LaRedoute - кодове - 10

• 45 098
  • 676
  •   1
Отговори
# 135
23345 - 15?/30? при продукт на Taillissime - вал.до 16/11/2008

На мен ми дава тренча.

# 136
# 137
  • София
Някой знае ли код намалящ PRIX ROUGE? Не успях да намеря някой, който да ми намали този комплект http://www.laredoute.fr/vente-parure-couette-papillons-la-redout … 6&prodcolor=1  Cry

# 138
  • София
Някой знае ли код намалящ PRIX ROUGE? Не успях да намеря някой, който да ми намали този комплект http://www.laredoute.fr/vente-parure-couette-papillons-la-redout … 6&prodcolor=1  Cry
здравей,
код 75388 намаля - 15е. дано ти свърши работа.  Hug

# 139
12971  БД над 60Е

# 140
  • София
Благодаря brayan__   bouquet, но за съжаление този код не работи при мен.

# 141
  • София
Дайте код, който да намаля PRIX MINI от колекция есен-зима 2008 Praynig

# 142
  • Там....където всичко е възможно ....
Дайте код, който да намаля PRIX MINI от колекция есен-зима 2008 Praynig
Aко не си използвала 69507 -30/59 и 75388 - -15 и сак лафума .Други кодове за прих мини засега няма Rolling Eyes
Ти за коя колекция питаш,за тази с червения знак или тази със зеления?

# 143
Не ме бийте, ако се повтарям...  Praynig

Има ли значение с кой код ще пусна дюшечето, от гледна точка на отказване на поръчката, спомням си такъв случай...?

ПОследните получили го, кажете моля, с кой код го пуснахте 23159 или 22594?

Предварително благодаря!   bouquet

# 144
  • Бургас
Аз си пуснах моя с 22594-получих си го днес  Peace

# 145
mamaB,просто не мога да отмина,без да те поздравя за прекрасто оформения 1ви пост  smile3521 smile3525 smile3501

И едно предложение към този пост-има ли начин да допълниш(по-точно към точка 5),че "за да захапе един код е нужно първо да се спазят условията му,като се сложат в кошницата САМО такива артикули,които са споменати като условие (от дадена колекция или ненамалени),и когато вече проработи кода може да се добавят и намалени артикули и от други колекции (което не винаги обаче запазва ефективността му)".
Първите няколко страници на темата са само въпроси от рода на "защо не ми намалява/защо не действа даден код,като имам различни колекции,намалени,ненамалени"?........ ooooh!Ми то манджа с грозде,как да подейства..............

# 146
New line  Hug Обещавам в следващата ще го добавя Peace Ами ха така де -напомняйте ми че то едно ли е  Laughing ако знаеш още за колко неща се сещам след като минат 24 часа от пускането  Crazy Blush Ама не зная колко голям максимум може да е първия пост.Бу да не е вече прекалено дълъг,че мен това ме притеснява  Blush
Иначе да се оплача от поредното си попадение с подарък - кода е 34568- чанта LE COQ SPORTIF - Un sac LE COQ SPORTIF GRATUIT ( style reporter) - ами ето го .Става,но аз си представях нещо доста по-добро.Вътре има един голям джоб както и отпред един с цип  и отстрани един по-малък.С една дръжка,на която може да се регулира дължината.А толкова се чудех дали този код или за момичешката чантичка лилавата да пусна и сега ще се изям за пореден път от яд с чантата заедно  Joy ама малка не побира кръшната ми снага  ooooh!

# 147
mamaB този сак с дълга дръжка ли е с код 34568  т.с става ли през рамо да се носи newsm78

# 148
mamaB този сак с дълга дръжка ли е с код 34568  т.с става ли през рамо да се носи newsm78
Да - като я отпуснах до максимална дължина - чантата ми стигна до коленете  Laughing

# 149
  • Някъде там...
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт