Домашни рецепти за разкрасяване.

• 367 945
  • 1 069
  •   1
Отговори
# 720
Аз лично си правя нещо като течно сапунче със стрита морска сол и съставките,който ти си посочила,но освен канела сложих ванилия,но определенно не беше много сполучливо.Може би защото не знаех,че трябва да зрее  Embarassed.
Сега ще пробва и този,значи илимонтузо да сложа?
Аз отскоро го прочетох това за лимонтузуто и не съм слагала и без него се получава , но ти може да пробваш Peace

# 721
Аз имам много чувствителна кожа на лицето и единствената маска която си правя е разбит белтък на сняг. Стоя докато белтъка засъхне, взимам пак това което ми е останало и отново намокрям. Така около 15-20мин.
Кожата ми става много мека, не възпалена и добре почистена !

# 722
А да ми препоръчате нещо за лице, ама да си го направя в тубичка и да ми стои дълго време Thinking ох как нямам кафе машина да ползвам утайкатааааа, това антицелулитно кремче много ми хареса, не може ли да заместя с нещо Thinking

# 723
А да ми препоръчате нещо за лице, ама да си го направя в тубичка и да ми стои дълго време Thinking ох как нямам кафе машина да ползвам утайкатааааа, това антицелулитно кремче много ми хареса, не може ли да заместя с нещо Thinking
Това за лицето и аз го търся, ама за сега с променлив успех  Laughing
Tук показват как се прави нощен крем от ябълка, също в този сайт има и рецепта за крем със зехтин.
Друга антицелулитна рецепта, която миналата година и аз прилагах lecitin е дала няколко страници назад http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=3270.msg3786635#msg3786635
Сещам се и за масаж с морска сол: http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=11086

# 724
Аууууууу този крем с ябълката ме плени Heart Eyes Ще си го направя! Но дали с лавандулова вода ще стане също, че скоро си свърших розовата и не искам пак да си купувам, че ми омръзна аромата Thinking

# 725
И на мен ми хареса ама много течно стана.Как да си го намажа на лицето без да се разтече?Или като маска да го направя? newsm78

# 726
# 727
И на мен ми хареса ама много течно стана.Как да си го намажа на лицето без да се разтече?Или като маска да го направя? newsm78
Аз не съм го забъркала още, като гледам клипа и там не е много течен. tonnny_bg , защо не пробваш да добавиш по-малко количество розова вода накрая или пък по-дълго време да го задържиш на водната баня  Peace
А ето и още една рецепта от един прекрасен сайт. Аз съм  хвирлила око на този спрей за коса  Grinning

# 728
  • София
Здравейте момичета!

И аз да се изкажа по темата за разкрасяването. Това, което ще ви предложа, ми го препоръча д-з Михайлов. Взема се утайка от кафе и са прави пилинг на лицето. След това се намазвам с масло от пшенични зародиши и го оставям поне 10-на минути, следва почистване на маслото с розова вода и си слагам от любимия крем. Много просто, но много ефикасно средство за почистване и за проблемна кожа.

Аз исках да ви питам: Колко време се търката с утайката по целулитните части на тялото 10-15 минути или....?

Хубава и спорна седмица!   bouquet  Hug   bouquet

# 729
Някой от вас да знае някаква рецепта било то и някакъв продукт за ускоряване растежа на косата? newsm12

# 730
Някой от вас да знае някаква рецепта било то и някакъв продукт за ускоряване растежа на косата? newsm12
http://http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=373631.0 Мисля,че тук ще намериш подходяща ингормация.

# 731
Благодаря за помоюща само,че адреса нещо не ми го отваря,но по назад прочетох добри отзиви за хининовата вода.Някой може ли да ми каже някакви по точни резултати,например за  около месец колко расте? newsm78

# 732
Здравейте момичета!

И аз да се изкажа по темата за разкрасяването. Това, което ще ви предложа, ми го препоръча д-з Михайлов. Взема се утайка от кафе и са прави пилинг на лицето. След това се намазвам с масло от пшенични зародиши и го оставям поне 10-на минути, следва почистване на маслото с розова вода и си слагам от любимия крем. Много просто, но много ефикасно средство за почистване и за проблемна кожа.

Аз исках да ви питам: Колко време се търката с утайката по целулитните части на тялото 10-15 минути или....?

Какво значи проблемна кожа?За пилинга с кафе?

# 733
  • София
[/quote]
Какво значи проблемна кожа?За пилинга с кафе?
[/quote]

Здравей Деянова,
Проблемна кожа означава с пъпки. Извинявам се за неуточнението.

bouquet

# 734

Общи условия

Активация на акаунт