LaRedoute - кодове - 10

• 45 063
  • 676
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Оттеглям си въпроса.. в предната поръчка със сака също не го пишат  Wink

# 121
  • Бургас
А аз упорито се опитвам да намаля пуловера-рокля, но не захапва нищо  Tired Направих си нов акаунт, но не ще и не ще  Crossing Arms

# 122
  • До хладилника, който обичам
Писах на редутци за кодовете Спайдърмен и Дора и ми отговориха същото: да запазя поръчката без валидация и да се свържа с тях.

74128 - 15? за новата колекция есен-зима 2008/2009 без вече намалените цени, стоките, отбелязани като "nouveautés" и "exclusivités web", продуктите от секция "кухня и ко", продуктите  Repetto и  Converse, стоките с "prix rouge" /червена цена/, както и за червените страници, с изключение на секциите за малка и голяма електротехника, картина, звук, играчки  + подарък комплект ДОРА  /чанта+малка чантичка/ + БД при два поръчани артикула + подарък каталог  - реална снимка - вал.до 14/09/2008   
74136 - абсолютно същите условия като горния - с една оферта са, но подаръка е комплект Спайдърмен /раница+портмоне/ - вал.до 14/09/08

Пита се: понеже не мога да сложа кода и да видя какво и как точно намаля, кое намаля всъщност? Нова колекция ненамалени или евентуално хваща и ненамалени нова колекция При Мини? Някои от вас успяха да пуснат с този код първия ден, като излезе - помните ли какво и как намали?

# 123
# 124
  • Там....където всичко е възможно ....
Пита се: понеже не мога да сложа кода и да видя какво и как точно намаля, кое намаля всъщност? Нова колекция ненамалени или евентуално хваща и ненамалени нова колекция При Мини? Някои от вас успяха да пуснат с този код първия ден, като излезе - помните ли какво и как намали?
Хваща ненамалени от новата колекция,включителни и прих мини PeaceНамаляше и олекотените завивки PeaceАко ще пробваш за поръчка по телефона,сподели после Mr. Green

Кода 65129 намаля продукти от ето тази колекция http://www.laredoute.fr/achat-les-tres-tres-bonnes-affaires.aspx … peco=hp:alu1:ttba ако артикулите са намалени ,ги намаля от първоначалната им стоиност Peace

# 125
  • До хладилника, който обичам
крас8204, благодаря ти Grinning
Всъщност преговарям дали мога да поръчам по имейл, защото не ми е приятно да си говорим на развален английски срещу 0,34Е на минута Grinning

# 126
  • София-Лагера
Desi2Как ги правиш кия номера с завивките аз от два дена се опитвам да я намаля и нищо.Пробвах 1000 кога и неще и неще Thinking
Ако си получила кода със сака Лауфима не може да не стане.
Те даже са два кода.
С първия поръчах кецове на малкия.От 19 е н 4 е ги свали.

# 127
  • София
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=36147453e762ac7a46
Dnes polu4ih tozi, dano ne e personalen i da svyr6i rabota. O6te ne sym go probvala.

# 128
Моля ви кажете ми с какво да намаля това  http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7187319& … ue&ksource=-1

# 129
Нещо не мога да разбера. Приятелката ми си е напълнила кошницата за 220 евро, почти всичко са й оригиналните цени, няма почти никакви намаления, от новата колекция са нещата, никой код не ще да хване дикиш, че на всичкото отгоре, някои от кодовете й качват цената на нещата на 220 евро  newsm78 Тия кодове за процентните намаления и отстъпките ако проработят трябва веднага да редуцират цената, нали, или....?

# 130
  • София
Нещо не мога да разбера. Приятелката ми си е напълнила кошницата за 220 евро, почти всичко са й оригиналните цени, няма почти никакви намаления, от новата колекция са нещата, никой код не ще да хване дикиш, че на всичкото отгоре, някои от кодовете й качват цената на нещата на 220 евро  newsm78 Тия кодове за процентните намаления и отстъпките ако проработят трябва веднага да редуцират цената, нали, или....?
Da, vednaga se vijda, ako namalq. Moje bi ne6tata sa Nouvote, zatova ne mogat da se namalqt. Vij 1-q post.

# 131
49913 - 38?/120? от зелените страници без pages rouges, prix mini, prix rouges и артикули на converse и repetto
23345 - 15?/30? при продукт на Taillissime - вал.до 16/11/2008

# 132
# 133
  • София

С код 62952 го намалих на 0 евро и даде подарък черната дамска чанта.
Кода ми беше изпратен лично и вече е изтекъл май newsm78.
Има го и на първата страница с кодовете Wink

# 134

С код 62952 го намалих на 0 евро и даде подарък черната дамска чанта.
Кода ми беше изпратен лично и вече е изтекъл май newsm78.
Има го и на първата страница с кодовете Wink
Този код не ми го приема, мисля, че съм го ползвала вече.

Общи условия

Активация на акаунт