Хайде и аз да се запиша в темичката, че съм от "лудите", дето им се случват странни неща. Историиките са ми много, но ще пиша постепенно, че една страница няма да ми стигне.
Може би се отклонявам от разискваните от вас теми в момента, защото не съм ви дочела. Едва до 9-та страница съм, а 1-ва и 2-ра част не съм ги и започвала. Открих ви скоро

Значи.... започвам с една случка, която ми се случи когато бях 16-17 годишна /10-ти клас/. Бях на гости при баща ми /родителите ми са разведени и имат други семейства/ и вечерта до късно си говорихме със сестрите ми /от втория брак на баща ми/. Вече се бях унесла и нещо все едно ме притисна към леглото, някаква сила. Исках да се обърна, но не можех, исках да извикам, но не можех. Нещо сякаш се беше стоварило върху мен. Не съм сънувала, защото през това време усетих как баща ми отиде до WC-то и се върна в стаята си /питах го на другия ден/. Започнах да се боря, за да се освободя от тази сила и изведнъж..... видях си тялото от срещуположния на мен ъгъл. Не помня как се освободих от тази сила. Дълго не можах да заспя, а като заспах сънувах странен сън, но за него утре, че стана време малък да къпя и да спинка..
Дано някой да има обяснение за случилото ми се и предварително се извинявам, ако вече сте писали по подобни случки.. И biboshka случилото с мен ли е т.нар. астрален двойник? Или нещо не съм разбрала?

Лека вечер