Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 48

• 30 260
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Честито на всички празнуващи!Да сте живички и здравички и да радвате свойте близки!

Димитринче, тортата ме впечатли!Искам и аз такава! Heart Eyes

Момичета много красиви тортички сте показали!Поздрави за всички!   bouquet

Чакаме торта от Тандури   bouquet

# 181
Kaili ,тортата ти е много сладурска... Simple Smile а и най -важното е рожденника да е доволен!
Да ти е жив и здрав,много послушен и само на лъскави коли да му върви! newsm59

Тандури май каза,че няма да си прави тортата...ама как ни се иска да ни изненада с нещо хубаво!!!

# 182
  • на брега на Дунав
Takaaa, най накрая след офанзивата с покупките  Mr. Green влизам и аз спокойно да се отчета.
Първо да кажа, че тортичките на Николета, Веси, Kaili, Иринка, Петя, Краси са страхотни  newsm10. Браво момичета!
Дими, за твоя шедьовър какво да кажа, скри ми шапката направо. Много добре си я направила тортичката, много хитра като идея и прекрасно изпълнение. А за времето което ти е отнела не ми се и мисли, но си се справила идеално  Hug
Ванчето, чудни са ти фрогчетата, ама и мътните погледи как си им докарала  Joy. Разкош, разкош   bouquet
Тандури и тук искам да ти пожелая, много, много щастие миличка и много здраве и любов да те съпътства винаги в живота ти  Hug. Честит Рожден Ден!
Да ви покажа и аз еклеровата тортичка, която правих миналата седмица. За пръв път я правя и беше супер импровизация, но пък резултата ми хареса ,а и на останалите също  Flutter. Определено ще се запише в графа - вкусна торта.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 18:38 от КорНиШонка

# 183
Тандури Честит Рожден Ден!!!! Много, много усмихнати моменти ти желая!!!   bouquet

Дими Седя пред компа и не знам как да възхваля майсторството ти!!! Страхотна торта!!!  bouquet  bouquet

Николета, Веси, Kaili, Иринка, Петя, Краси   Много апетитни тортички сте измайсторили. Браво!!!

Корни Мнооого вкусна ми изглежда тортичката!!! Може ли рецептата?

Сега да се изфукам, купих си и аз гумено каренце за 1 лев. Имаше три вида, аз купих само едно за проба.

# 184
Корни, тортичката е перфектна!Не знам какво съдържа, но и аз ще помоля за рецептата.А това отгоре еклерчета ли са?  Simple Smile

laskova , каренцето за отпечатък върху моделираща маса ли го ползва?Не ми се отваря сайта, където са качени снимките , а на малката трудно виждам какво е?

# 185
Дими bdbaloni на ЯВОР да е жив, здрав и безкрайно щастлив happy bd торатат е уникална, изпипала си я до последния детайл, моделирането безупречно  bouquet
ТАНДООРИ hbday в този толкова специален ден, ти желая много здраве, сбъднати мечти, и куп незабравими моменти с хората, които обичаш  love001
Кали baloni на момченцето ти, много добре си се спаравила с тортата  bouquet
Корни лелеее колко вкусна изглежда тази тортичка  bouquet

# 186
Тандури   bdbaloni  party023 и на всички празнуващи!

ДИМИ тортата е приказна. Знам, че доста се измъчи с нея, но определено си е струвало.  love001

И на всички други тортите са прекрасни.   bouquet Не изброявам поименно, че сте много и ще забравя някой.

# 187
Благодаря отново момичета!!!
Торта специално не правих, но направих едно парфе, което намазах със замразения ганаш ( става да се замрази между другото, ако някой друг се интересува!), отгоре поръсих със смлени бисквити със орехи и украсих с коктейлни череши.
Щракнах 2 снимки, ще ви покажа малко по-късно Simple Smile

# 188
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на всички и от мен!
На малките пожелавам много веселба и купища подаръци! smile3510
На Tandoori - много здраве, щастие и само приятни емоции занапред!  bouquet  bouquet  bouquet

Дими, това е една от най-хубавите торти с Мечо Пух, които съм виждала! Моите поздравления! smile3501

# 189
Абе, хора, не съм следила няколко издания на темата и сега не мога да схвана какво е ММФ.
Не видях и обяснение в началото на темата. Кажете, моля!

# 190
  • У дома
Дими , да нацелуваш рожденника от мен!!! Невероятна торта, свалям ти шапка!

На Тандури честитих вече.  Simple Smile

Веси, много красиви цветове!

Николета, Корни, Kaili, Иринка, Петя, Краси   Вкуснотии!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 191
ММф е фондан приготвен от бонбонки маршмелоуз ( Маршмелоуз фондан)  Peace

# 192
Гледам, че го ползвате за фигурки... аз съм опитвала да го правя веднъж, но по-скоро ми се получи един много инатлив чаршаф, дето все си събираше повърхността...
А Димитрина го е споменала като материал за три-Д фигурки? Как става този номер?

П.С. Тандури, честит рожден ден! Пожелавам ти многопластово щастие с много крем между пластовете! Simple Smile

# 193
laskova , каренцето за отпечатък върху моделираща маса ли го ползва?Не ми се отваря сайта, където са качени снимките , а на малката трудно виждам какво е?

Да

# 194
Най-накрая и аз мога да ви представя моите хубостници

За съжаление няма да имам торта с тях, защото ги правя за рождения ден на едно бонбонче в Бг. Тъй че те ще попътуват доста, пожелайте им успех да стигнат живички и здравички ( И навреме!!! ), че много ще ме е яд иначе  Praynig . Имат си някои кусури, но в общи линии съм доволна  Wink

Общи условия

Активация на акаунт