Домашни рецепти за разкрасяване.

• 365 106
  • 1 069
  •   1
Отговори
# 870
за водата- подсушавайте си хубаво кожата, не само, че изсушава, но на мен ми се беше появил някакъв обрив по ръцете и китките и лекарката ми каза хубаво да се подсушавам винаги, по възможност с кърпа без власинки, защото кожата може да се възпали ако остане непопила вода.

# 871
не знам какво да правя Confused искам да започна масажа с мед, бях решила да взема от купешкия мед (имам истински, но идеята да го похабя в клепане по краката, ми се вижда кощунство) и като видях в магазина - бурканче мед от 250 гр е 3 лв, тоест един буркан от кило ще излезе 12 лв (меда, който си купувам от един познат пчелар и съм сигурна, че е истински, ми струва 8 лв) Диламета ми е следната - дали да купя фалшив и по-скъп мед, с който да си клепам краката, или да използвам за целта хубавия мед, вместо да го ям newsm78
според мен нито едното нито другото,има сума ти други маски и полезни мазила,защо точно мед,направо си е кощунство да се размазва такова полезно и скъпо нещо по краката още повече че вътрешно приемано ти носи къде къде повече полза,а ако проблема е с целулита вземи си маслата на икаров за целулит,правиш примерно през ден масаж с него и после се увиваш с прозрачно фолио,прибл.за 30 мин. или1 час

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 22:08 от ekaterina II

# 872
...според мен нито едното нито другото,има сума ти други маски и полезни мазила,защо точно мед,направо си е кощунство да се размазва такова полезно и скъпо нещо по краката още повече че вътрешно приемано ти носи къде къде повече полза,а ако проблема е с целулита вземи си маслата на икаров за целулит,правиш примерно през ден масаж с него и после се увиваш с прозрачно фолио,прибл.за 30 мин. или1 час

Защото темата е :"Домашни рецепти за разкрасяване"  Wink

# 873
  • София
 Grinning така или иначе не стана с моя мед - стар и твърд е - като го клепам се рони и пада по пода.. ooooh!
ще чакам да излезе пресния мед Flutter

# 874
Разтопи го малко на водна баня.  Peace

# 875
  • Карлово
Един път опитах масажите с мед и мисля, че по-болезнено нещо не съм преживяла. Нямам сили да повторя. Може и много мед да съм сложила и затова да не можех да си отлепя ръката. newsm78

# 876
Против косопад :
Да се налее в една бутилка 10 части рициново масло и една част ром. Бутилката се разклаща и с малка гъбичка се намокря кожата под косата. При редовна употреба резултатите са превъзходни. Party

Листа от роси и 2 с.л. брезови листа се заливат с 300мл вряща вода. След като киснат 2 часа се прецеждат и отварата 3 пъти седми1но се втрива в корените на косата.

# 877
  • София
Niccta, какво е това newsm78

# 878
  • София
 Mr. Green предполагам "рози"

# 879
  • София
 Mr. Green
 ooooh! ама че съм албански реотан..

# 880
  bouquet
Страхотна тема !!!

# 881
Здравейте момичета  имам един въпрос -  задължително ли е да се ползва утайка от кафе , не може ли неизползвано кафе?

# 882
Здравейте момичета  имам един въпрос -  задължително ли е да се ползва утайка от кафе , не може ли неизползвано кафе?
Напротив, още по-добре е с неизползвано кафе, защото то съдържа много повече кофеин, който атакува целулита. Разбира се, ако ще го използваш за антицелулитни масажи Peace

# 883
Да за това ще го използвам . Просто пия нес кафе в къщи  и не разполагам с утайка . Благодаря за отговора  bouquet

# 884
мисля че нес кафето не става за такива масажи аз купувам за тази цел някякво евтино за джезве

Общи условия

Активация на акаунт