Случи ми се нещо странно.. III част

• 108 316
  • 574
  •   1
Отговори
# 75
А това яйце чух,че се слага във вода и после изсипваш водата зад гърба си,но не трябва и капка да пада върху вас.

# 76
Такива неща пипат ли се?

Не и с голи ръце!

Утре така ще хванеш нещо което е правено за смърт. Вместо да споделяш тук за тези работи, потърси човек който може да ти определи имаш ли магия защото не е шега работа. Гита може да го взима на майтап, но това е защото не разбира и не се е сблъсквала. Явно си имате някой в блока който си играе с подобни неща и кой ли знае колко още поразии може да направи.

Другият вариант е направо да вземе (както казах - не с голи ръце) съдържанието на черната магия т.е. яйцето и да го върне директно в дома на тоя, който й го е подхвърлил уж "случайно" в нейния дом. Така де - няма отвръщане на злото със зло, а само да връщане на "нещото" там откъдето е дошло. Wink

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 00:12 от krem-karamel

# 77
А някой може ли да ми обясни как точно се слага това яйце под главата? В буркан с вода се счупва? И после под възглавницата ли? Моето легло например няма място за слагане под него, единственият начин да си сложа нещо под главата е да е под възглавницата.
Аз съм сигурна, че никой не ми е направил магия, но все пак, любопитно ми е да пробвам.

# 78
Не става така. Магията може да върне на този който я е направил само човек който разбира от магия. Умеещи магове си слагат много сериозни защити включително за откат. А неумеещи ще пострадат при всички случаи от откат защото това е нещо което се наказва.

# 79
А някой може ли да ми обясни как точно се слага това яйце под главата? В буркан с вода се счупва? И после под възглавницата ли? Моето легло например няма място за слагане под него, единственият начин да си сложа нещо под главата е да е под възглавницата.
Аз съм сигурна, че никой не ми е направил магия, но все пак, любопитно ми е да пробвам.
Под леглото,там където ти е главата.

# 80
 ooooh! Сега се сетих нещо, като прочетох поста на Червената шапчица.
Преди 8-9 години работех, като барманка в едно кафе. тогава тъкмо с мъжа ми бяхме вече сериозни гаджета. Един ден през кафето мина една циганка и ми каза, че скоро ще се дипломирам и ще се омъжа за този човек, тя щяла да ми помогне. Взе някаква монета и нещо я прави, после ми я даде и ми каза : " Като се омъжиш, я хвърли в течаща вода!"  Е, за дипломирането позна, но се омъжих чак след 2 години, за същия човек. Но съвсем изключих за монетата. Наскоро я намерих, увита в целуфан. И какво да я правя сега?  newsm78
Моля ви, ако има някой, който е наясно, да ми каже как да постъпя!  Praynig Praynig Praynig

# 81
  • Варна
С една дума, не се пипа каквото ви падне!

Е това значи ли, че ако го намериш и изхвърлиш без да го пипаш, няма да ти се случи нищо от това, дето са ти "намислили"?
А това за яйцето - някой пробвал ли е да го остави на масата в кухнята да речем и да види какво ще се случи? Да не би от стоенето да придобива вид на сварено? Да не говорим сега в тези жеги, че е много вероятно да стане така.

# 82
С една дума, не се пипа каквото ви падне!

Е това значи ли, че ако го намериш и изхвърлиш без да го пипаш, няма да ти се случи нищо от това, дето са ти "намислили"?
А това за яйцето - някой пробвал ли е да го остави на масата в кухнята да речем и да види какво ще се случи? Да не би от стоенето да придобива вид на сварено? Да не говорим сега в тези жеги, че е много вероятно да стане така.

Не разбира се. Нищо не значи. Това че нищо не си намерил, не значи че няма магия и тя не действа. Това че си намерил и без да го докосваш си го изхвърлил в река също не значи. Това не е разваляне на магията.

# 83
Това с яйцата е много странно. Лела ми като почина, семейството й ходеше всеки ден и намериха заровено на гроба й яйце, там където трябва да са краката. Много се чудиха, какво означава, някои им казваха, че е за да се разцепи семейството, други за да се сплоти. Но в края на краищата се разцепи - сина замина за друг град, бащата си намери любовница, след това друга, живя сам няколко години и почина внезапно.  newsm78

# 84
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
EEEE ,ама то това с яйцата много гадно май се оказва. Tired
Като гледам ,може и да се откажа да копам градинката вече. TiredМине не мине и все току намерим нещо странно.
И не познавам никой ,който да може да ми каже нещо по въпроса с магиите.Все си мисля ,че не може да има толкова злобни хора ,че да вредят така на околните.При нас обаче ,освен някой   просто да  си прави опити,друго не ми идва на ума Sick

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 14:32 от пухчо

# 85
  • София
попадна ми предишната тема и се заинтригувах. аз сънувам доста странни сънища, особено след като баба ми почина, но реших да не се вторачвам в тях, понеже ми бяха непонятни и общо взето плашещи. Rolling Eyes
а това с яйцето не съм го правила, нои ми се струва че чисто от телесната топлина то би трябвало да е винаги сварено Thinking

# 86
  • sf
сори за спама, ама ми се вижда абсурдно само от телесната топлина да се свари туй яйце. та на водата и трябват 100 градуса,че да заври.
нямам странни случки. иначе ми се случи следното- майка ми почина от мозъчен инсулт , когато бях на 19г. през нощта беше в болницата, към 6 сутринта сънувах,че идва да ми каже чао, обиколи всички стаи и се усмихваше.
Малко след това ни се обадиха,че е починала. Мъчно ми стана като се сетих. Не съм ходила на гроба й повече от година, дано не ми е сърдита  Praynig

# 87
Случи ми се нещо странно.  Бях се записала в темата, но някой модератор ми е изтрил поста   Mr. Green

Всъщност наистина ми е изтрит поста, а нищо лошо не бях казала. Както виждам има и други само с по един запис и то в много други теми. А само моя са изтрили  Confused

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 18:14 от natashaa

# 88
Миналата година открихме разни гадости в двора ни.
Един ден детето подхвърли катинар от гаража в едно забутано ъгълче на двора, обрасло с треви, което по никакъв повод иначе няма да погледнем.
Като разрових да го търся видях две пластмасови чашки, пълни с черна пръст и покрити отгоре с парчета плат. Едната се беше пукнала и отвъре се виждаха червеи...  Sick
Нищо не пипнах, веднага се обадихме на човек, който ни помага в подобни случаи.
Дойде, изхвърли ги, направи си някакви други ритуали, каза ни и как да се предпазваме, доколкото е възможно...

Каза ни, макар и не директно т.к не можел, кой е отговорен за това.
Каза, че който го е извършил отдавна прави неща срещу семейството ни, но те се връщат при него и ще се превива и лази. Посочи и в коя посока живее.
Жената, за която става въпрос наистина от години има някакви проблеми с кръста, ходи приведена, има болки и никой лекар не може да разбере какво и е, и да я излекуват, а е сравнително млада...

# 89
Абе от няколко дена се каня да питам и все не стигам дотам.Има ли някой като мене на който двете ръце да са доста различни като брой линии и какво значи евентуално?По-специално да видя дали Ксения знае нещо.Тя явно чее доста интересни неща и може да знае Thinking

Общи условия

Активация на акаунт