Случи ми се нещо странно.. III част

• 108 662
  • 574
  •   1
Отговори
# 420
Искам да ви разкажа за съня на моя приятелка:
Сънува баща ми,който почина преди 1г и 7 месеца.Вижда го на фона на светлина,но само главата му и част от торса,до кръста,като силует.Глас й казва,че сестра ми трябва да носи нещо негово.Тя го пита какво да бъде,дреха,предмет...В този монет зад него се появява кръст и той й казва:                                   - Нека  носи моя златен кръст/татко носеше бижута и имаше сиджир със златен кръст/.
Много странен сън.Моята приятелка по принцип има много пророчески сънища и видения,които много пъти са се сбъдвали и вярвам,че е говорила наистина с татко,който може би се опитва да се грижи за нас от отвъдното.Лека му пръст,стана ми тъжно.

Да ви разкажа продължението:
сестра ми от поне месец носи този кръст вече.Но...
онзи ден,мамерих на улицата една торбичка.Стоеше на тротоара,по средата..Хората минаваха и никой не й обръщаше внимание,Явно скоро беше паднала там,защото бях минала малко преди това на същото място.Първоналачно реших,че някой си е изхвърлил боклука и се ядосах,но приближавайки видях ,че има нещо друго.Отворих я и видях малка,бешека дрешка,за съвсем малко бебе.Повътрях се,почаках някой да се върне,но така и никой не дойде.Почудих се какво да правя с нея,реших да я взема,не ми се изхвърляше,беше чисто нова.Обмислях да я дам на някоя по-бедничка позната с бебе или да я занеса в някой дом.Както и да е.Днес сестра ми ме събуди с новината,че е бременна и веднага се сетих за дрешката.Някак имах чувството,че е някакъв знак.Много съм щастлива за нея.

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 13:13 от ДесиХ2

# 421
Днес сестра ми ме събуди с новината,че е бременна и веднага се сетих за дрешката.Някак имах чувството,че е някакъв знак.
Това за знаците е доста интересно .Ксения ,ти как мислиш дали наистина съществуват или често си внушаваме?

# 422
  • Балчик
Отдавна не съм писала тук, нито чела.

# 423
Ксения май нещо се е ядосала,заради другата тема със сънищата.Аз там разказах съня и тя ме посъветва да осветим кръста.ще ми е интересно да се включи с мнение за съдбовните знаци.По този повод искам да ви разкажа за знаците в моя живот:
Запознах се с голямата ми любов на 27-ма дата 97-ма година.Три години след това номерът на първата ми кола бе 2797.Купихме си дом,който бе под номер 97,а детето ни се роди на 17.Вуйчо ми почина 87-ма година,дядо ми 97-ма,а баща ми 2007-ма година.Много седмици,дали са случйни?!

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 13:11 от ДесиХ2

# 424
Здравейте, момичета,
хайде и аз сега да попитам хората, които имат повече опит от мен. Преди 3 дни сънувах адски реален сън ..
Бях в един апартамент с голяма тераса и гледах през прозореца, към мен летеше един орел със зелена глава.. летеше много странно в кръг  и така лека полека се приближаваше към терасата.. накрая кацна и видях, че очите му бяха само бели, някой в съня ми каза, че е това хипнотизиран орел, със зелена глава на бухал (звучи смешно..знам) и пак ми каза да разбера какво означава това. Нямаше да занимавам никой ако точно тогава не се навършваха 9 месеца от смъртта на баба ми Rolling Eyes А тази вечер сънувах, че един мъж ми извади 5 нокътя  #Crazy  newsm78 Някой може ли да помогне .. търсих нещо по въпроса, но не мога да намеря такива неща,,   bouquet

Здравей rainy,
Стана ми интересно това, което си сънувала. Ето какво открих аз: Орел е символ на благополучието, озбачава също и сбъдване на съкровено желание, което означава и зеления цвят - сбъдване на мечта. Летящия орел може да означава зашеметяващи успехи. Нищо не открих за хипнотизиран и бухал. Казваш, че си била в апартамент, обикновено жилищата - къща, апартамент и т.н. са символ на женското, което и връзката с баба ти. За вадене на нокти нищо не открих, но 5 означава семейно разбирателство, уют, щастие, може би това, че са ти вадили ноктите е предупреждение да внимавате накой да не ви се намеси в семейството или нещо такова.
Пожелавам ти само хубави неща.
ДесиХ2, много хубава новина. Лека бременост на сестра ти.

# 425
  • София
Супер, мерси много за успокоението.. аз си мислех, че може да е нещо лошо..   bouquet

# 426
Супер, мерси много за успокоението.. аз си мислех, че може да е нещо лошо..   bouquet
Понякога сънищата ни са много странни и страшни, но всъщност съдържат символи, които означават съвсем ралични неща от тези, които сме помислили в началото.
Аз например понякога сънувам вампири. Но винаги има по един нов, който не знае, че мен не трябва да ме хапе. Обаче веднъж ме ухапа и така се ядосах и му викам: Ти не знаеш ли бе, че не трябва да ме хапеш".  ooooh! Абе шантава работа.

# 427
Сьнищата не мислите те може да показват минали и предстоящи сьбития ,а живота продьлжава . Добьр или лош какьвто го заслужаваме.Живейте на 100% ние имаме този шанс да живем .Радвайте му се .А когато дораснем до там ще разгадаваме и сьнищата.Живете за мига ,тук и сега.  bouquet

# 428
Сънувах,че се оглеждам в огледало и съм стара,с бръчки.Но не беше моето лице,а на една моя роднина newsm78.Какво ли значи?

# 429
Здравейте от мен. Преди 6 години когато родих детето си бях между живота и смъртта за около месец. Всичко се случи по вина на един конкретен лекар, но не за това пиша. Бях загубиля вярата си в лекарското съсловие и не мислех че някой ще ми помогне. Но вярата в Бог не бях загубила. До родилния дом има параклисче и аз отидох да се помоля, с ясното съзнание че лекарите в чиито ръце съм ще ме уморят с бездействието си. Отворих библията казвайки молитва и познайте на каква страница от библията попаднах- за вярата в лекарите и как те помагат. Тръгнах си уверена че Бог ми дава знак че нещата ще се оправят. Така и стана. Но това чувство че има отговор на молитвите ти никога няма да го забравя!  bouquet

# 430
  • Кьолн
кирка, аз знам ,че човек когато е в безисходица или труден момент е добре да отвори библията произволно и там ще намери отговора за себе си.  Относно сънищата не винаги значат нещо. И не винаги са пророчески. Аз всеки ден сънувам странни но само 2 пъти в живота ми са ми показали нещо. Така чене им се връзвайте толкова.Казвам го за тези които се отчайват от сънищата си.

# 431
Здравейте момичета,от няколко дена чета какво ви се е случило и ми беше изключително интересно.
Нека ви разкажа и аз няколко случки.
Преди 3 год.почина брат ми в автомобилна катастофа.Никога няма да забравя телефонното обаждане рано сутринта.. Cry Хванах първия самолет и вечерта бях там.
Още преди 40-то майка ми сподели ,че една вечер както си спяла се събудила от отваряне на вратата на спалнята и видял мн.ясно как брат ми излиза на терасата,отваря хладилника и си взема нещо за ядене(имаше го този навик като се върне късно вечер да хапва).Майка си помислила,че сигурно пак се е върнал от дискотека и е гладен.И в следващия момент се стъписва #Crazy ,че всъщност него вече го няма..Става оглежда апартамента и нищо.
Мама по-принцип го изживя мн.тежко.След няколко аборта и 2 момичета,най-накрая е имала син,и го загуби токлова млад,на 20г.Мама плачеше почти постоянно.Само да види негова снимка или дреха..и почваше да плаче.Веднъж го сънувах,че идва и ми казва ,че се намира на прекрасно място,с мн.птици и цветя.Но ми каза-кажи на майка да не плаче,добре съм.Кажи и ,че когато плаче ми взема от енергията и не ме пускат да идвам да ви виждам.
Майка реши,че и е мн.трудно да му гледа дрехите и ми каза,ще ги раздам на приятелите му.В мига в който го каза сякаш някой и бутна стъклената купа от ръцете и тя се разби на земята-казах и няма да му пипаш дрехите!
На др.ден бяхме на гробището,и като се върнахме неговите шкафчета бяха отворени а дрехите му бяха на земята.
Има и още случки ..но ще ви разказвам по-късно .

# 432
  • В сърцето на ММ
Бррррррро,oliviata ,ако се случи на мен ще полудея от страх. Shocked
Съболезнования за брат ти. Hug

# 433
  • Sofia
Скоро писах за братовчедката на съпруга ми - почина най- неочаквано от левкимия. И ми се стори, че дойде вечерта да се сбогува с децата ми, но това вече го писах... Та тя беше сънувала един красив сън точно една седмица преди да почине, носела много цветя, великолепни букети...Явно не всички прекрасни сънища предвещават нещо хубаво, а когато сънуваш нещо лошо не е задължително да предвещава лоши неща.
И още една случка свързана с нея. Бях при майка и да я видя и както си говорехме за Поли и се чу силен звук, като че ли нещо падна в коридора. Естествено аз се стресирах яко, после трябваше да ме изпращат.

# 434
Oliviata, много съжалявам за братчето ти!  Cry  Hug От разказа ти за дрехите на земята направо настръхнах. Другите неща не ми се струват толкова страшни, защото когато човек изпитва много силна емоция (както скръбта на майтати, в случая), смятам, че е способен да визуализира разни неща, които са му в съзнанието. Така че не е задължително (макар и не невъзможно) наистина да е бил духът на брат ти. Обаче дрехите по земята са си дрехи по земята, тръпки ме побиват.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт