Дали пък не иска да те изплаши с втора Рада?
Мислех, че е период, но вече продължава доста време и днес след поредния отказ вече избухнах. Вече се чудя кво да правя, не ща да я насилвам, но не мисля, че яденето на едно и също нещо всеки ден е здравословно.
!
Колкото по-малко й се връзваш, толкова по-малко ще те работи. В смисъл - ок. Не се нервирай. Не й показвай, че това те дразни, ядосва или не ти харесва. Тя може просто така да иска да те дразни. А като премахнеш тази възможност, тя ще разбере, че няма смисъл и че дори за нея ще е по-добре и по-приятно да разнообрази малко менюто си. Така мисля аз! 
Направо ме е яд на себе си, че не ми е и минало през акъла, че детето ще си умира от страх, когато й махат гипса.
Сигурно бих могла да я подготвя, но не би... Милото! Моето обяснение е, че тя направо се е "срастнала" с гипса и го възприема като част от себе си. И всяко посегателство върху него за нея е равносилно на посегателство срещу плътта й. Едвам я удържаше баща й. Аз не бих се справила!
Добре, че лекарят (отново) прояви завидно търпение и разбиране.
В крайна сметка сега гипсът й е до коляното. Не й слагаха нов, само скъсиха стария. Направиха й снимка. Д-рът каза, че заздравяването върви добре и вече няма никаква опасност от разместване. Позволи да стъпва на крака. На 18ти, живот и здраве, сме пак при него да сваляме гипса окончателно!
И сега следва забавното. Надето до такава степен е свикнала кракът й да е изправен, че си го влачи така, все едно си има гипс още.
Убедена съм, че ще се отпусне, ама е голяма картинка. Еле па като си го придържа с ръка, защото той се сгъва! Държи си го изправен и си го мести.
Душичка!

Дано боледуването на баткото не се повтаря повече! Радвам се, че с красивата Тони, която много прилича на Стени, сте добре. За кърменето, и аз да си кажа, че добавянета към кърмата на АМ не се препоръчва. А как върви сега кърменето при вас, ако искаш, с удоволствие ще отговоря на възникнали въпроси. 
....но като нямам опит

Обаче единия (ТСМ) не работи, другият е на заем, а очаквам утре сестра ми да ми изсипе всички Йоскови съкровища, между които да има и бебефон. Ако не го е дала на някого - ще ти го пратя 

.
. За два дни съм изхабила толкова нерви, колкото за два месеца
. Едното като спре да се тръшка и да пищи, че не е станало неговото, започва другото, а като започнат и двете да пищат е тогава ми се разказваше играта. Накрая вече вдигнах ръце и ги оставих да правят каквото искат и резултата беше разхвърляна до неузнаваемост къща
. Добре, че днес е понеделник и едното замина на градина, че ако си е и днес вкъщи, то със сигурност сега щях да съм в лудницата
, но за съжаление не винаги става това, което искаме
.
, защото госпожижата е "залепена " за мен и изпада в нервни кризи, като гушкам Дани, а пък тя е "пренебрегнатата " в случая
. Въобще при нас е сложна ситуацията
.
.
.