Случи ми се нещо странно.. III част

• 108 629
  • 574
  •   1
Отговори
# 105
А аз съм чувала, че децата родени в неделя имат голям късмет в живота, нещо в което аз лично съм се убедила.Мъжът ми и той е роден в неделя.Нека някои да сподели, ако е имал наблюдения за някоя случка или събитие в което вие или детето ви се е разминало на косъм с нещо или някои/нещо ви е помогнал/о.Аз имам чувството, че интуицията/вътрешният ми глас/ предварително ме предупреждава какво да направя, за да избягна евентуална опасност.

# 106
  • София
Аз знам,че на родените в неделя им отиват дрехи с всички цветове.

# 107
Аз съм родена в Неделя и мисля, че имам късмет, но не знаех, че е заради това.  Rolling Eyes
Алена, астроложката каза, че по-скоро има значение на кое число си роден.

П.С. Мъжът ми също е роден на Вликден (Неделя) Simple Smile
Трябва да сме големи късметлии!  Whistling

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 10:00 от daindi

# 108
  • Далечният изток
Аз съм родена в неделя. Ще ви разкажа нещо във връзка с късмета и с интуицията.  Преди 2 години беше, една вечер решавам да си гледам на карти. Имам си записани някакви гледания в едни ученически тефтери. Сигурно и вие ги знаете, всяка карта си има отделно значение, редяха се за минало, настояще и бъдеще, нещо такова... Та седя си аз сама в къщи и изведнъж решавам да си хвърля едни карти. Нареждам първи път- падат  ми се някакви неща и катастрофа. Втори път- катастрофа. Казвам си- я да го сменя това гледане,какви са тези катастрофи. Трети път- катастрофа. Сетих се, че имам една книга, за свободното време, с гледане на кафе, на карти, зодии и т.н. Нареждам ги по нея- пак катастрофа... И си викам- е, няма пък повече да си гледам, само лоши работи се падат...След два дена ни блъснаха като отивахме на работа с мъжа ми. Сутринта в една мъгла... Колата само за старо желязо ставаше, а нас нищо ни няма, нито драскотина. Датата беше 8.11.- архангел Михаил ни е пазил!

# 109
И аз да взема да се включа. От скоро съм във форума и всеки ден откривам по някоя тема.
Обичам такива странни истории. Ето една:
Прабаба ми /лека и пръст/ ме е гледала доста време, когато съм била малка. Та аз много си я обичах. Всички ваканции прекарвах на село с нея и баба ми / дъщеря й /. Когато почина припаднах на погребението и не ме пуснаха да отида на гробищата. Чувствах се много зле. След около месец  сънувам, че ковчега й е в шкафа ми за дрехи. Разравям дрехите и го виждам. Отварям го и започвам да й местя лявата ръка нагоре и надолу. Аз ужасно се страхувам от мъртъвци... събудих се разплакана, в истерия и не можех да си мръдна ръката / лявата /. Болеше ме ужасно даже и 3-4 дена след съня ми. Ходих на лекар, но нищо...

Друг сън пак с нея/когато я сънувах за втори път /:
Баба ми по принцип страда от високо кръвно. Аз сънувам, че прабаба ми е застанала под ябълката на село, баба ми е в близост до нея и продължава да пристъпва към майак си / към прабаба /. Прабаба ми се обърна и ми каза: "Сега ще взема мамето ти / така й викам / и ще си отидем. Ти стой там!" Хванах един кол, замахнах и отсякох с него главата на прабаба си. Стреснах се. Беше сутрин. Обадих се на сестра си, която живее на село при баба ми, за да попитам как са. Кака каза, че баба ми през ноща е вдигнала много високо кръвно и са викали бърза помощ.

След тези сънища знам, че има някаква истина в тях. Знам, че когато умрял човек те вика не е хубаво и ако отидеш при него ще умреш в съня си.
Имам още истории, които са свързани със сънищата ми, но...ще пиша по - късно.
Да кажа, че не вярвам в някакви магии, но вярвам в кармата. А и плус това като малка съм си яла един път акото и майка ми все ме бъзика, че никога няма да ме улови магия, поради тази причина Blush

# 110
  • София
Още не съм изчела темата! На мен от последния път повече не ми се е случвала нищо странно. Истина е, че тогава не ме беше страх, но следващите нощи вече изпитвах ужас, че може пак да се случи. Преди да си легне се мола да не ми се случва това повече....

# 111
А какво стана с момичето със странното същество, което ги тормозеше нощем? Не си спомням ник-а й.

# 112
А какво стана с момичето със странното същество, което ги тормозеше нощем? Не си спомням ник-а й.
        Thinking  И мен ме подсети сега.Освещаване щеше да прави.Дали вилнее още?

# 113
Ето го и следващия сън със прабаба ми:

Сънувах, че ми казва:"Ела да ме видиш. Не си ме виждала никога, а и къщата ми не си!" Събудих се много уплашена, защото както казах не е хубаво умрял да те вика насън. Но после като се успокоих и ми дойде на ум, че аз никога не съм ходила на гроба й. Отидох, видях и се прибрах.

Ето я историята с дядо ми:
Той почина на празник. Аз много го обичах и уважавах, защото беше най - готиния дядо на света, а и съм кръстена на него. Когато почина майка ми и леля ми онаследиха апартамента му. Още нямаше 40 дена и леля ми и лелята на майка ми започнаха да натискат да се продава апартамента, въпреки забележките на мама, че не е хубаво. Та той човекът не беше изстинал още. Та сънувах аз, че лежа в спалнята на апартамента му и вратата е отворена. И видях, че лелите ми го мъкнат под мишница към тоалетната и той ме погледна и с един мил поглед ми вика:"Кажи им бе дядо да ме оставят намира". На сутринта се скарах с лелите си, а те ми съобщиха, че даже са намерили купувач. Казах, че апартамента няма да се продава преди да са минали 40-те.

Искам да кажа, че винаги сънищата ми вещаят нещо.

# 114
  • София
четох историите ви и реших да се включа с нашите семейни странни  случки
в къщата където живее майка ми, веднъж като се прибирахме намерихме една стъклена чаша натрошена на парченца все едно е ударена с нещо мн тежко. на рафта имаше още поне 5 такива чаши но само  тази беше счупена, но не паднала ами така, както си е седяла на рафта се е пръснала... решихме,че е свързано с баща ми , който почина преди повече от година..

на една Коледа бяхме на гости на сестра ми цялото семейство в чужбина. след бъдни вечер на сутринта се заговорихме кой какво е сънувал, оказа се,че аз,майка ми, баба ми и сестра ми сме сънували дядо ми, който е починал преди доста време и явно е бил с нас тогава...

веднъж като се прибрах в къщи, видях един гълъб, който беше влязъл през отворения прозорец и седеше в коридора. не след дълго почина мъжа на сестра ми. след няколко години на витрината в офиса където работя, се блъсна много силно пак някаква птица, след няколко дни почина мъжа на шефката ми... в днешно време не ми се иска никакви птици да ми се мотаят в близост Sad

като се сетя за още нещо ще дописвам Simple Smile

# 115
        И аз май съм родена в събота. Имам силна интуиция мисля  Rolling Eyes А една гледачка ми беше казала, че имам светла аура и не ме хващала отрицателната енергия, ако някой някога ми кажел че имам магия да не вярвам  Rolling Eyes Не знам какво ще рече светла аура  newsm78

# 116
Аурата има нюанси и твоята явно е от светлите.
Аз пък съм родена в петък, но все пак имам ужасно силна интуиция. Онзи ден имаше една жена в автобуса, която се приближи към мен и мъжо. Нещо не беше наред при нея и изведнъж станах много подозрителна. Не й беше чиста работата. Слезе на една спирка и колкото повече се отдалечаваше автобуса, толкова по-слабо беше онова глождещо чувство.

# 117
Аурата има нюанси и твоята явно е от светлите.
Аз пък съм родена в петък, но все пак имам ужасно силна интуиция. Онзи ден имаше една жена в автобуса, която се приближи към мен и мъжо. Нещо не беше наред при нея и изведнъж станах много подозрителна. Не й беше чиста работата. Слезе на една спирка и колкото повече се отдалечаваше автобуса, толкова по-слабо беше онова глождещо чувство.

Това бие по-скоро на психически проблем. Joy Често ли имаш такива подозрения и глождещи чувства към непознати в транспорта? Laughing

# 118
  Момичета, много интересна тема сте заформили!
  На мен са ми се случвали много интересни сънища и няколко странни случки, но откакто родих децата си силно намаляха странностти на яве и насън. Ще пиша подробно по-късно, че в момента съм на работа. Силно вярвам, че починали наши близки продължават някак да съществуват.Имам починала баба, кято много обичам и която не веднъж ми се е явявала/и двете сме родени на 26 ноември/. По-интересното е , че баба ми е имала момченце, което е загубила като бебе, то също е било родено на 26 ноември. И него съм сънувала като пораснал  мъж и съм предавала на близките си разни послания към тях. Мисля, че синът ми е много сетивен, роден е в събота. Беше на не повече от 3-4 години, когато ми разказваше много ясно как Бог му се е явил и било много хубаво и топло. Само за протокола да кажа , че не сме от силно религиозно семейство, просто не повече или по-малко вярващи от повечето хора. Ще разказвам подробно в следващ пост Hug

# 119
Здравейте  Hug случайно попаднах на темата и искам да споделя за един мой сън който се повтаря от дете.
Значи - падам от високо , но нито сънувам от какво нито падам на земята просто сънувам самото падане на долу.Събуждам се със свит стомах все едно съм се возила на на на люлка на висока скорост.

Общи условия

Активация на акаунт