярва и ме мислят за луда!
Мъжът ми често пътува. Една вечер (трябваше да си дойде сутринта рано), тъкмо съм тръгнала да си лягам горе в спалнята и чувам страшен шум долу, на отваряне със замах на вратата на гаража и стъпки, ама си личи, че е човек, който не пази тишина. Понеже ме хвана шубето да слезна, му се обаждам за да видя, дали ще звънне долу телефон. Да ама не, нищо не звъни долу и в същото време и той не ми вдига и на двата. Ей откачих, а долу шумовете продължават. Викам си крадец е влязъл. Звъня ма мойта приятелка и говорейки с нея слизам долу и умирам от страх. Долу разбира се няма абсолютно никой и всичко си по местото. Мойта приятелка ме обяви за луда и каза, че сигурно не съм затворила гаража и кучетата са се били нещо вътре и са дигали шум. Съгласих се и си легнах. На сутринта проверих, гаража си беше плътно затворен и заключен! Никой не ми повярва, пък аз определено не съм луда!

# 141
Bastet, страхотен разказ  bouquet
Направо настръхнах. Peace

# 142
1) Каквато съм хахава и с развинтена фантазия започнах да си ги представям тези неща, чета и ми изникват като картини в главата... бррр, добре че мама е при мене, да има кой да ме пази!

2) Още от много малка имам ужасното усещане, че някой ме гледа, втренчен зад мен и ако се обърна той продължава да е зад мен, така че никога да не мога да видя, събира ми се като някакво схващане(енергия , усещане) между плешките и в дробовете... но само когато е тъмно, не ми се е случвало нещо такова през деня!?

3) С приятеля ми бяхме разделени за около месец и през това време бях сънувала някакъв ужасен сън с него, не го помня, но се събудих пищейки, усещах чисто физически че пищя, но всъщност пищях в съня си...

4) Преди около година една нощ се събудих с остра прорязваща болка в матката, около 10-тина минути не ме отпусна, все едно някой забиваше нож в мен... поутихна плавно, не изведнъж, не ми се е случвало друг път! Но често имам мускулни спазми на сърцето, усещането е същото!

# 143
Преди 2 дни сънувах, че ми пада зъб... много разстроена се събудих, но не смея да си мисля лоши неща.
Ако не те е болял не се притеснявай.Аз много мразя когато сънувам това ........... но ми идва като предупреждение

# 144
  • софия
Здравейте на всички!Отдавна следя темата ... наскоро започнах да сънувам странни сънища.. лошото е,че колкото повече после си разказвам съня на ум,толкова повече го забравям..както и да е.. преди няколко дни сънувам че спя в съня си,но се събуждам и виждам на лявата ми гърда изписана цифрата 4... с червен цвят... заспивам отново в съня си и чувам някакъв глас,който ми казва нещо от сорта на "ако не станеш докато преброя до 4,ще умреш!" събуждам се в съня си пак и този път виждам отново на лявата ми гърда нарисувана този път 2-ка.. пак с червен цвят.. и пак заспивам и отново този глас... "ако не станеш,докато преброя до 4,ще умреш.." много се чудих какво ли може да означава този сън.. на следващата вечер сънувах друг сън.. той не е толкова странен,но и него да разкажа.. значи сънувам че с приятеля ми сме в моята стая и ще спим на моето легло,обаче ни е страшно тясно...зачудих се,че когато легнахме и едвам се сгъчкахме на леглото един до друг страшно много се задъхахме и двамата..ей така от нищото..след това,аз станах да отида до тоалетната.. но когато влязох вътре тоалетната беше преляла,имаше вода..беше бистра ,имаше с извинение и изпражнения (не бяха мои) които също плуваха във водата.. но не се погнусих а по-скоро ми стана странно защо тоалетната е преляла..свърших си работата и се върнах при приятеля ми.. и той ми каза че преди да стана съм го смъмрила за нещо... казах му че не помня за какво съм му се скарала и съня ми свърши..имам съновник но не мога особено добре да тълкувам сънищата си.. реших,че поне мога да ги споделя с вас .. Simple Smile

# 145
Ако не те е болял не се притеснявай.Аз много мразя когато сънувам това ........... но ми идва като предупреждение
Не ме боля, от само себе си беше паднал.

# 146
Когато бях малък, примерно да съм бил на 7-8, ми се случи това, което ще ви разкажа сега. Вратата в стаята ми е по такъв начин сложена, че ако се отвори докрай, образува триъгълник с ъгъла на стаята (точно там е комина на входа, тръбите).

По принцип бях затворено дете, не излизах много навън с другите, предпочитах да си стоя вкъщи и да си чета книги. Та седя си аз в стаята, чета си книжка. беше вечер. Нямам никаква представа къде е била сестра ми тогава, защото спяхме с нея в една стая.
Както си чета, в един момент вратата рязко се отваря изцяло, до края. Изглеждаше ми странно, защото когато аз я лашна така, се удря в стената отзад и се връща, съвсем нормално, нали... Този път вратата се трясна в стената и остана залепена за нея. И трептеше. Като че ли е залостена в това положение, а зад нея нещо блъска и иска да излезе.

Сега ме побиват тръпки при тоя спомен, но тогава, дете, колко му е... Отидох до вратата и я дръпнах с все сила. Отзад беше тъмно, което сега ми изглежда също толкова необяснимо, защото лампата в стаята светеше и би било логично като отворя вратата, да освети и зад нея. Тогава обаче нищо такова не ми хрумна. За мен това си беше тъмно ъгълче. До момента, в който тъмното се раздвижи...

Сигурно съм изпищял нещо. Чух как вратата на другата стая се отвори и нашите идват да видят що пищя. Тогава тъмното скочи, мина през мен и изчезна. Не разказах нищо на родителите ми. Казах че съм се ударил с вратата по кутрето.

До ден днешен не знам какво представляваше тъмното.

# 147
  • София
Вместо запис - не е страшно, но ми е странно чак такова съвпадение  Thinking

Снощи ...

Аз - безкрайно отегчена, мъъъъъничкооо притеснена и поизнервена от дъждовете и пътната обстановка - очаквам мъжът ми да се прибере от дълъг път. За да не си представям какви страхотии могат да му се случат, реших да се разсея с някоя от ексклузивните теми в ДИС Tired Намерих подходящия сеир   Popcorn  от поредната анонимка и тъкмо се настаних удобно - пристигна синът ми да ме уведоми, че Йоана се е събудила и плаче. Отидох да я видя, а Митко само ме дебне,  да се настани подмолно на компютъра /обикновено, моменталически си пуска любими игри от  Миниклип-а Twisted Evil /
Та, гушкаме се с разсънената ми щерка,  смееме се, "говорим" си, но по някое време нахълтва синът ми със сълзи на очи и пита защо съм се снимала с чуждо дете  Shocked Бях пуснала цялата тема /не на стр./,  допускам, че му е станало  интересно на човека да гледа аватари, докато не се припознал, че съм аз с непознато дете на един аватар. Като видях жената на снимката и аз първоначално  се припознах в себе си Mr. Green  Формата на лицето, характерната бенка над устната, прическата - общото впечатление и излъчване /доколкото може да се види от толкова малка снимка/ - почти идентични сме. При внимателно вглеждане, откривам разлики в очите и веждите - но първоначалното впечатление, че съм аз на снимката остана.
Междувременно половинката се прибра благополучно и съвсем забравих за съвпадението.
Днес случайно попаднах на темата Холивудски двойници - разписах се, но малко след публикацията, се присетих, за моята новооткрита двойничка, та едитнах с въпрос в стил - дали да и изпратя ЛС, щот` нищо чудно да ме   да ме помисли за откачалка  Confused От любопитство реших да прегледам профила - втрещих се, като разбрах, че има РД днес   Shocked  Съвсем спонтанно и написах  ЛС със сърдечни пожелания и дори получих отговор, в процеса на писане на този пост.
Чудя се дали да и пиша, да си разменим снимки?

Как бихте реагирали, ако някой непознат ви напише, че много си приличате  newsm78

ПП. И през ум не ми минава възможността да имаме общ родител /няма начин!/ - може би съдбата се е пошегувала или по някаква причина иска да установим контакт...
ПП.1 Като се замисля - имала съм и други съвпадения, но не в такава степен. Не съм реагирала по никакъв начин.

# 148
Аз лично не бих се разсърдила, ако някой, с когото си приличаме, ми пише. Според мен си е просто съвпадение, а не вярвам жената да се разсърди, ако се свържеш с нея. Аз не знам да си имам лика-прилика, но  ще се радвам да се намерим Grinning

# 149
daniabc , много интересно съвпадение наистина. Но от първата част на тази тема се сещам, че момичетата обсъждаха, как не било на хубаво да се виждаш или запознаваш с двойника си. Rolling Eyes

Аз също мисля, че имам двойничка в моя град, защото вече няколко пъти се е случвало да ме заговорят и в последствие да се окаже, че всъщност са ме взели за друг човек.  newsm78. Даже като бях на 15г. така си говорих с един 10мин (беше симпатичен и аз лапе - му отговарям) Та след известно време стана ясно, че ме е взел за друго момиче. Той самия беше доста учуден . Последният ми случай е преди седмица, когато едно момче ме видяло еди къде си, бил сигурен , че съм аз, а по същото време аз си бях в къщи.

И една история от другата страна. Веднъж попаднах на двойник 1:1 на едно мое бившо гадже. Приятелката ми беше с мен като го видяхме и тя също е свидетел, че бяха еднакви в лице, само дето двойникът беше малко по-пълен. Гледахме го втренчено 10 мин, когато го извикаха по име и се оказа , че носи същото име като "оригинала"  Shocked От тогава вярвам , че двойници съществуват. Просто го видях с очите си.

Общи условия

Активация на акаунт