ДЕКЕМВРИЙКИТЕ: "Ура,Елси има дъщеря!"

• 16 319
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Привет и от мен! Времето - ужас - дъжд и мрачно! Но поне не е студено! Дано да има циганско лято ,че не обичам студа, а зимата направо си е тормоз за мен...

Мимис, направо ми настръхна косата като четох! Добре, че Надето е герой и свиква с новото положение!
Радвам се, че децата бързо свикнаха с детската! На Калина утре и е истинския първи учебен ден! Цветя, и т.н. в токущо ремонтираното крило на детската. Утри ще я запознавам и с детегледачката - абе, филма е пълен!  ooooh!
Краси, добре, че бързо сте се справили с вируса, че са ужасни тези летни вируси...
Хот, хайде, де, какво стана с романтичната екскурзия? За 22 ще организираме нещо, само се обади като се прибереш! Hug
МТВ, понеже Пачи нещо се ослушва - чааак края на октомври се очаква появата на бебе Ру  Grinning
Мимис, а Хари ще възстановява ли права или какво ще прави със студенството?  Peace

Толкова от мен за днес!  Mr. Green
Приятна почивка ви желая!   bouquet

# 121
Не се ослушвам, ами чета между редовете...  Mr. Green МТВ, в края на октомври, но още не съм избрала датата  Peace
Дами, имайте предвид, че 22.09. е последният от 3 почивни дни и някои ще пътуваме, така че, ако обичате, изберете друга дата за среща  Crazy

У нас днес е поредния ден от Голямато чистене и вече ми се гади  Sick

# 122
  • Варна, морето и сините вълни!
Успешна учебна година на всички дечица! Нали са ни вече малки ученици!
Катето днес влезе в нова група, изцяло ремонтирана, с нови госпожи....Беше учудващо спокойна! Влезе със самочувствие, усмихната, избра си шкафче и легло! ПОмаха на мама за довиждане и остана при пугиджата(госпожата)

Усмихната седмица желая на всички мамаи и деца, напук на времето!

# 123
ЧЕСТИТ 15ти СЕПТЕМВРИ  НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА,ДАЛИ В ДГ ИЛИ В УЧИЛИЩЕ-ТЕ ВЕЧЕ СА УЧЕНИЦИ!  Hug

Ние днес пак сме с рев,неиска да си тръгвам и плаче за мен,но предполагам,че като влезе в салона за сутришната гимнастика и като види топките ще забрави за мен и ще се успокои! Praynig

# 124
  • София
Спорна и успешна нова учебна година на всички ученици, малки и големи!!!   bouquet

Еми вчера ме разцелува от радост. Някакви предположения за причината за изблик на толкова силна емоция?  newsm78 Просто й казах, че няма да ходя с нея до училището на първия й учебен ден.  Joy

Наденце седи на канапето, отворила е една тетрадка и драска с моливи по нея. Това е което аз виждам.  Peace Нейната истина е, че си пише домашните!  Heart Eyes

Хари днес ще си изтегля дипломата от СУ. Ще разучава въпроса с евентуално преместване в НБУ.  Rolling Eyes

Хубав ден на всички!!!
 Hug

# 125
Лека и ползотворна успешна учебна година и от нас!
Аз днес съм повече от ученичка....
Сутринта заведох Анна Мария на ДГ. Държа се геройски,помаха ми за чао и влезе усмихната. Татко и ходи на обяд да пита как е - няма проблеми и е спокойна поне за сега....
Аз пък бях с Лазар до новото училище. Той като,че ли е по-стреснат от Ани,но мисля,че и това е нормално. От вълнение не съм мигнала цяла нощ,но какво да се прави-приятни емоции,а неприятното,е че с порастването на децата ние остаряваме,но това да ни е кусура...

Мимис- много ми е мъчно като си представя Наденце на какво е подложена,но стискам палци бързо да свършват проблемите и. Не съм се обаждала за ходенето с Лазар.....Той сега няма проблеми,но първия път ,когато се почувства неразположен ще се сети да ходим веднага. Иначе миналата седмица ходихме при някакъв човек в Кюстендил и той е много респектиран от него. Аз обаче настоявам да отидем и на твоята препоръка и ще звънна тези дни. А за Хари-какво дати кажа.....всяко зло за добро! Не бях въодушевена от НБУ,но племенникът ми учи право там и май си променям мнетиего,така че успех!!

Веси
- ужасни ми бяха понеделниците в яслата....всичко започваше отначало с реването.
Важното е ти да си силна и да не се поддаваш на сълзите.

Мими - радвам се ,че при вас всичко е без проблеми!

Елс-няма те днес на отчет....

# 126
Тука съм! (представете си емотикон за мътене, защото не откривам такъв  hahaha)

Браво на Анна Мария за градината! Цвети, дано да е все така спокойна, стискам палци! Praynig

Веси, и Стени втори понеделник подред е малко стреснат, пита къде ще ходи и после като мантра си повтаря "Стени наспи и мама дойде на вземе". Ама поне не реве. Стискай зъби и Ивко скоро ще спре!

Днес нашия, нали е вече с двуседмичен стаж, даже се чудил защо другите деца (от днес вече са в пълен състав и половина деца са нови) реват....  Wink

И успешен старт на учебната година на всички истински ученици! А и на нашите малки ученичета!   Peace

# 127
Честит първи учебен ден на всички ученици

Е и ние трябваше да сме ученици ма само трябваше. Отидохме до градината и ни върнаха , защото групите не са ремонтираме и няма къде да ни приемат децата. Направо побеснах сутринта, а толко се вълнувах. Мирелата беше много спокойна даже после като я заведохме при баба и викаше , че искала да ходи при децата да играе. Как да му обясна на детето че живеем в скапана  държава и нищо не ни е наред. Сега ще чакаме може би до октомври да ни ремонтират групите.Ами това е от нашия 15-ти септември
Мимс пожелавам и аз бързо визстановяване на малкото Наденце и наистина сте се разминали с малкия дявол
Елси хубаво е че ни държиш в течение на финалната права. Пожелавам всичко да мине бързо
Ели подаръка на свекъра наистина е много хубав, нправо се разтопих от умиление а за него незнам
Пачи стискай още малко зъби и на теб не и остана много, смо гледай да ги запазиш здрави на финала , че кат се усмихнеш на бебка да не я уплашиш  Wink
ами момичета това за сега от мен, на всички които не съм споменала много прегръдки

# 128
Пачи стискай още малко зъби и на теб не и остана много, смо гледай да ги запазиш здрави на финала , че кат се усмихнеш на бебка да не я уплашиш  Wink
Ха, чул те този, който трябва за пола   Praynig Joy
От днес съм без кола и вижте какво стана времето  ooooh!

Айде успешен старт на учениците и от мен   bouquet (аз да ви подразня пак - Магарето продължава да е пълен отличник в градината и нито реве, нито се пазари, дори е научила нова песничкоигра  Heart Eyes). Дано при всички да бъде така  Peace

# 129
  • София
Здравейте Hug.
При нас няма нищо ново и аз затова се скатавам с писането Embarassed.
Поздравления за всички дечица, които ходят на ДГ с желание. Дани също ходи с кеф и вече сутрин не плаче. Вчера са имали представление и един клуон го е уплашил и той малко поревал, но една от учителките го гушкала и той се успокоил Mr. Green.
Мимис, съжалявам, че така се развиха нещата с Хари Sad. Дано да успее в НБУ и да има повече късмет там fingerscrossed.
Елс, сега влязох във форума заради теб, да те проверя къде се подвизаваш Wink.

Уф, нещо ми е избягала музата за писане и ще взема да нахраня детето.
Приятен следобед  bouquet.

# 130

Честит имен ден на всички именници!
Ако има нещо по-ценно от здравето,
 по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта,
нека то да бъде ваше!

# 131
Честит имен ден на Надето на Мимиска!
Да е жива и здрава, да расте щастлива и усмихната!
Бързо възстановяване на крачето!

# 132
  • София
Честит празник на всички именници!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря за поздравленията за именния ден на Надето!  Hug Подарих й една гривничка - сребърна верижчица с висящи едни емайлирани рибки. Ако случайно оцелее гривната като цяло и/или и 3те рибки, за да ги покажем довечера на тати, ще е успех!  hahaha

Ето и малка почерпка в този дъждовен ден:

За този ден бях планирала да я заведа да й продупчат ушите. Дори обички й купих.  Flutter Ще стане по-нататък!  Peace

Прекрасен ден желая!!!
 Hug

# 133
Честит имен ден на Надето! Здраве за нея и за всички останали, разбира се!

Аз се завърнах след кратко морско посещение, а снимки ще приложа по-късно само да сколасам  с домакинстването.

Веднага влизам да проверя Елс дали вече се е клонирала, но явно ще съм "тук" за важното събитие. Wink

До скоро, аз ще почета назад какви радини вълнения са се случвали  Heart Eyes

# 134
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАДЕТО И НА ВСИЧКИ,КОИТО СЪЩО ИМАТ ИМЕН ДЕН!
Пожелавам на Надето скоро да е пак във форма за тичане и пакости,за да не оставя мама да седи до нея,а да тича след нея.
Ние днес не сме на ДГ,защото Анна Мария повърна три пъти нощес. Днес е весела и няма проблеми, даже цяла сутрин ми повтаря да я обличам и да тръгваме.
Това е от нас, надявам се да няма изненади и утре да отиде при децата.

Общи условия

Активация на акаунт