Казах,че го даваме на друго бебе и това беше.

Но Ивко си го цокаше 2 пъти и после го изплюваше,не беше много привързан към него!

Обаче си много задобряла с този декупаж, показах на Милен творенията ти и той си букмаркна линковете в темата ви, за да чете за техниката на изработка 
А плакала ли е много при падането?

Може и да се възползвам.
Стискам палци да ти се размине загубата и на нерви, и на време, и на пари!!! 
А плакала ли е много при падането?
Да, много е плакала след като е паднала. Първоначално е изпищяла от болка, после е плакала и не е искала да стъпва на десния крак.
След като не се е успокоила в нормалния за едно обикновено падане срок, майка ми и Хари са я завели в Пирогов. Направили са й снимка, като през цялото време Хари е бил с нея.
Докторът казал, че снимката не е хубава и предложил детето да остане в болница под наблюдение...
Майка ми, разбира се, отказала. Дал си лекарят заръките, сложили й гипса, и така... И си седи сега съкровището на земята и си играе като 10-11 месечно бебе.
Как се премества, влачейки се по дупе с единия крак за двигател и другият за тежест, не е истина!
Вече обаче е посвикнала с гипса и размотава крака нагоре и настрани без никакво усилие.
Дори се обръща по корем!
Обещавам да докладвам дума по дума, защото все ми се чини, че има нещо недоизказано...
Дано не съм права!!!

.
.
. Поздравления
.
.
.
. А колкото по - рано го махнем толкова по - добре ще бъде за нея, ама как да й го обясня
, че с тая бюрокращина ще те мотаят сигурно два месеца докато ти направят наново всички документи
.
. Приятна почивка. 

, сигурно ще се птрогне до сълзи!
За количката - имаш ми телефона, само дай знак 

Д-рът каза, че пукнатината е много дълга - едва ли не по цялото протежение на костта.
Щом обаче не е счупено и разместено, всичко ще е наред с времето. Каза, че при травми на това място (долна подбедреница) съпроводени със счупване и разместване, се налага оперативна намеса. Така че можем да твърдим, че при нас е т.н. малкият дявол.
Това е срокът, за който заздравява подобна на нашата травма - от 45 до 60 дена. Поне до края на месеца не е позволено да стъпва на болния крак. После ще направим консултация, вероятно снимка, и ако всичко е наред, може да й се освободи коляното и да остане с гипс само в долната част на крачето за остатъка от времето.
Казаха, че е по-здрав от класическия. В същото време няма никаква опасност за проблеми с циркулацията на кръвта.
Казаха да внимаваме да не ни ритне с гипсирания крак. 

Намерих аз вносителя и утре ще имам амортисьорчетата, така че се надявам да си оправя количката! Не че не я карам така тези дни, ама не мога да причиня и това на детето - да седи под домашен арест. 

Моля, който се сети, да стисне по едни палци утре сутринта към 10 - Хари ще е на изпит.
Абе, лудницата е пълна! 

.
.
. Баткото има едно палцестискане и от мен
.
. Дано бързо оздравеете и бързо да си извадиш нов паспорт и да се наслаждавате пълноценно на почивката
.
. Като има свободно време ще пише.
.