Случи ми се нещо странно.. III част

• 108 704
  • 574
  •   1
Отговори
# 285

От теб не съм получила нищо.

# 286
azaf , би ли ни казала програмката за родословно дърво?  Peace

# 287
  • Пловдив
Аз миналата година сънувах, че съм на профилактичен преглед и ми казват (без да ми гледат устата), че трябва спешно да отида на зъболекар. След 3 дена си счупих зъб. След един месец сънувах същите хора, че ми казаха, че нещо не ми е наред черния дроб. Намалих тежките храни и се чувствам много по-жизнена от преди... възможно е да е и внушение  Thinking

# 288
Бих се радвала и аз ако споделиш  и с мен

# 289
И на мен ми стана интересно каква е тази програма за родословното дърво

# 290
И на мен ми стана интересно каква е тази програма за родословното дърво

И на мен Peace

# 291

Agelong Tree311 bg

# 292
Намерих я тук програмата - http://www.download.bg/index.php?cls=program&mtd=download&am … 3650f213a52b4ec6b
Иска се регистрация в сайта, безплатна е.

# 293
Аз като бях малка всяка вечер се страхувах, да не дойде някой и да ме открадне, защото моето легло беше до врата а това на сестра ми - до прозореца и винаги заспивах завита през глава, че ако някой нахълта да вземе нея, а не мен  Blush

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 19:29 от Mamma

# 294
скоро не ми се е случвало нещо странно, но ми е интересно да ви следя.

# 295
здравейте и от мен.
Изчетох всичко и направо настръхнах от някои истории.и на мен са ми се случвали доста странни неща и още по странни сънища.Когато почина дядо ми (внезапно на 52г) започнах да го  сънувам че е жив в ковчега и така го погребваме.това го сънувах 3 4 пъти.веднъж се събрахме на село с майка,леля и баба и  им разказах.Оказа се че баба и леля са сънували същия сън няколко пъти...на скоро пак това сънувах а минаха 8 години.
 Друга случка-братовчед ми като малък 8-9 клас се е напил(за 1ви) път.Баба го видяла и легнала в стаята при него.Сънувала някаква жена че я дърпа за полата и вика да се събуди че внука и умира.Тя се стреснала и веднага до леглото на братовчет ми .Бил си глътнал езика.Извадила у го и така.
имам и мн.др.случки и сънища но друг път ще разкажа.

# 296
Сетих се за една случка: една вечер в общежитието в Студентски град, бях останала сама в стаята, започва да се чува едно шумолене, оглеждам се, ослушвам се, но не мога да определя от къде идва този звук, докато не видях как една обикновена найлонова торбичка(от тези, които ги раздават при покупка) се разгъва, разгъва изправи се цялата, напълнена с въздух, застана така за няколко секунди и след това си легна.Същата тази торбичка аз я бях оставила на шкафа, но не преди минути, а преди часове.

# 297
  • София
А как ще спя сега, къде ми трябваше да чета  ooooh!

Преди няколко години - мъжът ми си губи ключовете от вкъщи. Седмица търсене без резултат. Точно преди да викаме ключар да сменя бравите, сънувам едни негови панталони и ключовете. Сутринта ключовете ги намерих точно в тези панталони. По време на загубването не бях даже в София, а самите панталони са рядко носени от мъжо.  newsm78

Преди изпит по икономически теории, тресе ме нервата - нищо не съм чела като хората, лягам с ясното съзнание, че няма да ходя да се излагам. Сънувам две теми, будя се и сядам да чета точно тях. До сутринта съм ги изкълвала, явявам се и ми се падат точно те. НАй-лесният изпит през живота ми.
има още ама вече ми се спинка. И мъжо има страхотен случай ще го разкажа утре.

# 298
една нощ сънувах дядо ми /лека му пръст/. Странното беше, че образът му се "оформи" от някакви облаци, които гледах. В следващия момент се събудих, беше рано сутринта, защото видях, че се зазорява. Затворих пак очи и в следващия момент усетих хладен въздух /течение/, както когато някой мине покрай вас и стане течение... в стаята ми всички врати и прозорци бяха затворени. Завих се през глава и се разплаках.. голямо шубе ме хвана и всеки път, като разказвам тази история, се разревавам  ooooh!

# 299
И аз наскоро усетих подобно течение, при плътно затворени врати и прозорци. Сякаш нещо мина покрай мен. Много се учудих, какво може да е? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт