LaRedoute - кодове - 10

• 45 045
  • 676
  •   1
Отговори
# 210
На някой действа ли му код 61328.При мен нещата нещо не се получават. newsm78

# 211
Това са ми пратили - ако ще е от полза на някого....
За първи път виждам подобна оферта,а иначе отдолу с дребния шрифт пише,че си е нещо си Ларедут .....  Mr. Green ама кой да знае какво точно  Blush

# 212
  • Бургас
Това са ми пратили - ако ще е от полза на някого....
За първи път виждам подобна оферта,а иначе отдолу с дребния шрифт пише,че си е нещо си Ларедут .....  Mr. Green ама кой да знае какво точно  Blush

и на мене са ми го пратили  newsm78

# 213
  • София
Още една получена поръчка на поща от 27.08 с новия черен тренч № 38. Хубав е, не съм виждала предния на живо, но този определено ми харесва. Материята е нещо като микрофибър, мека и приятна. Пада хубаво, но ми се вижда малко уголемен - винаги взимам 38 за връхни дрехи, но този е по-скоро 40, а не 38. Добре че има колан и като се попристегна ми стои  добре.

Ето снимки, но качеството им не е много добро: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=271890&pid=7416594

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 22:59 от lucyakar

# 214
здравейте,

да се включа и аз за надуваемия дюшек. какво ли не правих и не ми приемаше кода на никой от двата ми акаунта. накрая се ядосах и направих трети Simple Smile и познайте прие го. вече го чакам. дано да не ми пратят нещо друго

# 215
  • Варна
И аз харесвам отто, но не доставят до БГ. Виж със 100-на мейла не знам дали няма да се променят нещата. Joy
Чакам поръчка с ЛаФума-та и една с тренча. Чантата вече я видях, но за шлифера съм любопитна. Снимка и описание ще ми бъдат полезни, докато го чакам.   bouquet
Ами хайде давайте, отворете темичкада организирате нещата, азъщо ще се включа с мейл, може да помоля и няколко немскоговорящо колежки да дадат едно рамо

# 216
здравейте,

да се включа и аз за надуваемия дюшек. какво ли не правих и не ми приемаше кода на никой от двата ми акаунта. накрая се ядосах и направих трети Simple Smile и познайте прие го. вече го чакам. дано да не ми пратят нещо друго

CrazyИ аз така направих-4-и акунт- и готово-даже забравих вече с кой имейл и парола се регистрирах newsm78
Обаче дюшека е супер-днес си го взех-определено си заслужава-само докато се надуе яко помпане пада Crazy-направо си е половин фитнес тренировка за крака Wink

# 217
  • Бургас

bouquet
Писала си, че е 8 MP, така ли е? В офертата пише, че е 5.  Thinking

lucyakar, може ли размери на тренча?

# 218
  • София
   bouquet
Писала си, че е 8 MP, така ли е? В офертата пише, че е 5.  Thinking
Ето размерите на тренча 38/40: дължина на тренча: 82 см. , дължина на вътрешния ръб на ръкава: 47 см., талия: 46,5 см. гръб от рамо до рамо: 42 см., гръдна: 51 см.

# 219
Някой може ли да ми каже някой код  за намаление или безплатна доствака за тази блуза:
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-ado-garcon-manches-longues … 6&prodcolor=2
Ако не може да се отвори от линка блузата се казва: T-shirt ado garçon manches longues OXBOW 174-beige.
Предварително ви благодаря!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 220
  • София

Писала си, че е 8 MP, така ли е? В офертата пише, че е 5.  Thinking

Здравейте,
на самия фотоапарат пише 8 MP,а и в книжката също пише 8.

# 221

Писала си, че е 8 MP, така ли е? В офертата пише, че е 5.  Thinking

Здравейте,
на самия фотоапарат пише 8 MP,а и в книжката също пише 8.
е ако е 8 е супер  Money а снимаш ли вече с него?добре ли излизат снимките  Crazy

# 222
тъй като съм още нова в ларедут не съм сигурна дали това ще е полезно на някой но все пак
Shanel , si vous ne parvenez pas à lire cet email, vous pouvez le visualiser grâce à ce lien

Pour être sûr(e) de recevoir tous nos emails, ajoutez laredoute@fr.redoute.com à votre carnet d'adresses
 Mon N° de client :  553160790

Marques  Femme  Maman
& Bébé  Enfant  Ado  Homme  Grandes
tailles  Lingerie  Chaussures
& Accessoires  Sport  Beauté
& Forme  Linge de
maison  Déco  Meubles  Literie  Eléctro-
ménager  Image, Son,
Jeux & Micro 

59919 

# 223
оффф то нищо не е станало

пише че има намаление 65 % не изглежда като първата страница на сайта ама незнам как да ви го копна  newsm78

# 224
Някой може ли да ми каже някой код  за намаление или безплатна доствака за тази блуза:
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-ado-garcon-manches-longues … 6&prodcolor=2
Ако не може да се отвори от линка блузата се казва: T-shirt ado garçon manches longues OXBOW 174-beige.
Предварително ви благодаря!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт