Случи ми се нещо странно.. III част

• 108 246
  • 574
  •   1
Отговори
# 495
 Здравейте момичета. Hug 

Хайде и аз да се запиша в темичката, че съм от "лудите", дето им се случват странни неща. Историиките са ми много, но ще пиша постепенно, че една страница няма да ми стигне.
 Може би се отклонявам от разискваните от вас теми в момента, защото не съм ви дочела. Едва до 9-та страница съм, а 1-ва и 2-ра част не съм ги и започвала. Открих ви скоро  Embarassed Rolling Eyes
 Значи.... започвам с една случка, която ми се случи когато бях 16-17 годишна /10-ти клас/. Бях на гости при баща ми /родителите ми са разведени и имат други семейства/ и вечерта до късно си говорихме със сестрите ми /от втория брак на баща ми/. Вече се бях унесла и нещо все едно ме притисна към леглото, някаква сила. Исках да се обърна, но не можех, исках да извикам, но не можех. Нещо сякаш се беше стоварило върху мен. Не съм сънувала, защото през това време усетих как баща ми отиде до WC-то и се върна в стаята си /питах го на другия ден/. Започнах да се боря, за да се освободя от тази сила и изведнъж..... видях си тялото от срещуположния на мен ъгъл. Не помня как се освободих от тази сила. Дълго не можах да заспя, а като заспах сънувах странен сън, но за него утре, че стана време малък да къпя и да спинка..
 Дано някой да има обяснение за случилото ми се и предварително се извинявам, ако вече сте писали по подобни случки.. И biboshka случилото с мен ли е т.нар. астрален двойник? Или нещо не съм разбрала?  newsm78
 Лека вечер

# 496
Гергина, доста странно наистина Rolling Eyes, аз бих се панирала жестоко на твое място, брр

# 497
Гергина, според мен си преживяла Извън телесно преживяване. Не че науката има много обяснение какво е това чудо, но на доста хора им се случва.

# 498
...Даде ми едно голямо огледало и ми каза:"погледни в миналото си и виж бъдещето си"...
Много мъдър съвет. Два пъти те насочва да се "огледаш". Веднъж с огледалото и втори път направо с думи. Има нещо в миналото ти, помисли за какво си била "много тъжна", може би има връзка.
ali4ka, явно си много сетивна и лесно усещаш душите на починалите.

# 499
Много ме заинтригувахте с тази тема.Аз странни случки нямам( и по-добре),но ще ви разкажа за една такава на мъжа ми.Той е бил колоездач в младежките си години.Та веднъж  на една тренировка карали някъде по Витоша(не си спомням къде точно е било),черен път ,без коли .Били около 20-тина момчета ,един зад друг .По едно време настигнали дребен човек облечен в черен дълъг шлифер ,с качулка на главата.Подминали го и по-нагоре по пътя го настигнали отново .И така няколко пъти.Настигат  го  и го надминават и го настигат отново. Никой не се обърнал да го види в лице.Първият път ,защото не ги е интересувал човек на пътя.Но след това от страх вече.Коли не са ги задминавали през това време(нали било черен път),няма начин някой да го качи за около км и после да го остави. А да ме е минал напряко пак било невъзможно,от едната страна било стръмно,а от другата било гора(нещо такова).Знам,че много са се стреснали тези момчета(били са точно преди казарма).Не са говорили подробно за случилото се,но им станало ясно,че всички са  забелязали старчето.И за сънищата на моят мъж имам няколко случки ,които мога да разкажа,но май не им е мястото в тази тема. Лека нощ на всички.

# 500
Пепи, подобно четох в книга на Норбеков. За един, който се хващал на бас с туристите /местните го познавали и не се басирали с него/, че той с две кофи, пълни с камъни ще стигне по-бързо до съседното село, отколкото туриста с автомобил! И винаги въпросният човек печелил басовете!

# 501
 Ели_, благодаря! Аз иначе съм чела книги на такава тематика, с най-различни експерименти с хора, но никъде не си спомням да пише за тази "сила", която те притиска и те прави беззащитен.
 Съня пък, които сънувах същата вечер е следния: Сънувам, че съм си в апартамента на баща ми и решавам да звънна на майка ми да я чуя. Та набирам я аз и отсреща чувам как една жена шепне и ми казва: "Аз съм Мария, аз съм Мария, аз съм Мария...". Затварям, защото решавам, че е грешка и пак набирам майка ми. И в слушалката същото: "Аз съм Мария.." - три пъти. Хващаме страх, но пак набирам мама и в момента, в които чувам "Аз съм Мария", попадам в един парк. Беше много спокойно и тихо и в далечината виждам една жена, която не познавам, но чувствам близка и й се усмихвам. Тя също ми се усмихва и тръгваме една към друга. Аз разперям ръце да я прегърна и когато става достатъчно близко, за да я прегърна тя става мноооого голяма и се пада фактически да прегърна единият й крак. И в момента, когато искам да я гушна /за крака/, тя се изпарява и аз оставам сама и в този момент се събудих.
 Сега отивам да ви изчета и ще се включа с още странни мои случки...

# 502
  • Пловдив
Аз сънувам как убивам баща си Shocked(няколко пъти вече) Гадна история. ooooh! Някакви предположения, момичета? newsm78

Знаеш ли какво, с нещо те е засегнал и си потиснала негативната си реакция, затова.  Споко. Но ако сънят продължи, консултирай се с психолог.

# 503
Пепи, подобно четох в книга на Норбеков. За един, който се хващал на бас с туристите /местните го познавали и не се басирали с него/, че той с две кофи, пълни с камъни ще стигне по-бързо до съседното село, отколкото туриста с автомобил! И винаги въпросният човек печелил басовете!

Може и да и този стерец да е бил като другият  от книгата на Норбеков.Аз не мога да взема мнение,само преразказвам .А и книгата за която споменаваш не съм чела.

# 504
Няколко седмици вратата на гардероба в спалнята ни не можеше да се затваря.След като мъжът ми я оправи,точно в 5.45 две сутрини подред се събуждам от силно чукане ,като по дърво.Има някой в гардероба ми и иска да излезе!!!Снощи оставих открехната вратата(въпреки,че ме е страх малко),и тази сутрин не чух нищо.Чувствам,че не е нещо лошо,ама знае ли човек.Половинката го обърна на майтап,само вие ще ме изслушате без насмешка,за което ви благодаря Hug!

# 505
Пепи, и аз преразказах, но ми беше доста интересно, а когато прочетох историята на твоята половинка, веднага се сетих за книгата. Поне при Норбеков ставаше въпрос за човек с много по-големи от нашите способности. Човек, който може да преодолява разстояния и време.
Деси, колко годишен е този гардероб? И бил ли е притежание на други хора?

# 506
Деси, затвори го пак тази вечер, но събуди и мъжът ти! Трябва да разгадаете тази мистерия.

newsm43

# 507
Здравейте на всички! И аз да разкажа ,какво ми се случи тази седмица.В понеделник сутринта минах през църквата за да оставя една икона .Исках преди да я подаря на брат ми,да я осветят.Така....Там я оставих на една възрастна жена,която продава свещи.Тя,ме попита,за кого е иконата(трябвало да се посочи име),аз и казах името на брат ми и тя го записа на едно листче и ми каза да мина утре, за да си я взема.Отивам аз на другия ден и и казвам,че идвам за една икона,която съм оставила предния ден и жената ми казва: ЗЛАТИНА,НАЛИ !,аз без да се замисля,казвам "ДА",все пак това е моето име Simple Smile.Тя ми подаде иконата,аз си я взех и като излязох  ShockedУсетих се,че аз въобще не съм и споменала името си,когато оставях иконата. Thinking Няма как да ме познава,градът в който живея е ужасно голям,а аз дори и не съм от квартала,в който се намира църквата,а и когато оставях иконата при жената нямаше никой,нито след мен,някой да чака на опашка.Странна работа,за това реших да споделя! Peace

# 508
Сетих се да ви разкажа една странна, но не страшна история, малко да разведря обставноката. Не се е случила на мене, една моя приятелка ми я разказва, случило се е с нея. Че така, студентски години, тя и нейната съквартирантка си стоят вечерта в тях и са гладни, свършили са си всичките пари нямат с какво да си купят нищо за ядене.  Confused И решават да си лягат да спят по - рано, че да не усещат глада. И по едно време на врата им се звъннало. Отварят те и гледат няма никой, а на земята оставена една торбичка, в която имало неща за ядене   Laughing - две плодови млека и разни други неща, които вече не помня. Така и не разбрали кой им е оставил храна, защо се е скрил и откъде е разбрал, че те стоят гладни и нямат пари, с които да си купят нещо за ядене....

# 509
Ох, и на мен как ще ми дойдат добре едни 50 хиляди евро... Примерно.  Grinning Тази история ми напомня на чудните истории, разказни в "Тайната".  Grinning
От историите на zayak5 и мъжа на pepi1974 настръхнах.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт