Случи ми се нещо странно.. III част

• 108 589
  • 574
  •   1
Отговори
# 90
Абе от няколко дена се каня да питам и все не стигам дотам.Има ли някой като мене на който двете ръце да са доста различни като брой линии и какво значи евентуално?По-специално да видя дали Ксения знае нещо.Тя явно чее доста интересни неща и може да знае Thinking

Линиите вече ги обсъждахме. Няма такъв на който да са му еднакви. Казват, че на лявата ръка е това което е заложено като програма, на дясната- това което е изпълнено и което реално се случва или ще се случи. Казват също че линиите се променят в зависимост от действията на хората, а също в обратна посока, чрез изкуствена промяна на линиите е възможно да се влияе на съдбата.

# 91
Не става така. Магията може да върне на този който я е направил само човек който разбира от магия. Умеещи магове си слагат много сериозни защити включително за откат. А неумеещи ще пострадат при всички случаи от откат защото това е нещо което се наказва.

Съгласна съм, но има и друго. Магията с яйца (била тя бяла или черна), спада към т.нар. селски магии. А селската магия при всички случаи има за носител някакъв най-обикновен битов предмет. Не съм веща в правенето и развалянето й (боже опази!), но си мисля че специално селска магия за да започне да действа, носителя й трябва да се сложи в непосредствена близост до набелязаната жертва. Но така че да не може да я види/открие и махне. И по тази логика мисля че ако човека случайно я забележи и отстрани навреме, не може нищо да му се случи. Но ако вече е започнала да действа, отстраняването и унищожаването на предметния носител може и да не помогне.

А висшата магия е коренно различна от селската и единици са хората, които я умеят, поне в България. Лично аз съм й почитател, макар да не я умея въобще Embarassed Но всеки който се е докоснал до нея и я е изпитал (в добрия смисъл), знае че изживяването няма равно и не може да се опише с думи Peace

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 22:12 от krem-karamel

# 92
  • София
е предишната тема имаше пост за съботниците, хората родени в събота и тяхната повишена сетивност- може ли малко повече инфо по въпроса? Peace

сори за спама, ама ми се вижда абсурдно само от телесната топлина да се свари туй яйце. та на водата и трябват 100 градуса,че да заври.

моята баба също дойде да се сбогува с мен насън междувпрочем. но се сбогувахме на пейката пред блока и аз много исках да отида с нея, а тя ми каза да почакам.
а за кипването на водата си права, така е, но никой не е описал колко точно му е сварено яйцето Laughing нито дали е твърдо сварено Rolling Eyes

# 93
А висшата магия е коренно различна от селската и единици са хората, които я умеят, поне в България. Лично аз съм й почитател, макар да не я умея въобще Embarassed Но всеки който се е докоснал до нея и я е изпитал (в добрия смисъл), знае че изживяването няма равно и не може да се опише с думи Peace

Това звучи плашещо. Какво значи "висша магия"? Има ли въобще някаква магия, която да води до нещо добро?

# 94
хоп и аз тук кога изписахте2 рата тема ooooh!

# 95
Една приятелка от детството от 1 классме си заедно та и сега децата ни расът заедно..Сънувала преди няма и седмица  баща ми който преди около 15 г е починал и майка ми че идвали да ме вземат.И тя  като почнала ама как тя е толкова малка деца има да гледа на кой да ги остави .... и  това е било.Силно ме потресе и ме плаши  от тогава миг с покойствие нямам  Thinking Naughty #Crazy SickДругото което ми се случи преди дни е че без да пипа никой пепелника ми се счипи на 2 .Също  и чашата в миялната която не беше пусната и стоеше там от 2 дни никой нямаше и не е имал достъп до тях .Щумът беше стахотно силен и стряскащ newsm78щом и детето дойде от другата стая да пита какво става Shocked

# 96
  • София
е предишната тема имаше пост за съботниците, хората родени в събота и тяхната повишена сетивност- може ли малко повече инфо по въпроса? Peace

Интересно! Може ли й аз да се присъединя към молбата, защото и аз съм родена в събота!
Мерси!

# 97
Имам един въпрос. Мама почина преди 11 години  Cry Получи силен астматичен пристъп и докато дойде Бърза помощ вече беше късно...Понеже не намерих неин чорапогащник(беше лято), я обух с един мой чорапогащник. Това лошо ли е за мен?Когато се случи това изобщо не съм знаела че не е хубаво да се заравят дрехи в гроб, исках само мама да е облечена  Sad
Често я сънувам напоследък.

# 98
Ами според мен няма нищо лошо Кристал!
Преди няколко години като почина баба аз и сложих един от моите пръстени на ръката.В болницата и бяха свалили брачната халка и някъде изчезнала.На погребението попа попита къде е халката й.Щом е омъжена на било хубаво да я погребват без халка и аз и сложих една моя.
Не ми се е случило нищо лошо,напротив все на хубаво ми върви!

# 99
  • sf
и ние погребахме мама с един мой пръстен. не съм забелязала връзка.

# 100
Абе от няколко дена се каня да питам и все не стигам дотам.Има ли някой като мене на който двете ръце да са доста различни като брой линии и какво значи евентуално?По-специално да видя дали Ксения знае нещо.Тя явно чее доста интересни неща и може да знае Thinking

Линиите вече ги обсъждахме. Няма такъв на който да са му еднакви. Казват, че на лявата ръка е това което е заложено като програма, на дясната- това което е изпълнено и което реално се случва или ще се случи. Казват също че линиите се променят в зависимост от действията на хората, а също в обратна посока, чрез изкуствена промяна на линиите е възможно да се влияе на съдбата.

Ксения, да питам и аз за ръцете може ли? Аз забелязвам, че линиите на лявата ми ръка се променят във времето, а на дясната не помръдват. Затова си мислех, че това, което е заложено, е на дясната, а на лявата е това, което в действителност се случва...  newsm78. Сега не знам какво да мисля. Някак не ми се вярва, че за последните 10 г. не съм променила нищо.

# 101
И аз съм родена в събота.
Не съм суеверна, но наистина имам мноиго силно развита интуиция за някои неща.

# 102

Интересно! Може ли й аз да се присъединя към молбата, защото и аз съм родена в събота!
Мерси!
и на мен ми е интересно,понеже и аз съм съботник...чувала съм,че родените в събота не ги ловят магии.

# 103
  • sf
аз пък съм родена на Разпети Петък. Понякога наистина имам развито  шесто чувство.
Така беше и когато мам получи инсулта. Баща ми се прибра и ни каза,че е в болница, уж не било сериозно. В следващия момент аз виждах в съзнанието си бъдещия ни живот без нея и знаех,че няма да я бъде. След няколко часа почина.

# 104
Дъщеря ми е родена в събота (тази, която не ми даваше да изхвърля дърворезбата  Simple Smile). По-нагоре в темата бях писала...

Общи условия

Активация на акаунт