LaRedoute - кодове - 10

• 45 043
  • 676
  •   1
Отговори
# 75
не мога да не се похваля че успях да пусна току що поръчка с прахосмукачката за 10 евро, сега остана да дойде  Crazy

# 76
  • Пазарджик
ЕЕЕ,сега виждам,че имам "retours de colis" ,доколкото разбирам са ми отказали поръчката,заради кода на чантата,който не ми е изпратен лично???Cet article PRIX VERT ne bénéficie pas de votre offre spéciale
става въпрос за намалениета на Пума към,което сложих и код за чантата май не е трябвало
Взех кода от 1стр. за чантата Лулу Кастанега
След този случай,който ми е за 1 път ме е страх вече да ползвам кодове,които не са ми пратени лично или това,че го сложих с продукт от разпродажба е проблем newsm78

# 77
Миналата седмица пуснах поръчка с 65129 цялата с момчешки потници, тениски и блузки Prix Mini. Намали ми 10Е и докато се чудех дали ще откажат поръчката се оказа че колета вече  е пристигнал  newsm44(на село където ги запращам обикновено).
Ето и от мен едно цвете за mamaB  smile3525

# 78
не мога да не се похваля че успях да пусна току що поръчка с прахосмукачката за 10 евро, сега остана да дойде  Crazy

Моята дойде преди 20 мин я взех!!!А утре мажо има рожден ден и довечера тържественно с децата ще му я подарим  Mr. Green Да не се чуди кво да прави през свободното си време.... hahaha hahaha hahaha

# 79
Може ли някой да пробва кода за фотоапарата, че при мен не действа Tired. Сложих в кошницата детски клинчета, полички и туника, всички са prix mini, както и потничетата на argyn_, но без никакъв резултат

# 80
  • Разпиляна във въображението
Като ползвам код 13684 ми излиза на подарък MARRON ET RO - това сак Lafuma ли е или друг?

# 81
Desi2Как ги правиш кия номера с завивките аз от два дена се опитвам да я намаля и нищо.Пробвах 1000 кога и неще и неще Thinking

# 82
  • София
Здравейте!Моля някой да ми каже с какво е поръчал прахосмукачката,за да я намалят на 10Е.Опитвам вече няколко пъти и не става.Предварително ви благодаря!

Пуснах я миналата седмица и ми я намаляше със всичко.Пробвах дори с нещо супер евтино от дискаунта за 1 евро и пак проработи кода.

Брей,и при мен се задейства 65129 Shocked.А до скоро не работеше.Сега пак ще трябва да пускам поръчка Rolling Eyes Whistling Laughing

# 83
да се похваля и аз-ENVIE ми даде БД ,но трябва да има едно prix mini
като се има предвид ,че при мен вече отдавна нищо не действа това си е за хвалба

# 84

Моята дойде преди 20 мин я взех!!!А утре мажо има рожден ден и довечера тържественно с децата ще му я подарим  Mr. Green Да не се чуди кво да прави през свободното си време.... hahaha hahaha hahaha

Да ви е жив и здрав и да помага в чистенето  Mr. Green

Май и машината за хляба ще пусна, намали ми я с обеци, но кой е sac marron? Снимка?  newsm78

paci77, просто пробваш, нямам определени неща, за да стане  Peace

# 85
  • До хладилника, който обичам
Помогнете с идеи как да намаля тези мъжки маратонки Тайисиме - 50Е ненамалени, PRIX VERT.
Максимумът, който постигнах с кодове, беше 10 Е, доставката си стои. Вероятно не съм извъртяла всички възможни комбинации - проработиха ми 21350 и 32875, като последният маха 20% от нова колекция ненамалени и Prix Vert, а не 40%, както пише.

# 86
Здравейте на всички. Страхотен първи пост  Peace . Един въпрос и от мен.

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=2ae9b38dd29224a580

Колко тежи това сакче.   bouquet
Ами не е тежък- около 300/400гр. С дебело зимно яке/138 ръст/ и пуловер- пакета тежеше 1,600кг.
Каталога се получава отделно Peace
леко е,а да ви питам пак ли по пощата се получава каталога или у дома ще го получа,питам защото използвах кода,но каталог нямаше Rolling Eyes и знам че сте споделяли,но не го намирам колко тежи надуваемият дюшек newsm78

# 87
  • София
Каталога съм си го получавала от пощата....с известие.

# 88
Бу пробвай тези дано се хванат 22179 - 42/44, 22187 - 46/48, 23329 - 50/52, 23337 - 54/56 - 15?/30? за ненамалени артикули от колекцията на Taillissime + БД  + подарък тренча - при мен ги намали на 35 евро + тренча и + БД Hug
А %-тите ги оправих  Hug

# 89
  • До хладилника, който обичам
Бу пробвай тези дано се хванат 22179 - 42/44, 22187 - 46/48, 23329 - 50/52, 23337 - 54/56 - 15?/30? за ненамалени артикули от колекцията на Taillissime + БД  + подарък тренча - при мен ги намали на 35 евро + тренча и + БД Hug
А %-тите ги оправих  Hug
Златна си, МамаБ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт