Домашни рецепти за разкрасяване.

• 365 097
  • 1 069
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Да за това ще го използвам . Просто пия нес кафе в къщи  и не разполагам с утайка . Благодаря за отговора  bouquet

мисля че нес кафето не става за такива масажи аз купувам за тази цел някякво евтино за джезве

и аз съм така - пия само нес, и за масажи съм си взела някаква нова бразилия  Simple Smile

# 886
Аз преди бях чела в тази тема едно момиче беше споделило,че си слага дозичка нес кафе в крема за тяло,против целулит и така се маже 1-2 пъти на ден.

# 887
Аз преди бях чела в тази тема едно момиче беше споделило,че си слага дозичка нес кафе в крема за тяло,против целулит и така се маже 1-2 пъти на ден.
И нямаше кой знае какъв ефект освен голямо омазване  Laughing Не че от някакви други мазила -купешки или домашни, има ефект де...  Laughing Поне при мен резултат дават диета, спорт и масажи, а мазането е само за свежест  Peace
Скоро си направих лосион за тяло по тази рецепта :
2 с.л. Глицерин, 2 с.л. царевично нишесте, 5 чаши дестилирана вода, 2 с.л. розова вода. Всичко се смесва и загрява на водна баня докато се сгъсти. Оставя се са се охлади и е готово за употреба.
Аз сложих по-малко вода и зехтих и жожоба, но стана малко "хлебно" и сега го доизкосурявам. Като цяло е много приятен на усещане, особено в жегите, защото му добавих ментово и портокоалово масло Peace

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 14:11 от Satrlight

# 888
Момичета искам да си направя крем за лицето, обаче не искам да е със свинска мас, защото става адски мазен. Прочетох малко по-назад, че със зехтин също ставало, а как точно става? Аз искам билки да си сложа newsm78

# 889
здр,аз мога да ви предложа маска за лице една 4аена лажи4ка хума за лице и една кисело мляко намазвате се стоите 10мин.така с маската,после отмивате с хладка вода и се намазвате с крем.аз я правя редовно има добар ефект! 4470

# 890
здр,аз мога да ви предложа маска за лице една 4аена лажи4ка хума за лице и една кисело мляко намазвате се стоите 10мин.така с маската,после отмивате с хладка вода и се намазвате с крем.аз я правя редовно има добар ефект! 4470
аз си правя само такава маска,наистина е много добра

# 891
да ама за каква кожа е  Confused

# 892
  • София
а и аз да питам тая маска какъв е точно ефекта от нея - изсушаваща ли е, хидратираща, стягаща.. newsm78

# 893
Кисело мляко и хума  newsm78 според мен е почистваща

# 894
maskata e za vsqkakv tip koja,po4istva liceto osvejava go,ima stqga6 efekt.pomaga i za 4ernite to4ki newsm10

# 895
Aз пък да кажа, че който няма хума в момента...с брашно и кисело мляко ефекта е същия! Peace

# 896
  • Варна
момичета, помагайте!имам ужасен косопад!просто ми се реве!

# 897

За косопад ми биха инжекции, В12 и алое. Допълнително мажех  скалпа със пресован чесън. Ако не е толкова сериозно, отвара от коприва или бръшлян.

# 898
  • Карлово
Маска от костен мозък. Помага - от опит знам. Взема се дебел телешки кокал ,НЕ замразен от месарския магазин. Разчупва се, изважда се  и се маже по скалпа и се слага найлонова шапка. След час се измива - трудно.

# 899
  • София
Маска от костен мозък. Помага - от опит знам. Взема се дебел телешки кокал ,НЕ замразен от месарския магазин. Разчупва се, изважда се  и се маже по скалпа и се слага найлонова шапка. След час се измива - трудно.
по едно време исках да си я правя, после нещо се отказах..
а ти правила ли си я?

Общи условия

Активация на акаунт