LaRedoute - кодове - 10

• 44 964
  • 676
  •   1
Отговори
# 375
  • In The Middle Of Nowhere
Момичета, извинявам се ако преповтарям въпроса, изчетох първата страница и половината от темата.

Но само да попитам възможно ли е още да се намаляват цените от сектора lez aubaines, има ли изобщо код за това?  Simple Smile

# 376
  • Разпиляна във въображението

Има ли някой достигнал по-далеч от входящ номер на запитването?ПОдейства ли кода  newsm78

Да, аз
Вече се разбрахме, че искам да пусна поръчка, даже ми потвърдиха сумата (аз си я бях сметнала същата) обаче малко по-късно през деня Сабине каза, че банката отказала плащането и да се свържа с тях... От банката казаха, че няма проблем, направих отново процедурата и ще видим утре дали ще стане номера  Rolling Eyes Нещо май ме съмнява, че ще успея... накрая ще ме карат да им звъня  Crazy

Как става това с потвърждаването на сумата?

В червения сектор не могат да се намаляват цените

# 377
  • До хладилника, който обичам
Сега ме разпалихте и мен с кода за Дора  Mr. Green
Бу, ти как им изпрати кошницата?
По телефона Simple Smile защото 2-3 дена чаках отговор на мейла (писах няколко пъти) и като нямаше...
Запазих я от бутон saufgarder, а след това им звъннах на посочения до бутона телефон. Там си казах клиентсия номер и тя ми видя поръчката. Казах си номера на картата и кода, с който искам да пусна. Поисках да ми потвърди сумата, т.е. дали кода ми намаля както очаквах и тя ми потвърди (намаля при мини и дава БД при 2 артикула). Валидира ми поръчката и 15 минути по-късно като погледнах, вече беше в суивито Ен корс де препарасион (тя ми каза, че на другия ден ще е в суивито), а на другия ден статуса вече беше А домисиль.

# 378
момичета кажете как ще се ползваме от" наик" намалението ,това дето са ми го пратили на мейла не отваря нищо
Намалението ще бъде на 11,09, тогава ще можеш да разгледаш всичко  Peace

# 379
момичета кажете как ще се ползваме от" наик" намалението ,това дето са ми го пратили на мейла не отваря нищо
Намалението ще бъде на 11,09, тогава ще можеш да разгледаш всичко  Peace
   Благодаря,
сега пуснах демото ,дали само тези продукти ще намалят или повече,че съм харесала едни маратаонки за мъжо от 150 евро

# 380
  • Пловдив
Момичета, има ли някой, който иска да замени червената кутия за гримове за сака Лафума или за хавлиените кърпи на So Home? Много я харесвам тази кутия, но не я изпращат вече. Confused

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 19:32 от marzeliva

# 381
  • Nice / France
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=ec623014d5122d3f07 ето това получих токущо.

# 382
# 383
  • София

И още един код за същата оферта.

# 384
# 385
  • София
И аз я получих тази оферта,обаче още не мога да разбера как дава БД.
Другия ми въпрос е комплекта,който е показан че е на промоция в офертата 2 калъфки и олекотена завивка ли е?

# 386
  • Бургас
Единичен-плик+калъфка или двоен-голям плик с две калъфки  Peace

# 387
И от мен една оферта - http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=f19f8db9922c8492ac

Най-после и на мен отговориха по повод кодовете за Дора и Спайдърмен. Искат да им пусна поръчката по факс или поща. Е, да, ама така как да разбера какво ми намаля, кога ми дава БД като по принцип тези неща ги нацелвам наслуки просто... Някой може ли да ми припомни условията, ако може и с примери?! Бу, змейковица?!

# 388
  • Пловдив
els, намаля всичко ненамалено - вкл. при мини от новата колекция
Не намаля тези, които са нувоте, за при верт също не съм сигурна
БД дава при поръчани 2 ненамалени продукта и маха 15 Е

# 389
змейковица,   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт