LaRedoute - кодове - 10

• 45 010
  • 676
  •   1
Отговори
# 225
Момичета,моля дайте работещ код за намаляване на олекотената завивка.Имам нова регистрация(на името на друг човек,с друг мейл) и нищо не помага от изброените.

# 226
Оферта пратена ни на e-maila се публикува - След като отворите получения мейл - оферта ,над снимката/или самата оферта/,над клиентския ви номер има изписан текст с дребен шрифт и линк grâce à ce lien,който след като отворите ви се зарежда нова страница със самата оферта.Именно линка на тази страница копирате и публикувате тук.А за да сте сигурни,че сте направили всичко както трябва преди да натиснете бутона "Публикувай" проверете с бутон"Предварителен преглед" Peace

Последна редакция: сб, 06 сеп 2008, 15:22 от mamaB

# 227
Някой може ли да ми каже някой код  за намаление или безплатна доствака за тази блуза:
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-ado-garcon-manches-longues … 6&prodcolor=2
Ако не може да се отвори от линка блузата се казва: T-shirt ado garçon manches longues OXBOW 174-beige.
Предварително ви благодаря!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

gabrielagaby, ако ще поръчваш само тази блуза пробвай с 42110, 41998 или merci. При мен се получи 20% намаление  Peace
При 32891 и 32840 освен 20% намаление ми дава и подарък 6 tasse - това май са сосиерките.
Ако искаш сложи още нещо в кошницата и може да захапят и други кодове  Simple Smile

# 228
# 229
shanel1982 кой твърди подобно нещо  Laughing Това е едно от нещата,които все забравям да включа в 1-ви пост,а мисля е полезно и ще бъде в следващата тема  Laughing Hug

# 230
Някой може ли да ми даде код да намаля тези маратонки http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9759239& … ue&ksource=-1

# 231
В последно време ме засипват с оферти
Тази като че не я видях:
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=aad8a39eec49ccb491

# 232
молч ви даъте код за намаляване на при мини,при мен нищо от чва стр.не действа newsm45 smile3518

# 233
kras8204,ellye,mamaB-Благодаря,помогнахте ми  bouquet

елфа,прочети поста ми тук Peace
Благодаря, но аз пробвах само с този артикул и не успях да намаля маратонките с нито един код.

# 234
молч ви даъте код за намаляване на при мини,при мен нищо от чва стр.не действа newsm45 smile3518

Опитай 65129  Peace

# 235

Опитай 65129  Peace

приема го но не маха и цент,е не е честно пък Crossing Arms

# 236
kaloqnis2007, жалко, че не се получава  Cry
Но имай предвид, че кодът "захапва" по различен начин и в зависимост от това дали артикулът е само един или пък са няколко от prix mini.
Опитай различни комбинации от дрехи  Peace

... а може и от твоя акаунт да не става ...

# 237
Оферта пратена ни на e-maila се публикува - След като отворите получения мейл - оферта ,над снимката/или самата оферта/,над клиентския ви номер има изписан текст с дребен шрифт и линк grâce à ce lien,който след като отворите ви се зарежда нова страница със самата оферта.Именно линка на тази страница копирате и публикувате тук.А за да сте сигурни,че сте направили всичко както трябва преди да натиснете бутона "Публикувай" проверете с бутон"Предварителен преглед" Peace

mamaB, и аз ти благодаря много за разяснението  bouquet
Аз няколко пъти се опитвам да си покажа офертите, но все не става и ме беше срам да питам Embarassed, но винаги проверярах с предварителен преглед Laughing

# 238
елфа,обувките са от колекция -по мое мнение няма да се повлияе от код.Опитах и аз,но не става Rolling Eyes

mamaB,напиши grâce à ce lien в синьо,както е и в оригинал.Така ще е по-видимо Peace

# 239
New line  Peace Laughing

mela радвам се  Laughing,а за предварителния преглед е ,защото не е за  първи път някой след като е опитал и не е успял да пусне след това нов пост с доизясняване - а така това ще се избегне и човек ще си е спокоен.Ако знаеш и аз колко пъти съм го првила,но благодаря на wb   bouquet  Hug,че ми помогна и обясни доста неща Peace

kaloqnis2007 този код намаля само ненамалени/или ако са намалени - то от първоначалната ненамалена цена/ от колекцията пролет-лято.Сигурно затова ти го приема,но не ти намаля нищо

Последна редакция: сб, 06 сеп 2008, 15:51 от mamaB

Общи условия

Активация на акаунт