LaRedoute - кодове - 10

• 45 045
  • 676
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, я ми припомнете как действаше 65129  newsm78 Ползвала съм го веднъж, още като излезе - мисля, че беше без условия. Сега отново ми е активен на единия акаунт, но не намаля нищо  Thinking Слагам всякакви ненамалени - при мини, зелени цени, нова колекция и нищо, а иначе ми го приема  Thinking
я пробвай с едни потничета прикс -мини три броя бяха за момиченце около 3 евро  newsm78

# 106
Момичета, я ми припомнете как действаше 65129  newsm78 Ползвала съм го веднъж, още като излезе - мисля, че беше без условия. Сега отново ми е активен на единия акаунт, но не намаля нищо  Thinking Слагам всякакви ненамалени - при мини, зелени цени, нова колекция и нищо, а иначе ми го приема  Thinking
Сваля общо 10 евро от ненамалени или от първоначалната цена на намалени prix mini от колекция пролет-лято. При мен действа без проблем.

# 107
Сваля общо 10 евро от ненамалени или от първоначалната цена на намалени prix mini от колекция пролет-лято. При мен действа без проблем.

Знам, че е за -10 евро. И аз само ненамалени слагам, но май само от колекция есен-зима пробвах  newsm78

# 108
Naomi Благодаря     bouquet За сега ги оставих - ще видим за следващата  Laughing
И да си ги ползваш със здраве   Hug

# 109
  • София
Имам код, имам код  Simple Smile
Това е първия код за намаление, който получавам от месеци  Simple Smile
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=c256724ef1fd4e6441

# 110
Ето я чантата,която получих вместо тази с бижуто.Всъщност не е толкова лоша,само дето е големичка.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=281118
(Понеже за първи път качвам снимки в snimka.bg Embarassed,кажете дали се отваря страницата при вас)

# 111
  • Пловдив
Ето я чантата,която получих вместо тази с бижуто.Всъщност не е толкова лоша,само дето е големичка.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=281118
(Понеже за първи път качвам снимки в snimka.bg Embarassed,кажете дали се отваря страницата при вас)

Аз тази я поръчвах с референтен номер и цяло лято си я нося - много ми е удобна  Peace

# 112
Вчера получих фактура пак с 36021, работи, явно са му удължили срокът на действие.

# 113
Здравейте, прегладах първия пост и последните три стр. и не видях да е коментиран този код който получих. Май е за БД при някакви условия  newsm78 пробвайте
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=ec131535d6d1261f28

П.П.  Първият пост е  така изпипан. Всички кодове са подредени,всичко е обяснено така добре - просто mamaB се е потрудила, максимално да улесни всички които го четат   bouquet

# 114
Бу най-после да съм ти полезна с код  Laughing Hug

Момичета моля някоя от вас,която не е пускала лилавите прибори да пробва какво ще даде като въведе кода,че ако не са налични да ги махам  Praynig И някой скоро пускал ли е оранжевия комплект за пикник.В миналата тема някой го беше получил,но от тогава нещо ново около него?

беше полезна и на мен, благодаря!   bouquet

# 115
  • До хладилника, който обичам
Вчера получих фактура пак с 36021, работи, явно са му удължили срокът на действие.
Да, 36021 проработи и при мен. -25% от ненамалени нова колекция дава, без Prix Vert, доставката си стои.

# 116
Момичета, при някой работи ли кода за раницата Спайдърмен? Пратен ми е на пощата, но не работи. Някой може ли да напише примерен текст за  кодове, който не работят, а са пуснати на пощата  bouquet

# 117
Момичета, при някой работи ли кода за раницата Спайдърмен? Пратен ми е на пощата, но не работи. Някой може ли да напише примерен текст за  кодове, който не работят, а са пуснати на пощата  bouquet

Няма смисъл! Аз им писах - не получих отговор. Други също са писали, отговорили са им да направят поръчка по телефона.

# 118
  • Beyond the Frontiers
получих си поръчката от 21.08 с кода за -15 евро и сакче на Лафума, наистина е добро

# 119
  • София
Момичета вчера активирах кода с тренча и пуснах поръчка. В Суивито ми седи тренч, а в описанието на поръчката го няма. Аз си ги разпечатвам, ама или съм кьорава, или не го изписват... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт