Усещане за лято, морски рай - сърцето варненско не трай!

• 17 403
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
daninka   златна си мила  Laughing Hug Heart Eyes
Припомни ми една случка от преди 8г Joy
Отивам аз в магазина при тогавашното ми гадже и слизайки от маршрутката двама от клиентите се побутнали и единия *скивай ква русалка* /тогава бях слаба Whistling/.Приятеля ми тогава си замълчал ,но няма да ви разправям в момента в които влязох в магазина и отидох при него ония как се изчервиха и изчезнаха.После ми разказаха и се посмяхме Mr. Green

# 76
ДЗ честит рожден ден, да си жива и здрава и много обичана жена Hug

Разгледах сайта ти, страхотни дизайни, много ми харесват, ако имах малко излишни средства веднага те наемам Wink.........което ме подсеща.наред с останалите ремонти вкъщи, които продължават вече 2 месеца и не им се вижда края ooooh! , ще правим баня , д ами препоръчате откъде да вземем хубави плочки newsm78

В неделя на 14-и ще правим кръщене на Ема  Heart Eyes / Гале, няма да можем да дойдем на рождения ден на адашката много съжалявам и благодаря за поканата  bouquet  bouquet Hug

Калима, отдавана се каня да ти пиша: Успех с работата, дано бързо се адаптираш Crazy и пиши отзиви за яслата на Митака Peace

# 77
ДЗ честит рожден ден, да си жива и здрава и много обичана жена Hug
Разгледах сайта ти, страхотни дизайни, много ми харесват, ако имах малко излишни средства веднага те наемам Wink
, ще правим баня , д ами препоръчате откъде да вземем хубави плочки newsm78
Благодаря! И за проектите също Heart Eyes
Плочки ние си взехме български.Долу на гарата в дворчето където са борсите за играчки Peace
Имай в предвид че уш италианските в повечето магазини са видели Италия само на снимка.А Мартинели ги забрави там са само китайски на цени за италиански Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 12:59 от DZ

# 78
Публикувана от: DZ
."............Прочки ние си взехме български................................"

какво е това Joy JoyДа не си започнала почерпките от сега Crazyили се опияни от нашите пожелания Hug

# 79
 Joy Joy Joy
Не говорех по телефона докато пишех Joy

# 80
begbie - за плочките, ние си взехме от сима

# 81
  • Варна
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДИЛЯНКА !!! БЪЩИ МНОГО ЩАСТЛИВА , УСМИХНАТА  И ОБИЧАНА ЖЕНА И МАЙКА !!! smile3525

Фаянса за банята и гранитогреса сме ги взимали от магазина на Досев , долу на гарата ! Обикаляхме и по другите магазини , ама пак там се върнахме  Peace

# 82
Благодаря ти  Heart Eyes

# 83
Честит рожден ден, Диляна!!! Hug  bouquet С пожелание за здраве и семейно щастие Hug nbirthday

# 84
Дилянка- честито и от мене!!! да си жива и здрава!!!Все така усмихната и добра мама!!!

кажете ,моля идея за игра4ка за 3 годишно моми4е??????????????????????и откъде???

# 85
добър вечер,аз чак сега успях да седна на компа Tired

ДЗ честит рожден ден  bouquet

Мери ред, прахосмукачка,чудни са Mr. Green ще остане доволна и тя и майка и Peace във Вега ги има Peace

# 86
Благодаря на всички  Hug  bouquet Братовчедка ми ни бяха на гости и Ники се проявяваше като бати и забавляваше малката кукла Mr. Green

Морска как е Теди .Сигурна съм че е добре Peace

Mery_red Отиваш в Рая или Вега-та .Аз напоследък така правя има по голям избор отколкото по малките магазинчета и е по евтино Wink

# 87
добро утро Grinning

при Теди не знам какво беше,но при нас беше хранително натравяне,едно повръщане едно разтройство от един пастет,как оцелях не знам Crazy

от 2 дена Теди яде домашна храна и се чувства добре,а от кухнята коремчето му се разстройва,май ще го от писвам от кухнята Stop

# 88
Аз пък точно бях решила да записвам Ема на кухня newsm78

И сега имаме новинааааааа.......  ЕМА ПРОХОДИ!!!  Heart Eyes Heart Eyes

Утре ще правя прощъпулник и събирам идеи какво да сложа, какви предмети  newsm78 Heart Eyes

# 89
Честито прохождане на адашката Hug - наистина прекрасна новина Peace

Общи условия

Активация на акаунт