Случи ми се нещо странно.. III част

• 108 678
  • 574
  •   1
Отговори
# 315
сори за спама, ама ми се вижда абсурдно само от телесната топлина да се свари туй яйце. та на водата и трябват 100 градуса,че да заври.
нямам странни случки. иначе ми се случи следното- майка ми почина от мозъчен инсулт , когато бях на 19г. през нощта беше в болницата, към 6 сутринта сънувах,че идва да ми каже чао, обиколи всички стаи и се усмихваше.
Малко след това ни се обадиха,че е починала. Мъчно ми стана като се сетих. Не съм ходила на гроба й повече от година, дано не ми е сърдита  Praynig
                                                                                                                                                       parvo ne si mislete 4e iaiceto stava tvarde svareno i tova sa gluposti za magiata i iaiceto pri takava temperatura staina kadeto i da go slojite dori i v druga staia 6te polu4ite taka nare4enia efect na svariavane
Аз също не вярвам в тези неща за магиите и яйцата, но само искам да уточня, че моята баба на село държи яцата от кокошките в една кутия под леглото. На стайна температура и винаги са си ок - никога не са изглеждали сварени като ги ползваме.

# 316
  • на брега на морето
Аз знам,че на родените в неделя им отиват дрехи с всички цветове.

Напълно вярно. Мъжът ми е роден в неделя и няма цвят, който да не му стои много добре. Казват още, че те винаги ще се наслаждават на лек живот (нали неделя е ден за почивка), но това вече не е вярно.

Много ми се иска да сънувам мама.  newsm45Откакто е починала я сънувах само един път. А татко никога. Май не са ме обичали никога smile3518 smile3518 Чета как майки, бащи, баби и дядовци помагат от отвъдното и ми става още по-мъчно.

# 317

Аз също не вярвам в тези неща за магиите и яйцата, но само искам да уточня, че моята баба на село държи яцата от кокошките в една кутия под леглото. На стайна температура и винаги са си ок - никога не са изглеждали сварени като ги ползваме.
В слу4ая става въпрос за яйце разтворено във вода,мисля 4е има зна4ение.

# 318
  • на брега на морето

В слу4ая става въпрос за яйце разтворено във вода,мисля 4е има зна4ение.

Ако жълтъкът и белтъкът на яйцето са изсипани във водата (т.е. то не е разбито), хлорът във водата ги стяга и изглежда като сварено. newsm78 newsm78 newsm78

# 319
Да яйцето не е разбъркано,а се изсипва цялото във водата,доколкото знам.Аз не съм го правила,но досега вси4ки,които са казвали,4е са го правили и им се  е сварявало яйцето и няма логика просто вси4ки да имат магия newsm78Някой няма ли желание да пробва newsm78

# 320
Аз знам че при наличие на магия, при счупването яйцето е развалено- черно-зеленясало. Не знам доколко е фолклор или истина, но така съм чувала. newsm78

# 321
  • Кьолн
Зоуи, аз съм пробвала преди време, но яйцето ми беше такова каквото го сложих. така ,че не вярвам много.Но ,че магиите съществуват съм напълно убедена. Първо видях с очите си как действа магията върху баба ми. И второ говорила съм дори с поп мой приятел който казва че съществуват.

# 322
  • В сърцето на ММ
Привет.
Досега само ви четях/предимно денем  Mr. Green/,но ето че и на мен се случи нещо странно.
Имам позната,която загуби единствената си дъщеря преди десетина години.Сънувах,че съм в къщата на тази моя позната и момичето влиза в стаята,докато съм сама.На сън осъзнавам,че е мъртва и това,което виждам е дух.Става ми страшно,събуждам се и ми беше гадно през целия ден.Мина доста време от тогава.Само да отбележа,че никога не съм влизала в къщата на тая жена и не знам как изглежда отвътре.Преди няколко дни минавах с малкия покрай тях.Започваше да се стъмнява и жената беше светнала в къщи.Погледнах и направо онемях.Стаята изглеждаше по абсолютно същия начин,както я бях сънувала.Даже имаше и микровълнова фурна точно там ,където я видях в съня си.Не знам как да си го обясня.

# 323
Brrr, брррр...  Confused Защо не говориш с майката? Може би дъщеря й има някакво послание...  Thinking

# 324
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Момичета, много ми е хубаво да ви чета и все се каня да пиша и все нещо става и се отказвам ... Simple Smile
Имам една питанка обаче.
Снощи сънувах любимия си дядо (много отдавна не го бях сънувала). Той почина преди 10 години и не знае нмого неща за мен, а преди ми беше като втори баща, т.е. като баща, защото му споделях неща, които с баща си не исках да говоря. Много го обичах и често го споменавам в разговор с приятели.... Тааа сънувам аз, че той върви, а аз вървя след него и искам да му кажа толкова много неща, а излизат само откъслечни думи - все едно бълнуване, насреща ми и той фъфли и така и не можахме да си поговорим Sad А аз толкова исках да му разкажа за себе си, за племенниците, за моето семейство. Събудих се ядосана  Embarassed
Винаги ли се случва така, че да не можеш да говориш когато сънуваш? И починалите ти роднини да не искат да говорят или да говорят неразбираемо?
Малко объркано се получи - дано ме разберете

# 325
Вчера като се станах четох тази тема...Вечерта се видях с една приятелка и като й разказах какво съм сънувала тя се хвана за главата!Цяла нощ сънувах едни обувки-цикламени и черни еднакви и аз си купих цикламените заедно с един цикламен колан!А тя пък била сънувала,чее вижда в един магазин цикламени ботуши,които много щяли да ми харесат и ми звъняла да отида да си ги купя,даже ме чакала в магазина да ги пази,защото нямало номера!
Аз  лично си мисля,че се дължи на това,4е прекарваме много време заедно...но все пак ми се стори наистина странно!

# 326
Момичета, много ми е хубаво да ви чета и все се каня да пиша и все нещо става и се отказвам ... Simple Smile
Имам една питанка обаче.
Снощи сънувах любимия си дядо (много отдавна не го бях сънувала). Той почина преди 10 години и не знае нмого неща за мен, а преди ми беше като втори баща, т.е. като баща, защото му споделях неща, които с баща си не исках да говоря. Много го обичах и често го споменавам в разговор с приятели.... Тааа сънувам аз, че той върви, а аз вървя след него и искам да му кажа толкова много неща, а излизат само откъслечни думи - все едно бълнуване, насреща ми и той фъфли и така и не можахме да си поговорим Sad А аз толкова исках да му разкажа за себе си, за племенниците, за моето семейство. Събудих се ядосана  Embarassed
Винаги ли се случва така, че да не можеш да говориш когато сънуваш? И починалите ти роднини да не искат да говорят или да говорят неразбираемо?
Малко объркано се получи - дано ме разберете

Била си в някаква такава фаза на сън, в която си се мъчила да произнасяш думите съвсем реално, не мислено. Затова не се е получавало. А починалите роднини не винаги говорят. Вероятно си си имат позволение до каква степен могат да влязат в контакт. Някои винаги мълчат в сънищата, други много говорят. Различно е. С различна честота посещават и по различен начин контактуват.

# 327
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Била си в някаква такава фаза на сън, в която си се мъчила да произнасяш думите съвсем реално, не мислено. Затова не се е получавало. А починалите роднини не винаги говорят. Вероятно си си имат позволение до каква степен могат да влязат в контакт. Някои винаги мълчат в сънищата, други много говорят. Различно е. С различна честота посещават и по различен начин контактуват.
Аааа, как мога да му разкажа все пак всичко, което искам?  Embarassed  newsm78

А иначе странности май всеки е имал Simple Smile Например като четох за асансьора, за състоянието под упойка, аз също съм изпитала тези неща, но това е може би необяснимото, което така или иначе ни се случва, без да го разбираме в съзнателния си живот.

# 328
  • София
Аз имам няколко такива случки.
Баба ми умря на преклонна възраст. Беше на 94, но съвсем с ума си. Тя ме е отгледала, благодарна съм на съдбата, че доживях до възраст в която можех да оценя какво е направила за мен и как е гледала бебе след 70-тата си година. Обичам я страшно много. Преди да се запозная с мъжа си тя беше единственото ценно нещо в моя живот.
Когато почина аз не можах да бъда при нея. Работех на 2 места, тя си беше добре, майка ми се обади, че щяла да умре, ама аз не и повярвах (има си склонност жената да преувеличава и да украсява нещата). Когато си отидох вече беше късно. Беше си отишла, но ми беше страшно сърдита. За 2 часа паднах 4-5 пъти. Един път по стъпалата все едно някой ми подкоси краката, после пред трактора който караше ковчега падах няколко пъти. Беше страшно заледено, налагаше се мъжа ми да ме издърпва от пътя за да мине трактора, защото не можеше да спре по нанагорнището, но не си мислете, че съм падала от заледеното. Имаше поне 20 бабички които си вървяха съвсем спокойно, само аз се пребивах през 5 минути. Мина време и баба ми прости. Веднъж сънувах, че си отивам на село, а тя ме посреща на вратата така както винаги ме е посрещала с широка прегръдка. А след това сънувах, че сме си легнали с нея (понякога лягахме заедно на нейното легло прегърнати да гледаме телевизия), обзе ме такова спокойствие, чувствах, че ме обича много още.
Ние с мъжа ми се оженихме, но дълги години нямахме дете. В началото не искахме да бързаме, а после не ставаше. Когато направихме 10 години от сватбата, желанието да имаме дете беше много силно, но не ставаше. Отидохме на гроба на баба и аз я помолих да ми помогне да си имам дете, исках едно малко момиченце да си имаме. Оказа се, че съм забременяла 2-3 дена след това посещение при нея. Когато бях 5 месец бременна и се канехме да отидем при родителите си на гости и да им кажем за бебето (преди това не им казвахме за да не стане нещо и да ги разочароваме след толкова чакане) пак я сънувах. Може да е било от тръпката от предстоящата среща, но я сънувах как и казвам "Виж бабо колко сме пораснали" и гордо и показах корем, а тя протегна ръка, погали ме по корема и се усмихна. Знаех, че всичко ще е наред с нас. Раждането мина като песен, точно и ясно, уж неочаквано ми изтекоха водите, а всичко беше все едно е подреждано и обмисляно месеци наред. Като се има предвид, че изпитвах ужас от мисълта за този момент мога да кажа, че точно тогава не ме беше страх, аз се чувствах закриляна. За съжаление от тогава не съм я сънувала, а толкова искам. Тайно се вглеждам в очите на нашето детенце и си мисля дали не се е преродила в нашето съкровище?
И още нещо ще споделя. Когато малката беше на 8 месеца, една сутрин мъжа ми ми каза нещо което ме удиви. Когато бях бременна е сънувал нашето дете. Сънувал го е точно такова каквото беше в този миг, седнала в креватчето си, гледаща ни дяволито и усмихнато. Каза че била съвсем същата. Дали е сънувал бъдещето?

# 329
Цитат
За съжаление от тогава не съм я сънувала, а толкова искам. Тайно се вглеждам в очите на нашето детенце и си мисля дали не се е преродила в нашето съкровище?

Нищо чудно. Казват, че преродените хора често запазвали бемки и родилни петна от предишния си вид. Към 2-3 годишната си възраст, когато започне да бърбори много, ще споменава доста спомени от предишен живот- само трябва внимателно да се вслушваш и пресяваш. Тези спомени продължават до към 5-6 год. възраст, така че не изпускай момента да разбереш повече. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт