Случи ми се нещо странно.. III част

• 108 297
  • 574
  •   1
Отговори
# 60
Аз отново съм тук....Аз пък някак си тези неща винаги ги приемам,и дори са ми любопитни...Не си спомням истински да съм се плашила...И гласове от касетки съм чувала с клетви,и етикети на бутилки отново с клетви,и някак предусещам някои смърти,и наскоро така се случи че един човек докато правел обреди,над едно село се изсипала небивала градушка...И децата ми гръмотевици и бури на три пъти ги гониха,като единият път е било в апартамента на майка-някакво завихряне което съборило секцията,и държало вратите на хола затворени...Единственният път когато в съня ми нещо ме бе уплашило,беше когато това нещо се удари със страхотна сила в мен,във сплита ми,и като че ми спря дъхът...Както по филмите когато духовете се вливат в някое тяло...Събудих се,и ме болеше някак тялото от удара,и едва си взех въздух...Но си бях аз,нищо нямаше в мен...

Но сега като че започна нова серия лошотии за моето семейство,за месец кон ритна малкият ми син,катастрофирахме с колата,и някои дребни премеждиица...Имам чувството че нещо ни гони,но и нещо по силно ни пази...Като че доброто и злото се борят над нас...Подобна серия имахме на два пъти,от както сме женени...Палим свещи,ходим до манастири,ръсим със светена вода,но малко или много се притеснявам...И свързвам всичко със моята рода,по майчина линия...

Прави ли листе това с яйцето?!Ако счупиш яйце в бурканче,и го сложиш под главата си докато спиш,то ще ти покаже дали има магия или нещо подобно което тегне над теб...Аз го пробвах,и яйцето се беше сварило наистина...

# 61
Как става това с яйцето?Обясни по-подробно,че и аз имам някакви съмнения.

# 62
Аз ви предлагам, да спестите пари от електричество и така ще ударите с един куршум две заека, хем ще разберете дали имате магия, хем ще си направите омлет. Mr. GreenИзвинявайте, че си правя гаргара по този начин, но гледането на яйце ми се чини абсурдно направо.Не знам защо това ми напомня на гледачките, които никога не познават, с яйцето работата е същата.Колкото до останалите неща,които вече сте описали, това ми прилича на полтъргайст или както ги наричат религиозните хора, демони.Да, те могат да се вселяват в хората също.Греховете според мен не се унаследяват, единственото което се унаследява е първородния грях, /т.е. всички още с раждането сме грешни/, греховете на баби и прабаби, дядовци и прадядовки, стринки и т.н. нямат нищо общо с настоящите неблагополучия, те са отзвук на нашите собствени "зли" помисли, които много често не ги определяме като такива, а като напълно нормални.

# 63
  • Варна
Аз ви предлагам, да спестите пари от електричество и така ще ударите с един куршум две заека, хем ще разберете дали имате магия, хем ще си направите омлет. Mr. GreenИзвинявайте, че си правя гаргара по този начин, но гледането на яйце ми се чини абсурдно направо.Не знам защо това ми напомня на гледачките, които никога не познават, с яйцето работата е същата.Колкото до останалите неща,които вече сте описали, това ми прилича на полтъргайст или както ги наричат религиозните хора, демони.Да, те могат да се вселяват в хората също.Греховете според мен не се унаследяват, единственото което се унаследява е първородния грях, /т.е. всички още с раждането сме грешни/, греховете на баби и прабаби, дядовци и прадядовки, стринки и т.н. нямат нищо общо с настоящите неблагополучия, те са отзвук на нашите собствени "зли" помисли, които много често не ги определяме като такива, а като напълно нормални.

Познавам доста сериозен човек, който е розенкройцер, не врачка, но и той вярва че жълтъка на яйцето улавя нискочестотните вълни, тоест магията и надълго и нашироко ми е разказвал за това.Познавам и още един,богослов, който е на същото мнение.

# 64
На сутринта яйцето винаги е сварено. Не помня вече по какви причини.  newsm78

# 65
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
На мен не ми се случват странни неща,обаче вече имам чувството ,че мъжо е магнит за откриване на гадни неща.
Преди година почиствахме градинката пред кооперацията(чистим я само ние от няколко години).
Почти привършвахме и той се забута в един ъгъл до дувара.Там има посаден бръшлян и никога не ровим ,ама абсолютно никога до него момент.Мъжо какво се зарови, по едно време намери сварено яйце небоядисано.Първо си помислих, да не би някой да си е заровил старото яйце от Великден(не че съм чувала за нещо подобно но ми се видя най -логично).Но като поговорихме с него ,идеята ми се видя абсурдна.Беше края на есента ,а яйцето не беше нито кухо ,нито миришеше ,т.е било е заровено скоро.Второ не беше боядисано а си беше бяло.Накрая дружно решихме да го изхвърлим.
През март изгубих бебе в 23 г.с.Изтекоха ми водите съвсем спонтанно през нощта.Причина не се установи.Лежах в болницата 10 дена докато се разбере какво ще става.Малко преди нещата да приключат ,мъжо ми се обади да ме пита как съм ,но звучеше доста странно.После каза ,че е намерил под предната седалката на колата (където пътувам винаги аз)някаква тел ,усукана с косми и конец.Решихме ,че е боклук който детето или аз сме  вкарали с обувките си.Не се сетихме скоро, някой друг освен нас  да се е качвал в колата.
В началото на това лято ,отново правим почистване и прекопаване на въпросната градинка.
Пак приключвахме и мъжо се зарови под едни палми -саби.Около тях прекопаваме по- отгоре отгоре.Е откри заровен кози(или ярешки) крак. Rolling EyesОтново личеше ,че е заровен от скоро.Не беше почнал да гние. TiredВ квартала ни не се отглеждат животни,няма кучета в двора,просто недоумявам от къде може да е дошъл.
Тази година определено хич не ни върви.Струпаха ни се толкова мн кофти неща ,и той боледува доста ,принципно е мн здрав човек.Та така ,като попрехвърлих старите теми, взех да имам едно кофти чувство относно тези открития.Макар че двора е общ все пак ,няма логика тези неща да са за нас специално . newsm78

# 66
Това говори за магия и то не каква да е, а магия за смърт.Това, че са изхвърлили яйцето се е проявило като аборт, може би сабите са означавали именно болест, несполука.

# 67
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Това говори за магия и то не каква да е, а магия за смърт.Това, че са изхвърлили яйцето се е проявило като аборт, може би сабите са означавали именно болест, несполука.
Искаш да кажеш ,това че СМЕ изхвърлили яйцето може да е причина за спонтанния ми аборт? TiredА какво е трябвало да го направим?
А тези саби които описвам са вид палма,не истински саби.Има ги много из морските градини ,ако се сещате за какво говоря.Едва ли и те символизират нещо. Rolling Eyes

# 68
Към Пухчо, не вземайте думите ми толкова насериозно.Просто така предположих, че има връзка между яйцето и бебето, не се панирайте.Аз лично не вярвам в такива неща като магиите и ми се иска и хората да не вярват, защото лека полека превъртат  #Crazy #Crazy Crazy.Нали гледам предаването Пентаграм, колко хора се лъжат и се хващат на тези приказки за магии, думи нямам просто, аз съм православна и съм на принципа - По-добре вярвай в Бога, отколкото на магии", ако е писано да става нещо, то се случва, защото Бог така е решил.Ще си имате друго детенце, спокойно. Hug

# 69
Искаш да кажеш ,това че СМЕ изхвърлили яйцето може да е причина за спонтанния ми аборт? TiredА какво е трябвало да го направим?
А тези саби които описвам са вид палма,не истински саби.Има ги много из морските градини ,ако се сещате за какво говоря.Едва ли и те символизират нещо. Rolling Eyes

Такива неща пипат ли се? Утре така ще хванеш нещо което е правено за смърт. Вместо да споделяш тук за тези работи, потърси човек който може да ти определи имаш ли магия защото не е шега работа. Гита може да го взима на майтап, но това е защото не разбира и не се е сблъсквала.
Явно си имате някой в блока който си играе с подобни неща и кой ли знае колко още поразии може да направи.

# 70
И на мен тия неща ме карат да мисля ,че има нещо направено,дано да греша.Говори с някой ,който е наясно с тия неща newsm78

# 71
И аз вярвам в тея неща. Моя приятелка пострада (семейството на мъжа и). После се разбра, че е магия. Намери в дома си някакви неща и ги изхвърли. Разбра и кой го прави, сега, до колкото знам, този човек е много зле. За нещастие обаче, свекър и и свекърва и, починаха за няколко месеца, един след друг, без особена причина.  Rolling Eyes

# 72
До колкото знам,всичко което мислите че може да е магия,се изхвърля в течаща вода,но пред теб,тоест ако сте на мост,така че да не отплувайки да не мине под вас...Но не се гори в никакъв случай...Ако някой има съмнения,за да се предпази трябва да поръси сол на входната врата,или да накара някой малчуган да се изпишка...И да ръси домът си със светена вода,и да го опушва с тамян...Не знам до колко вярвам,или не вярвам в тези неща,но от време на време правим у дома последните две неща...

А за яйцето-счупваш го в съдинка вечерта,и го слагаш под главата си,където спиш...Ако има магия,сутринта ще се е сварило...Когато аз го направих това преди години,при първата серия лошотии,моят мъж сутринта ме бъзикаше"Ще ядем ли пържени яйца?!"но когато видя резултата се #CrazyТогава живеехме близо до река,и пуснахме яйцето по течението...След което просто кръстих децата,както пише някой по горе,господ да ни пази!!!Вярвам че вярата и господа са по-силни от всички клетви,магии,или изкупителна карма...

Макар че преди години бях барманка в една сладкарница,влезе някаква циганка и връчи на моята колежка саксия с повехнало цвете...Аз в момента не обърнах внимание,но я усетих че се разтрепера...Когато разгледахме двете саксията се оказа че вътре са заровени кости...Не съм я виждала тази жена от години...Дано е добре Praynig

# 73
  • Варна
аз пък за тези магии се чудя нещо. Нали уж и да го намериш това "нещо", което някой ти е подхвърлил и да го метнеш в боклука, изобщо каквоти и да го направиш магията не се разваляла. Е защо тогава този който я прави, подхвърля доказателство за магията в дома на жертвата си или изобщо някъде, където тя може да го види и евентуално да се опита да "развали магията"? Нещо не ми е ясна тази показност, дано ме разбрахте какво искам да кажа.

# 74
аз пък за тези магии се чудя нещо. Нали уж и да го намериш това "нещо", което някой ти е подхвърлил и да го метнеш в боклука, изобщо каквоти и да го направиш магията не се разваляла. Е защо тогава този който я прави, подхвърля доказателство за магията в дома на жертвата си или изобщо някъде, където тя може да го види и евентуално да се опита да "развали магията"? Нещо не ми е ясна тази показност, дано ме разбрахте какво искам да кажа.

Защото това което се подхвърля трябва да стигне до получателя, да е близко до него. В едни случаи да е в дома му, в други да е докоснато от човека...различно. И да не мислиш, че всеки ще се усъмни ако намери яйце или козе краче? Една позната ми разказваше един ден доста превъзбудено. Тя е омъжена за мароканец и известно време живяла там до свекърва и. Каза че не вярвала в магии докато не видяла със собствени очи как работи магия за смърт. Свекървата и била направила на нея, но мъртвото пиленце което видяли в двора махнала сестрата на мъжа и. Взела да гасне пред очите им, а свекървата като се усетила че станала грешка, почнала да крещи и кълне. Тогава и се изпуснала че това било магия за нея. Зълвата умряла след 3 дни, а младите се махнали от Мароко. С една дума, не се пипа каквото ви падне!

Общи условия

Активация на акаунт