LaRedoute - кодове - 10

• 45 012
  • 676
  •   1
Отговори
# 90
Бу най-после да съм ти полезна с код  Laughing Hug

Момичета моля някоя от вас,която не е пускала лилавите прибори да пробва какво ще даде като въведе кода,че ако не са налични да ги махам  Praynig И някой скоро пускал ли е оранжевия комплект за пикник.В миналата тема някой го беше получил,но от тогава нещо ново около него?

# 91
  • София
Опитвам се да поръчам прахосмукачката, точно както е описано, кодеа я намаля но ми изписва това: Pour bénéficier de l'offre parrainage, veuillez vous identifier . Какъв е проблема ?

# 92
Трябва да се логнеш с име и парола  Peace

# 93
chocha, ако още те интересуват размерите на лилавата чанта Totally spies ето ги: дъно дължина 36, горе дължина 26, височина 22, широка 15. Има двойна дръжка за носене на ръка и единична за през рамо. Страшно е сладка, в наситен лилав цвят!!!! Дпоред мен е идеална за градина. Някой питаше дали става за училище, но ми изглежда доста малка... то зивиси и какво точно ще се носи, де, май вече не знам какво носят днешните ученици  Laughing

# 94
  • София
Трябва да се логнеш с име и парола  Peace

Логната съм  Confused

# 95
Благодаря Ви Ками и Смин.  bouquetОпитвах с различни неща и накрая успях да поръчам прахосмукачката.Днес получих и колет,така че двойна радост. Grinning

# 96
  • в страната на абсурдите
получих поръчката си от 18.08. с подарък детската раничка със соник Grinning Grinning Grinning

# 97
ето ви 1 суперкод ,н о на мен ми е пратен на 3я акаунт и съответно не мога да го използвам,но пък при някой може да проработи!
13366  прави доставката 1Е

dawa i namalenie na stokite eto   35%* sur votre article préféré dans les collections femme, homme, enfant, lingerie,
linge de maison et beauté 
- 25% sur tout le reste
- 25% sur toutes les marques (les Pages Vertes dans le catalogue)
- 20% sur tout le gros électroménager et le jouet
- Le catalogue de La Redoute offert***
 et en plus La livraison de votre commande à 1?** 

успех на печелившите! Peace

# 98
  • на село
Точно видях, че имам същия код на е-мейла-13366 и ми намаля едно палто от 79,90 на 51,93 -
как да не се изкуши човек да си го поръча  Blush

# 99
  • Бургас
Аз пак нямам нищо на мейла. Crossing Arms

# 100
Бу най-после да съм ти полезна с код  Laughing Hug

Момичета моля някоя от вас,която не е пускала лилавите прибори да пробва какво ще даде като въведе кода,че ако не са налични да ги махам  Praynig И някой скоро пускал ли е оранжевия комплект за пикник.В миналата тема някой го беше получил,но от тогава нещо ново около него?

Аз лилавите днес ги получих с поръчката от 18.08.

# 101

Сигурно си поръчвала наскоро  Wink Аз го получих кода на двата резервни акаунта, от които скоро не съм поръчвала нищо.

# 102

Сигурно си поръчвала наскоро  Wink Аз го получих кода на двата резервни акаунта, от които скоро не съм поръчвала нищо.
Мисля, че това не е условие, защото имам 2 поръчки за последните 10-ина дни (едната от неделя) и днес го получих и аз

# 103
  • Бургас

Да сигурно е затова.Вчера пуснах поръчка.
Благодаря Stefoni   bouquet

# 104
Момичета, я ми припомнете как действаше 65129  newsm78 Ползвала съм го веднъж, още като излезе - мисля, че беше без условия. Сега отново ми е активен на единия акаунт, но не намаля нищо  Thinking Слагам всякакви ненамалени - при мини, зелени цени, нова колекция и нищо, а иначе ми го приема  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт