LaRedoute - кодове - 10

• 44 950
  • 676
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Сега ме разпалихте и мен с кода за Дора  Mr. Green
Бу, ти как им изпрати кошницата?
По телефона Simple Smile защото 2-3 дена чаках отговор на мейла (писах няколко пъти) и като нямаше...
Запазих я от бутон saufgarder, а след това им звъннах на посочения до бутона телефон. Там си казах клиентсия номер и тя ми видя поръчката. Казах си номера на картата и кода, с който искам да пусна. Поисках да ми потвърди сумата, т.е. дали кода ми намаля както очаквах и тя ми потвърди (намаля при мини и дава БД при 2 артикула). Валидира ми поръчката и 15 минути по-късно като погледнах, вече беше в суивито Ен корс де препарасион (тя ми каза, че на другия ден ще е в суивито), а на другия ден статуса вече беше А домисиль.
Бу, благодаря   bouquet
а на какъв език си говорихте? На развален английски ще се оправя ли Simple Smile

# 391
  • Варна
моля някое от момичетата, които вече са поръчали чантата Дора по телефона да ми кажат в сюивито дали излиза sac a dos - rose?   bouquet
Уж ми потвърдиха всичко, кода съвпада.......

# 392
# 393
  • До хладилника, който обичам
Бу, благодаря   bouquet
а на какъв език си говорихте? На развален английски ще се оправя ли Simple Smile
Ами аз говоря правилен английски, те на не съвсем правилен, но се разбираме Simple Smile

# 394
Извинявам се, но 75388 не е ли валиден вече?  Embarassed
Видях, до вчера е бил... докато се накумя какви завивки да сложа и ...  ooooh! #Cussing out

ИМа ли друг код който намаля завивките ?  Thinking
Мерси!   bouquet

P.S. Отговарям си сама- може би Дора и Спайдърмен? Така ли?  Peace

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 12:23 от Зи

# 395
# 396
# 397
Моля за съвет Praynig
Някой успял ли е да пусне този код, и ако да - с какво Rolling Eyes
34663 - Хавлия за баня -  вал.до 18/10/2008

# 398
  • Варна
Извинявам се, но 75388 не е ли валиден вече?  Embarassed
Видях, до вчера е бил... докато се накумя какви завивки да сложа и ...  ooooh! #Cussing out

ИМа ли друг код който намаля завивките ?  Thinking
Мерси!   bouquet

P.S. Отговарям си сама- може би Дора и Спайдърмен? Така ли?  Peace

да,аз точно завивки намалих с него  Peace
остава да дойдат  Grinning

# 399
  • In The Middle Of Nowhere
Може ли само да попитам за онзи подарък спален комплект(с лалетата) и розовата чанта с несесер.

В кошницата ми дава, че само комплекта е наличен, а другото го няма. Само да питам в такъв случай ще ми изпратят ли изобщо нещо, или пък само чаршафите или пък нещо съвсем друго(в 1вият пост пишеше, че понякога пращали червените чанти) Някой да е имал подобен случай?
Благодаря!

# 400
  • в реалността
Момичета,колко време след катоизпратихте писмото за Дора и Спайдърмен, получихте отговор.Аз пратих снощи и веднага получих входящ номер, но още няма никакво развитие, нормално ли е
 newsm78

# 401
 Thinking Момичета за колко време горе долу си получихте поручките с фотоапарата?  Confused  Че мойта поручка е от 26.08 и още я няма. Чакам с нетърпение да дойде.

# 402
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Thinking Момичета за колко време горе долу си получихте поручките с фотоапарата?  Confused  Че мойта поручка е от 26.08 и още я няма. Чакам с нетърпение да дойде.

Аз получих моята от 25.08. във вторник от пощата, зависи колко ви тежи поръчката

# 403
Какъв беше кода за тавичката?

# 404
http://dezygg.multiply.com/photos/album/40#24
http://dezygg.multiply.com/photos/album/40#25
Съжалявам

Според вас мога ли да намаля тази кошница с нещо или поне да ползвам БД?

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 13:49 от ДейзиГ

Общи условия

Активация на акаунт