LaRedoute - кодове - 10

• 45 033
  • 676
  •   1
Отговори
# 330
  • До хладилника, който обичам
Офертите с Дора и Спайдърмен не намалят prix mini, нали?
Намалят. И дават безплатна доставка при 2 артикула.

# 331
  • Бургас
Офертите с Дора и Спайдърмен не намалят prix mini, нали?
Намалят. И дават безплатна доставка при 2 артикула.

Ммм, супер!
Тенкс, Бу!   bouquet

# 332
  • София
Не мога да разбера, защо на мойте акаунти не действа нито един код, а пък на тези на мъжа ми, да  Confused. Що за дискриминация  Crossing Arms. Снощи пуснах от неговия, сега искам със същия код от моя и не става  #Cussing out.

Мда,и при мен е така.Имам почти еднакъв брой поръчки на двата акаунта.На моя не се хваща почти нищо,на акаунта на мъжа ми-повечето кодове работят newsm78

Я ми кажете,кода с бялата чанта-21067- работи ли при някой?

# 333
  • Разпиляна във въображението
Трябва да ви кажа, че с французите се разбираме все по-добре Simple Smile
Оплаках им се, че не можах да ползвам кода 69507, защото кошницата ми беше блокирана по тяхна вина и поисках да си ми го дадат Crossing Arms Така че, след няколко дена преговори стигнахме до saufgarder на поръчката и да им кажа да я валидират Grinning Йехей!

Аз пък по този начин сега правя поръчки с кода за Дора  Mr. Green

Можеш ли да обясниш по подробно с каква кореспонденция правиш поръчката? Praynig

# 334
Днес са ми изпратили това . Кода е за карти Кангару,но пък някой може да си хареса нещичко  Laughing

Бу ,браво! Сега по твоите стъпки да си пуснем и ние по една поръчка  още повече щом намалят и минитата  Hug

# 335
mamaB, разбира се. Вярно, трудоемко и досадно е, но пък кодовете са добри и защо да ги губим Wink
Чудя се, дали пазят статистика на кой имейл какво са пращали... така де Blush ако не знаят, да им кажа, че и на втория акаунт са ми пратили Дора и си я искам...

# 336
Сигурно има някаква 'Отчетност",защото нали повечето кодове са персонални и не се хващат на друг акаунт ако не са пратени   newsm78 Но пък знам ли как стоят нещата като се валидира поръчка чрез мейли я?  Rolling Eyes Може и да се пробва  Laughing

Лошото е,че и аз сега влизам в размисъл за схемата,че от 29.08 до снощи имам 6 поръчки  ooooh! и вече наистина ще ме изпроводят по живо по здраво на палатка  Whistling

Ками,при мен никога не е работел,но последно shrek се оплака,че са й пратили друга чанта дори пусна и снимка - той е един от онези,които може би ще махна в следващата тема

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 13:48 от mamaB

# 337
  • София
Здравейте,
мога ли да поръчам например прахосмукачката с референтен номер и съответен код 2 пъти (не става дума за една и съща поръчка) от един и същ акаунт ?
Да,аз съм го правила  Peace

Благодаря ! Значи да продължавам с опитите  Wink

# 338
  • Plovdiv
В крайна сметка прахосмукачката с воден филтър ли е или не? newsm78

# 339
  • Шумен
Бу на какъв email им пишеш?

# 340
Обичайния, който стоеше на 1 стр.

# 341
  • Разпиляна във въображението
Обичайния, който стоеше на 1 стр.

И за драснах едно писмо за Дора и какво беше изумлението ми като влязох в пощата си - веднага съм получила входящ номер Whistling За първи път толкова бързи.

# 342
  • Шумен
Благодаря   bouquet

P.S. И аз вече имам вх. номер на запитването.
А само единия код ли имаме право да ползваме, когато са 2 на една оферта?

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 14:27 от kiva

# 343
В крайна сметка прахосмукачката с воден филтър ли е или не? newsm78
Не е с воден филтър,а с миещ се.

# 344
  • Plovdiv
shrek   bouquet т.е.  не е хартиена торбичка ?

Общи условия

Активация на акаунт