Сънува баща ми,който почина преди 1г и 7 месеца.Вижда го на фона на светлина,но само главата му и част от торса,до кръста,като силует.Глас й казва,че сестра ми трябва да носи нещо негово.Тя го пита какво да бъде,дреха,предмет...В този монет зад него се появява кръст и той й казва: - Нека носи моя златен кръст/татко носеше бижута и имаше сиджир със златен кръст/.
Много странен сън.Моята приятелка по принцип има много пророчески сънища и видения,които много пъти са се сбъдвали и вярвам,че е говорила наистина с татко,който може би се опитва да се грижи за нас от отвъдното.Лека му пръст,стана ми тъжно.
Да ви разкажа продължението:
сестра ми от поне месец носи този кръст вече.Но...
онзи ден,мамерих на улицата една торбичка.Стоеше на тротоара,по средата..Хората минаваха и никой не й обръщаше внимание,Явно скоро беше паднала там,защото бях минала малко преди това на същото място.Първоналачно реших,че някой си е изхвърлил боклука и се ядосах,но приближавайки видях ,че има нещо друго.Отворих я и видях малка,бешека дрешка,за съвсем малко бебе.Повътрях се,почаках някой да се върне,но така и никой не дойде.Почудих се какво да правя с нея,реших да я взема,не ми се изхвърляше,беше чисто нова.Обмислях да я дам на някоя по-бедничка позната с бебе или да я занеса в някой дом.Както и да е.Днес сестра ми ме събуди с новината,че е бременна и веднага се сетих за дрешката.Някак имах чувството,че е някакъв знак.Много съм щастлива за нея.
Някой може ли да помогне .. търсих нещо по въпроса, но не мога да намеря такива неща,, 
Абе шантава работа.
Хванах първия самолет и вечерта бях там.