Случи ми се нещо странно.. III част

• 108 227
  • 574
  •   1
Отговори
# 540
На мен също  ми изчезват предмети но досега не съм споменала на никой  освен на мъжо.Мисля си че ще ме помислят за луда.Много от играчките на децата също ги няма при положение че не са изнасчни нито хвърлени от терасата.А това с приборите и майка ми когато беше жива го забеляза сега вече  нито слагам нови нито ми пука

# 541
  • Пловдив
Една нощ започнах да чувам хриптящо дишане (а спя сама в стаята). На шум - сякаш е много близо до мен, в същата стая. Запуших си ушите, не го чувах, значи не е халюцинация. Отпуших ги - айде пак. И реших, че е може би някой дух ... newsm78  След малко това отмина, не знам дали имаше връзка с това, че се прекръстих.

# 542
Аз се изненадах за приборите най-вече. Във всяка къща изчезват прибори за хранене и това няма общо с нещо тайнствено, просто стигат до кофите за боклук по невнимание. Но замяната им с подобни ме озадачи newsm78

да, и на мен ми се е случвало да изхвърлям, особено ножове ooooh!

# 543
  • Кьолн
Самбернарка,сигурно не е било котка. Ако имаш светена вода напръскай си в стаята. И най- вече в ъглите. доста е страшничко наистина. И аз бих се паникьосала така.Чувала съм и други подобни на твоя случаи.

# 544
Божее,то моето са бели кахъри,в сравнение с вашите ooooh!!Не мога да стигна до никакво разумно обяснение по въпроса с изчезването на прибори и изобщо някакви вещи!У дома моето добро духче се грижи всичко да си е на място,нищо не ми е изчезвало!Затова ви казвам,че ми е добричко Heart Eyes!
Аз днес за пореден път се убедих в онова правило:мислиш си за някого и той ти се обажда!За това явление бях чела,че е телепатия.Вие какво ще кажете,спред вас какво е?

# 545
На мен почти винаги ми се случва, като припозная някого, в близките няколко часа, наистина виждам този човек.
Имам един много близък приятел, който винаги, като ми се обади да се видим, или просто така, дъщеря ми се разболява.  Shocked Вече като видех името му изписано на телефона си, си знаех Sad . Става въпрос за около 10 поредни пъти.
Но, последният път "магията" се разпадна Simple Smile Дано да не се повтаря повече!

# 546
Преди около 2 месеца, малко след като братовчед ми се ожени, сънувах, че жена му е забременяла. Вчера ни се обадиха да ни кажат, че е бременна... в трети месец : )))))

# 547
  • Между гори и планини
Здравейте момичета, пиша ви веднага след случката която ми се стори станна.
Тъкмо се прибираме с малкият ми син и се возим в асансьора - сами. Той е на 2години и половина, тъкмо проговаря така, че да му се разбира.
Та, както и да е - возим се сами в асансьора и той гледа до мен и се усмихва и казва "Кака там" и соче с пръстче до мен. И аз го пътам - Къде? "Там, там кака" и пак соче с пръстче до мен. После се обръща и сочи от едната си страна и пак казва "бебе там". Всичко става за минута някъде. Излизаме от асансьора и той се обръща и казва : "Кака, ла" (коко ела) и така няколко пъти  Rolling Eyes
Ето това е, странно ми се стори, защото в блока няма други бебета и не сме се возили никога с кака с бебе, че да си спомни.
Аз малко понастръхнах, чувала съм че малките деца имат способността да виждат някой неща, които ние не.

# 548
Олинце, записвай си подобни случки! Сега много ме е яд, че навремето не записвах. А моята много често си говореше с някой, разказваше ми за невидими от мен хора и често съм настръхвала като теб. Може би трябваше тогава да бъда по-любопитна и да разпитвам какви са и що са, може би трябваше да водя някакви записки за да разшифрирам впоследствие каквото е възможно, но не го направих, а вече и не помня. Знам че ми е разказвала неща за които често съм си мислила че са спомени от предишен живот. Да ме питаш сега вече нищо не помня. Ужасно съжалявах че не записвах. А ти разпитвай детето каква е тази кака, с какво е облечена. И записвай! Ако пак спомене невидима кака, питай същата ли е като миналия път. И настоявай да ти разказва максимално.

пс. Каката с бебето може Богородица да е? newsm78 Пазила ви е в асансьора? newsm78

# 549
.......пс. Каката с бебето може Богородица да е? newsm78 Пазила ви е в асансьора? newsm78
А да не е някой дух на майка с бебе? Cry

# 550
  • Между гори и планини
.......пс. Каката с бебето може Богородица да е? newsm78 Пазила ви е в асансьора? newsm78

Баш за дух на майка с бебе си помислих и аз, направо ей такива очи окорих рано сутрин  Shocked
Другото е, че много бързо я забрави, сега не казва вече нищо за каката и бебето.
Но като се качим пак сами в асансьора ще го питам дали пак са там.

# 551

Grinning Нищо не знам. Ако успее да измъкне от дечко повече информация може и да погадаем. Но той вече сигурно е и забравил вече за каката. Трябва да се разпитва на място.

# 552
Смела постъпка, да се качиш пак в асансьора Rolling Eyes.

# 553
Олинце, а да не би да сте се возили в друг асансьор, при роднини или приятели, и там да е имало жена с бебе? Макар че чак пък да си въобразява детето, че са до вас...  Thinking

# 554
  • Между гори и планини
Не  Naughty
Единственният асансьор в който се возим е на нашият блок и е толкова малък, че трудно се побираме аз и двамата ми сина (малкият с количката), така, че никога когато се возя друг не влиза - просто няма място.
Днес по обяд пак слизахме надолу и го питах "къде е каката, има ли кака?" и той пак гледаше до мен в стената на асансьора и каза "не, няма кака. Баба".
Кака нарича всички жени от момичета до баби, само бабата си е баба.
Навръщане пак го разпитвах за кака, баба, каза, че няма кака и баба, но има бебе ...
Чудя се дали не си измисля, пък аз съм хамава и се връзвам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт