LaRedoute - кодове - 10

• 44 975
  • 676
  •   1
Отговори
# 345
shrek   bouquet т.е.  не е хартиена торбичка ?
Погледни снимките на 1стр.МамаВ доста подробно е обяснила.Боклукът се събира в прозрачното контейнерче.Това хоризонталното бялото,което се вижда вътре,е филтъра.Няма торбички.

# 346
С какво мога да намаля този "гадрероб" от плат.

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4521749& … ue&ksource=-1

Ако някой е успял да намали нещо от МЕБЕЛИ с някой код, моля да сподели!

да, 22241 го намаля, но трябва да имаш поне 50 Е ненамалени и без при мини

Благодаря! Сега ще пробвам!

# 347
В крайна сметка прахосмукачката с воден филтър ли е или не? newsm78

Не е, разбира се! В постера на първа страница има доста снимки и филтърът се вижда много добре!

# 348
  • Plovdiv
Да, видях ги,  и мерси за отговорите  bouquet

# 349
  • Бургас
Ох,как ме зарибихте с тази прахосмукачка сега. newsm78 Не ме бийте само ми кажете дали сте доволни и друго нищо няма да питам.Знам,че много се обсъждаше ама тогава не обърнах внимание. Hug Hug Heart Eyes

# 350
Ето и реални снимки на чантата с код 21350: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219630&pid=7501273

Материята е изкуствена, но много мекичка. На етикета пише, че отвън е 50%PVC и 50%PU, а отвътре 100% полиестер. Най-страхотното е цвета й - точно като на тъмнокафява мед с отблясък на бронз. Вътре няма разделения (аз лично не ги обичам, някак ме ограничават Mr. Green), отгоре се закопчава само с едно копче, няма цип. Като цяло много, много ми харесва!

И малко оф-топик. Преди малко, в една от темите на Красива мама, случайно попаднах на това: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=281736&pid=7398681
Явно този тип чанта с "метализиращ" ефект ще са много фешън    Crazy

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 17:13 от Stefoni

# 351
  • в реалността
Момичета моля ви, кажете какво им пишете по повод кодовете на спайдърмен и Дора, и от е-мейлите ли пращате писмата или направо от сайта, на адреса,който е даден за проблем с поръчката.Предварително благодаря.Мама съм на двама и с радост блих използвала офертата за супер героя.Сина ми откача завсичко на тема спайдърмен.Едно голямо благодаря предварително :hu Hug Hug

# 352
  • Пловдив
Аз също бих помолила за примерен текст, за съжаление владея само немски.   bouquet  bouquet  bouquet

# 353
Здравейте момичета! Код 75388 на мен ми дава  намамение 15Е + сак но не ми дава БД
Някой може ли да ми каже защо?
на мен ми остават 50,но пак не дава БД,гада  Thinking

# 354
Знам,че някои получиха фотоапарата с код за 25 евро,днес го получих и аз,но няма памет карта  Shocked
При вас така ли е?

# 355
  • Бургас
Знам,че някои получиха фотоапарата с код за 25 евро,днес го получих и аз,но няма памет карта  Shocked
При вас така ли е?

Картата не е включена в комплекта.

# 356
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
При вас така ли е?

Картата не е включена в комплекта.

И аз нямам карта, но сестра ми е пробвала с две различни карти и каза, че и двете стават

# 357
Момичета дайте някой код да намаля това яке: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5905117& … ue&ksource=-1

Пробвах всички от първата страница и никой не става...

# 358
  • Разпиляна във въображението
Момичета моля ви, кажете какво им пишете по повод кодовете на спайдърмен и Дора, и от е-мейлите ли пращате писмата или направо от сайта, на адреса,който е даден за проблем с поръчката.Предварително благодаря.Мама съм на двама и с радост блих използвала офертата за супер героя.Сина ми откача завсичко на тема спайдърмен.Едно голямо благодаря предварително :hu Hug Hug

Аз изпратих този текст:

Hello. I have sent code 74128 - Dora and I would like to use it. Can be made an order to be validated by e-mail. Thank you

Задължително напишете като причина за писмото - Dora (или Спайдърмен) и съответния код.

Писах от двата акаунта и веднага получих входящ номер.

# 359

И аз нямам карта, но сестра ми е пробвала с две различни карти и каза, че и двете стават

Учудването ми в началото беше,че слота за картата е само отвор,няма начин за затваряне

Общи условия

Активация на акаунт