LaRedoute - кодове - 10

• 44 995
  • 676
  •   1
Отговори
# 240
Някой може ли да ми даде код да намаля тези маратонки http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9759239& … ue&ksource=-1
Опитай с 75418 или 13366. Май не става обаче.

Редактирам се. При мен и с двта кода се намалят, но явно зависи какво друго имаш в кошницата, а аз имам доста неща. Пробвай все пак.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2008, 16:09 от Velesa

# 241
Някой може ли да ми даде код да намаля тези маратонки http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9759239& … ue&ksource=-1

Ако код 22241 работи при теб и сложиш още нещо от есенната колекция, ненамалено и за не по-малко от 22 евро, тогава ще ти ги намали. Т.е. трябва да имаш поне за 50 евро продукти ненамалени от есенната колекция, от които кодът маха 25 евро и ти дава подарък някаква чанта.

# 242
New line  Peace Laughing

mela радвам се  Laughing,а за предварителния преглед е ,защото не е за  първи път някой след като е опитал и не е успял да пусне след това нов пост с доизясняване - а така това ще се избегне и човек ще си е спокоен.Ако знаеш и аз колко пъти съм го првила,но благодаря на wb   bouquet  Hug,че ми помогна и обясни доста неща Peace

kaloqnis2007 този код намаля само ненамалени/или ако са намалени - то от първоначалната ненамалена цена/ от колекцията пролет-лято.Сигурно затова ти го приема,но не ти намаля нищо

имам това http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7574061& … ue&ksource=-1 и това  http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9630023& … ue&ksource=-1.Адски се ядосвам #Cussing out

# 243

Ако код 22241 работи при теб и сложиш още нещо от есенната колекция, ненамалено и за не по-малко от 22 евро, тогава ще ти ги намали. Т.е. трябва да имаш поне за 50 евро продукти ненамалени от есенната колекция, от които кодът маха 25 евро и ти дава подарък някаква чанта.

А тази "някаква" чанта някой вече дали я е получил,как ли изглежда Flutter? (ще ме бият вече с моите чанти,събрах за 1/2 кит. народ)

-не вярвам да успееш,явно тази колекция не се повлияват от кодове.На елфа обувките са от същата,опитах да ги намаля,но не успях

Последна редакция: сб, 06 сеп 2008, 16:29 от New line

# 244
  • Пловдив
kaloqnis2007, тези двете неща, които си показала са при мини , няма да успееш да ги намалиш, вече и 69507 не работи, така че трябва да чакаш следващата готина оферта  Rolling Eyes Дано да е по-скоро

# 245
13366 - намаля PRIX VERT от новата колекция - имайте го предвид - такива са основно спортните стоки Peace

Последна редакция: сб, 06 сеп 2008, 17:01 от mamaB

# 246
  • Пловдив
Изчетох темата ама много инфо и се пообърках, може ли някой да ми каже код, които дава добра отстъпка и работи винаги Simple Smile . Или с две думи кой според вас е най хубавият код ( малко е нагло а ).
 Мерси и сега някой да не се обиди

# 247
  • София
Изчетох темата ама много инфо и се пообърках, може ли някой да ми каже код, които дава добра отстъпка и работи винаги Simple Smile . Или с две думи кой според вас е най хубавият код ( малко е нагло а ).
 Мерси и сега някой да не се обиди
Ami nikoj ne raboti vinagi, te sa vremenni. Az v4era pusnah s 75388 - -15euro, BD + sak LULU

# 248
New line, мерси. Сигурно е така.  bouquet

# 249
kaloqnis2007, тези двете неща, които си показала са при мини , няма да успееш да ги намалиш, вече и 69507 не работи, така че трябва да чакаш следващата готина оферта  Rolling Eyes Дано да е по-скоро

kaloqnis2007, права е змейковица, за съжаление  Sad
За всеки случай пробвах разни кодове за двете дрешки, но не ще и не ще да хване никой.
Кодовете за подаръци обаче работят - все е нещо. Успех! Heart Eyes

# 250
# 251
здравейте
немога да намаля две неща на адидас от новата колекция на стойност 88 евро
ненамалени са а с никакъв код немога да намаля
някакви идеи
изпробвала съм 90% от кодовете в темата
благодаря ви

# 252
13366 - намаля PRIX VERT от новата колекция - имайте го предвид - такива са основно спортните стоки Peace

на мен не ще да ми намали Crossing Arms - тениска адидас за мъжа ми от колекция есен - зима PRIX VERT
чувствам се дискриминирана  Crossing Arms  Mr. Green

# 253
Какви са условията на кода, защото го приема, но нищо не се случва, няма намаление. Сложила съм една тениска на адидас за 33 евро.

Стана с друга спортна стока, но с тениската не ще и доставката е 1 Е

Последна редакция: сб, 06 сеп 2008, 22:58 от mela

# 254
13366 - 35%за предпочетени артикули от колекцията femme, homme, enfant, lingerie,
linge de maison et beauté,25% за всички останали,25% за всички маркови залените страници на каталога,20% на всички основни електроуреди и детски играчки и Доставка 1? - оферта - вал.до 01/10/2008

В интерес на истината пробвах с обувките на елфа,и не ми ги намали,а всичко друго в кошницата ми го намаля- имам маратонки адидас 2 анцунга пума / и трите са при верт/от новата колекция една блузка - безцветна цена.Днес с тях пробвах и едни обувки пак на адидас на ерика и също ги намали  newsm78

А сега виждам,че трябва да дава намаление и на играчките  #Crazy отивам да пробвам и това ,че ако ги намаляяяяяяяяяяя ще е супер Laughing

ДА,да ,да момичета намаля и играчките - ненамалените  newsm44

Последна редакция: нд, 07 сеп 2008, 00:10 от mamaB

Общи условия

Активация на акаунт