Случи ми се нещо странно.. III част

• 108 664
  • 574
  •   1
Отговори
# 405
  • Кьолн
Виждам ,че пак обсъждате съня с вълните. Да ви кажа тогава като четох някой да разказва си помислих, че аз никога не съм го сънувала този сън. И забравих. Но преди няколко дни и аз сънувах същия сън. Че ме заливат периодично такива огромни като цунами вълни. Беше много страшно. Бебка ако се сетиш моля те кажи непременно.Мимоза, само с оптимизъм не става мила. Понякога живота така ни завърта, че съвсем се изпарява оптимизма.

# 406
Бебка ако се сетиш моля те кажи непременно.

А то и аз чакам Jumandji да каже нещо по въпроса с Фройд

# 407
Голям зор, докато изчета тази и предната тема... Преди години -  9-10, там някъде, сънувах сън. Не беше точно сън, усещането още мога да го почувствам. Ужасно беше. Само че ще го разкажа друг път. От тогава не сънувам. Научих се. Месеци наред преди да заспя си повтарях, заповядвах си да не сънувам...И е факт. Нямам идея, дали наистина не сънувам, или просто не помня сънищата си на сутринта. Устройва ме така. Обаче често си мисля, дали не си вредя по този начин, дали не затлачвам подсъзнанието си, дали не подтискам в себе си нещата, които трябва да излязат чрез съня.....Как мислите ??

# 408
  • Пловдив
Кой знае, ти ме заинтригува, наистина ли не сънуваш ?
Може би толкова дълбко си пожелала да не сънуваш, че цялата ти психика с всички слоеве в нея се самозащитава, като не сънува. Или пък както ти каза, просто не помниш сънищата си, струва ми се по-обяснимо.

# 409
Наистина. Не само на теб не ти се вярва - колкото пъти съм споменала, толкова пъти съм получавала невярващи и снизходителни погледи... Mr. Green

# 410
Обаче често си мисля, дали не си вредя по този начин, дали не затлачвам подсъзнанието си, дали не подтискам в себе си нещата, които трябва да излязат чрез съня.....Как мислите ??
Предполагам, че просто не ги помниш. Лишаваш се от някои неща, но все пак това е твое решение и е важно как се чувстваш. Но си мисля, че след като си задала такъв въпрос се подготвяш отново да си разблокираш подсъзнанието.
 Peace

# 411
Като стана дума за странни сънища преди 2 седмици сънувах нещо странно и не ми дава мира. Rolling Eyes
Сънувах,че вървя по пътека,всичко около мен беше светло,не се виждаше нищо друго осен светлина.Пред мен явно имаше някож,но от светлината не виждах нищо само чувах гласове-"Още не и е времето" и се събудих неочаквано.От тогажа нсам не съм сънувала нищо,непрекъснато си припомням съня. Rolling Eyes

# 412
  • София
Първият път когато на майка ми и откриха рак, се сънувах в бяла булчинска рокля. Снощи пак сънувах, че обличам булчинска рокля, а днес на майка ми и откриха разсейки в черния дроб.... Вече не вярвам в съвпаденията. Добре, че не сънувам само лоши сънища. Когато забременях с големия ми син, сънувах обеци с рубини. След няколко дни разбрах, че съм бременна.

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 20:35 от Люта чушка - пиперлийка

# 413
Това с булчинската рокля ме върна във времето ,когато бях ученичка в края на 9-ти клас. Сънувах се в булчинска рокля, украсена на хълбоците - нещо като нисък колан/дантелена гарнитура на роклята и на дясното бедро едно апликирано цвете. След месец бях на бригада в Сандански (това беше деня на голямото Софийско наводнение - преля Перловец и заля подлезите, тунела и магазините в основата на НДК-то) и в този ден ме блъсна кола - имах фрактура на тазобедрената кост и фисура на дясната ябълка.

# 414
  • София
Направо тръпки ме побиват.

# 415
  • София
Моята приятелка ми разказа днес, че е сънувала, че е на сватба и е с рокля (булчинска). Даже било нещо като четворна сватба. Определено не се чувстваше добре от този сън. Проверих в съновника и отзивите са противоречиви за този вид сън. Ама сега като ви чета и се притеснявам леко. Няма да й казвам  обаче, че тя е голяма паника.

# 416
  • София
Можеш да и кажеш да бъде предпазлива, примерно newsm78.

# 417
  • Plovdiv
Аз от няколко дни сънувам много натрапчив сън.Сънувам, че карам кола (в различните сънища е различна) и просто ми отказват спирачките или пък натискам спирачките, а колата се засилва все повече и повече. Обикновено се събуждам точно преди да се блъсна някъде. Идея си нямам тези сънища какво значат.Кола в Англия не карам и затова не мога да си го обясня   Thinking

# 418
Аз от няколко дни сънувам много натрапчив сън.Сънувам, че карам кола (в различните сънища е различна) и просто ми отказват спирачките или пък натискам спирачките, а колата се засилва все повече и повече. Обикновено се събуждам точно преди да се блъсна някъде. Идея си нямам тези сънища какво значат.Кола в Англия не карам и затова не мога да си го обясня   Thinking

На мен много често ми се случва да сънувам че карам кола и то така добре , при положение че не умея . За силвам се по едно нанадолнище , спирачките отказват и точно преди сблъсъка се събуждам . Усещането на напрежение в стомаха е толкова истинско и голямо че през целия ден се чувствам странно.

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 10:05 от Скорпионка

# 419
  • София
Здравейте, момичета,
хайде и аз сега да попитам хората, които имат повече опит от мен. Преди 3 дни сънувах адски реален сън ..
Бях в един апартамент с голяма тераса и гледах през прозореца, към мен летеше един орел със зелена глава.. летеше много странно в кръг  и така лека полека се приближаваше към терасата.. накрая кацна и видях, че очите му бяха само бели, някой в съня ми каза, че е това хипнотизиран орел, със зелена глава на бухал (звучи смешно..знам) и пак ми каза да разбера какво означава това. Нямаше да занимавам никой ако точно тогава не се навършваха 9 месеца от смъртта на баба ми Rolling Eyes А тази вечер сънувах, че един мъж ми извади 5 нокътя  #Crazy  newsm78 Някой може ли да помогне .. търсих нещо по въпроса, но не мога да намеря такива неща,,   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт