LaRedoute - кодове - 10

• 44 972
  • 676
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас

И аз нямам карта, но сестра ми е пробвала с две различни карти и каза, че и двете стават

Учудването ми в началото беше,че слота за картата е само отвор,няма начин за затваряне

Така ли? Много странно...  Thinking

# 361

Аз изпратих този текст:

Писах от двата акаунта и веднага получих входящ номер.
[/quote]
Има ли някой достигнал по-далеч от входящ номер на запитването?ПОдейства ли кода  newsm78
само с писане

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 09:12 от Туранага_Санka

# 362
  • Пловдив
Сега ме разпалихте и мен с кода за Дора  Mr. Green
Бу, ти как им изпрати кошницата?
Аз имах като идея да си напълня една кошница да дам един принт скрийн и да я приложа към писмото  newsm78
Ама не знам това ли е варианта или трябва те да ме ръководят по някакъв начин за пускане на такава поръчка  newsm78

Сега да се похваля  Mr. Green
За първи път получавам оферта на хартия по пощата. Не знам дали не са объркали нещо, но и на моя акаунт и на този на мъжа ми са пратили  Sunglasses
Ето:
http://benitka.multiply.com/photos/album/33/La_Redoute#27
Има и едно детско списанийце
а на плика има един стикер Belgie, та се чудя дали не са ни объркали за белгийци Simple Smile

# 363
Да и аз тъкмо го получих списанието и книжката  и се чудех да не са ме объркали с някой друг Simple Smile
Също да кажа за прахосмукачката ,че съм доволна малка е и е удобна ,за разлика от другата която е с огромен контейнер -перяща, та тази е просто по- практична.
А що се отнася за филтъра може да се намери такъв от въздушен филтър за кола.
Като намеря точния модел ще пиша.

# 364
Момичета искам да си взема олекотена завивка.....дайте някаква идея за завивка с код да ми я намали ,че пробвах вече няколко варианта,но не успях  Tired  Hug

# 365

Ето снимки на сака с код 11908- СТРАХОТЕН Е!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272120&pid=7506149
Получих го с поръчката от 29.08 , заедно с 3 тениски и 3 потника - 0,900 кг.

# 366
  • Бургас
AlEx 02 ,браво и аз го чакам с поръчката от 01.09. Да видим кога ще дойде. Wink

Момичета кажете де доволни ли сте от прахосмукачката имайки предвид,че не е много мощна,добре ли изсмуква? newsm78

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 21:21 от kloie

# 367
Помагайте хора, не мога да пусна поръчка...
Не ми изписва за никакъв проблем, но всичко си стои в кошницата.
Вече пробвам за втори път и не виждам направена поръчка.
 newsm78  newsm78

# 368
Eто и код, който не съм виждала тук 19763, и офертата:

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=55d1dce85483d3c3db

# 369
Ето и реални снимки на чантата с код 21350: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219630&pid=7501273
..................................

Стефони, да знаеш как ме успокои с твоя пост. Peace
На снимката от офертата много ми хареса тази чанта, затова и я поръчах. В Продавалника обаче една мама продава такава чанта, но в лилав цвят, че се притесних. Сега вече ще спя спокойно и ще се надявам да е като твоята. Laughing

Сега да се похваля  Mr. Green
За първи път получавам оферта на хартия по пощата. Не знам дали не са объркали нещо, но и на моя акаунт и на този на мъжа ми са пратили  Sunglasses
Ето:
http://benitka.multiply.com/photos/album/33/La_Redoute#27
Има и едно детско списанийце
а на плика има един стикер Belgie, та се чудя дали не са ни объркали за белгийци Simple Smile
'
И мъжа ми днес получи това и цял ден се чудихме какво е, че това - "Белгия" много ме изуми. Иначе писмото е подписано от Кристина,  Wink явно тя е по кореспонденцията.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 23:08 от Кари

# 370
  • софия
Да се оплача  Sad Сабине ми е анулирала поръчка с кода за прахосмукачката. Не можели да осигурят сервиз извън Франция  Confused
P.S. Извинявам се, ако някой вече е писал за същото, но не съм следила темата известно време.

# 371
  • Варна

Ето снимки на сака с код 11908- СТРАХОТЕН Е!

Получих го с поръчката от 29.08 , заедно с 3 тениски и 3 потника - 0,900 кг.

Момичета, и аз го бях поръчала, прие ми кода, но дойде розовата чантичка Лулу. В suiviе de commande е отбелязан правилно подаръка, във фактурата нищо не пише да е изчерпан......
тя също е симпатична, но аз предпочитах сака  Grinning

# 372
  • Пловдив

Има ли някой достигнал по-далеч от входящ номер на запитването?ПОдейства ли кода  newsm78

Да, аз
Вече се разбрахме, че искам да пусна поръчка, даже ми потвърдиха сумата (аз си я бях сметнала същата) обаче малко по-късно през деня Сабине каза, че банката отказала плащането и да се свържа с тях... От банката казаха, че няма проблем, направих отново процедурата и ще видим утре дали ще стане номера  Rolling Eyes Нещо май ме съмнява, че ще успея... накрая ще ме карат да им звъня  Crazy

# 373
  • Бургас
змейковица, дано да се получи! Успех!

Аз все още си чакам отговор след стандартния мейл с номер на досието.

# 374
момичета кажете как ще се ползваме от" наик" намалението ,това дето са ми го пратили на мейла не отваря нищо

Общи условия

Активация на акаунт