ДЕКЕМВРИЙКИТЕ: "Ура,Елси има дъщеря!"

• 16 315
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Ние махнахме бибата още миналото лято,и то точно за 2 дни!  Mr. Green
Казах,че го даваме на друго бебе и това беше.  baby_neutral
Но Ивко си го цокаше 2 пъти и после го изплюваше,не беше много привързан към него! Peace

# 91
Къдрокос, размина им се този път на салфетките ти, обаче да знаеш, че са под постоянна заплаха  Mr. Green Peace Обаче си много задобряла с този декупаж, показах на Милен творенията ти и той си букмаркна линковете в темата ви, за да чете за техниката на изработка  ooooh!
Мимис, къде ги тези кила по Надето, бе? Браво на момичето  Heart Eyes А плакала ли е много при падането?
Цвети, разиграйте някаква сценка - подарете бибето на някого, дайте го някое куче или го изхвърлете ритуално в коша. Важното е да няма връщане назад  Peace

Положителната новина за днес е, че приключихме с мебелите  Crazy
Отрицателната - затрих си портофейла в гнусната община Връбница барабар с всички документи, пари, дебитни карти и т.н. Утре сутринта ще тичам до там, барем има не-алчни служители  Praynig

# 92
  • София
Пачи, благодаря и тук за милото предложение!  newsm51 Може и да се възползвам.

Отрицателната ти новина не е равнозначна на положителната...  smile3506 Стискам палци да ти се размине загубата и на нерви, и на време, и на пари!!!  fingerscrossed

Мимис, къде ги тези кила по Надето, бе? Браво на момичето  Heart Eyes А плакала ли е много при падането?

Не знам къде са, честно казано. Не изглежда дебела, по-скоро е яка. Висока е също така - гони метъра.  Peace Да, много е плакала след като е паднала. Първоначално е изпищяла от болка, после е плакала и не е искала да стъпва на десния крак.  newsm11 След като не се е успокоила в нормалния за едно обикновено падане срок, майка ми и Хари са я завели в Пирогов. Направили са й снимка, като през цялото време Хари е бил с нея.  Peace Докторът казал, че снимката не е хубава и предложил детето да остане в болница под наблюдение...  Thinking Майка ми, разбира се, отказала. Дал си лекарят заръките, сложили й гипса, и така... И си седи сега съкровището на земята и си играе като 10-11 месечно бебе.  Heart Eyes Как се премества, влачейки се по дупе с единия крак за двигател и другият за тежест, не е истина!  Wink Вече обаче е посвикнала с гипса и размотава крака нагоре и настрани без никакво усилие.  ooooh! Дори се обръща по корем!

Утре сме на контролен преглед, на който желанието да се видим очи в очи с доктора е взаимно.  smile3521 Обещавам да докладвам дума по дума, защото все ми се чини, че има нещо недоизказано...  smile3506 Дано не съм права!!!

Благодаря още веднъж за подкрепата на всички ви! Искрено се надявам и се моля да не се сблъсквате на живо с подобна ситуация!!!
  bouquet

# 93
Здравейте момичета ние пристигнахме в БГ патуването мина добре, само кадето се притеснявахме, Галина започна да повръща много през първите часове добре че си бях взела хомеопатични свщички против повръщане. Децата гледаха през прозореца следобяд заспиваха кам 12 и спяха по 3 часа ,вечер заспиваха рано и спяха до сутринта, единствено ни задаржаха около два часа и половина на сръбската граница и близо 3 часа на българската граница.Когато пристигнахме в Варна си теглихме по един душ и веднага слязохме да хапнем рибка с биричка на плажа.Хубаво е у дома
Мимис миличката дано по бързо и безболезнено премине  ooooh!
Марти честит рожден ден   bouquet

# 94
  • София
Здравейте  Hug.
Благодаря ви за пожеланията  bouquet.
Ели, много ми хареса подаръка за свекъра Peace. Поздравления  bouquet.
Ох, Мимис, да минават бързо тези дни, че само като си помисля какво му е на Надето и ми става тъжно Sad.
Веси, на мен един от подаръците ми е един ден прекаран в салон за красота, ама ще видим кога ще намеря време да се възползвам от подаръка newsm78.
Цвети, напълно те разбирам за биберона. На Дани го махнах, когато беше на 13 месеца и искам и на Ани да го махам вече, обаче тя не иска и да чуе и като заспива ако биберона не е в устата й става нещо страшно ooooh!. А колкото по - рано го махнем толкова по - добре ще бъде за нея, ама как да й го обясня Mr. Green.
Пачи, дано да успеш да си намериш документите Praynig, че с тая бюрокращина ще те мотаят сигурно два месеца докато ти направят наново всички документи Close.
Краси, добре дошла на родна земя Hug. Приятна почивка.

# 95
Краси...Добре дошла мила!Радвам се,че всичко е минало нормално и сте си у дома! Hug
А колко ще си стоите тук?

Пачи...дано успееш да си намериш всичко изгубено,че иначе нерви,пари,време...а нали се сещаш колко бързо става всичко в БГ... ooooh!

Марти,хубав подарък,аз отдавна не се бях глезила така  Peace
Как изкарахте празника?

Елси
не се е отчела тази суртин...Да взема да почерпя кафе...

Ивко и днес отиде без проблем на ДГ.Не плака,не мрънка,а влезе направо в стаята да си играе. Peace
Едното детенце има Р.Д. днес и ще го правят в градината,ще има разнообразие за дечицата!  ura

# 96
В Русия съм, в Русия съм! hahaha
Тука съм, бе, къде да съм?! Утре пак съм на зъболекар, да ми довършат зъба, така че няма мърдане  Wink

Веси, наздраве! И аз пих едно мляко с малко нес тази сутрин, че ставах до тоалетна към 6ч. и повече не успях да заспя....

Пачи, много гадно това с документите! Случвало ми се е, не го пожелавам на никой! Дано да случиш на съвестни хора!

Карч, добре дошли!

Цвети, успех в борбата! И моят съвет е да я подарите на някое бебе бибата, сама Анна Мария да го направи, за да й е ясно после, че сама се е прецакала!

Ели, ти си майстор на красоти всякакви! Ако свекър ти е ченге с меко сърце Wink, сигурно ще се птрогне до сълзи!

# 97
Отчитам се и аз:

Служителите на община Връбница не само, че не са алчни, ами и обърнали света вчера да ми издирят телефона (намирили само служебния), за да ми върнат всичко. Съставили протокол, описали съдържанието на портмонето (вкл. парите - 200 лева) и днес ме чакаха (аз се изтипосах там в 8:30). Притеснявали се да не родя тази нощ от зор и претеснение. А аз имах само т.нар. от моята племенница "омение" - да се ядосваш сам на себе си, без никой да ти е направил нещо  Mr. Green (това обяснение го изпраска като беше на 6-7 години).
Ей, имало и свестни хора, да не повярва човек  Peace

Мимис, децата са много адаптивни и шокът е повече за нас, отколкото за тях. Миналата година, когато Маги беше с шините и бинтовете на ръцете, се беше научила да си взима биберона с лапи, да отваря кутии и т.н. Не, че това ще те успокои... Дано доктора донесе положителни новини  Praynig За количката - имаш ми телефона, само дай знак  Peace
Карчита, ха добре дошла на теб и на малките героини - пътешественички   bouquet

Магарето днес беше изстреляно още в 8 в градината (за да ходя до общината) и нямаше време да се пазари дали да ходи или не  Joy

# 98
Служителите на община Връбница ...

smile3501 smile3501 smile3501

# 99
Eee Пачи радвам се, че си спести маса нерви и средства, браво на тези хора-имало и съвестни! Peace

Веси, мерси за кафенцето Wink

Карчита-добре дошла Hug

Ели наистина страхотен подарък си измислила и сътворила!

Тъкмо се върнах от детската градина-Трифи ще бъде приет от 23.09...да видим дали и аз няма съм от ревящите майки Mr. Green
Сега предстои тичане по ХЕИ-та, магазини и пр.
Мисля да го заведа ден -два преди "официалното" постъпване да се запознае с идеята Wink

Желая ви лек и слънчев ден! Heart Eyes

# 100
  • София
Мина контролният преглед. На доктора голямо благодаря! newsm51
Радвам се, че има такива хора и такива лекари, а още повече се радвам, че такива хора стават лекари!   newsm10

Вече сме с олекотен гипс.  Peace Д-рът каза, че пукнатината е много дълга - едва ли не по цялото протежение на костта.  ooooh! Щом обаче не е счупено и разместено, всичко ще е наред с времето. Каза, че при травми на това място (долна подбедреница) съпроводени със счупване и разместване, се налага оперативна намеса. Така че можем да твърдим, че при нас е т.н. малкият дявол.  Praynig Това е срокът, за който заздравява подобна на нашата травма - от 45 до 60 дена. Поне до края на месеца не е позволено да стъпва на болния крак. После ще направим консултация, вероятно снимка, и ако всичко е наред, може да й се освободи коляното и да остане с гипс само в долната част на крачето за остатъка от времето.

Олекотеният гипс е много интересен.  yes Казаха, че е по-здрав от класическия. В същото време няма никаква опасност за проблеми с циркулацията на кръвта.  Peace Казаха да внимаваме да не ни ритне с гипсирания крак.  Rolling Eyes Казаха, че ще си сърби кожата под гипса, но чрез намокряне (което е позволено, само после хубаво трябва да се подсуши) се облегчава сърбежът.

Ами, в общи линии е това. При всички положения съм по-спокойна.   smile3521

Надето си е свикнала с належащите неудобства и се приспособява "в движение". Там не плака много.  thumbsup А и щом се върти насън и спи по корем, значи добре се справя душичката!  Heart Eyes

Пачи, много се радвам, че и ти си попаднала на хора!  Peace Намерих аз вносителя и утре ще имам амортисьорчетата, така че се надявам да си оправя количката! Не че не я карам така тези дни, ама не мога да причиня и това на детето - да седи под домашен арест.

Кари, добре се завърнала. Няма по-хубаво нещо от дома, нали?  Hug

Ели, идеята ти за подарък е уникална!  smile3501

Цвети, някакви новини при теб? Записа ли час на Лазар? Той как е напоследък? Вълнува ли се за 15тиnewsm78

Говорейки за батковци...  fiuuuuuu Моля, който се сети, да стисне по едни палци утре сутринта към 10 - Хари ще е на изпит.  ooooh! Абе, лудницата е пълна!   bouquet

Хубава вечер!
 wavey

# 101
Мимис радвам се че сте попаднали на добър лекар, милата душички приспособява се.Децата по бързо се приспособяват към такива ситуаций ако е възрастен има да охка да пъшка а Надето си е герой.Ти сигурно не спиш вечер за да я наглеждаш
Нас пък семейно ни хвана вируса с повръщане и разтроиство като за добре дошли  ooooh!
Галина ми надраска паспорта и сега трябва да го сменя , чакане по опашки и много ще ме забавят написаха ми акт че не съм си съхранила добре паспорта незная каква цена ще е , но дано излезе по бързо за да си пусна паспорта че нямам време
Вчера се засякох с Къдрокоска много им се зарадвах, Борко е станал един хубав пораснал батко  Heart Eyes
знаете ли съвсем така странично ще споделя че в цяла Европа е забранен дамския душ и в Испания една лекарка се развикала на моя позната защо само ние българките сме искали да ползваме подобно нещо как не ние било срам и такива глупости.

Мимис ще стискам палци за баткото  Praynig

# 102
  • София
Здравейте Hug.
Пачи, браво на служителите от общината, че са ти спестили и нерви и време и пари smile3501.
Мимис, хубаво е, че има и свестни лекари Peace. Баткото има едно палцестискане и от мен fingerscrossed.
Краси, е вие дойдохте да си почивате, а то какво стана - вирус, висене в МВР - то Whistling. Дано бързо оздравеете и бързо да си извадиш нов паспорт и да се наслаждавате пълноценно на почивката Hug.
Оня ден се чухме със Зори, на всички изпраща поздрави, а Боби вече е много по- добре и няма Т Grinning. Като има свободно време ще пише.
Дани вече втори ден като ходи на ДГ и не плаче. Изглежда свикна с мисълта, че там не е толкова лошо Laughing.
Приятен ден на всички  bouquet.

# 103
Тука съм, 2в1!

Мимис, направо ми звучи ужасно това за травмата, но голямо браво на Надето, че се адаптира бързо към положението си! Дано и възстановяването мине по план и всичко остане само лош спомен! Браво и на доктора! Палци за Хари!

Ех, Краси, разнообразили сте си почивката с големи екстри! Бързо оправяне на всички франтове!

Браво на Дани, че вече свикна с градината!

Стени също вече е много добре! Само преди да тръгнат сутрин си повтаряме, че мама ще го вземе, взема си (все още) по някоя играчка и потегля с усмивка! Онзи ден минахме на шпионаж покрай градината докато си играеха сутринта в двора - много добре си играеше с другите деца на влакчето. Следобед също са навън и играят! Изобщо, и аз съм доволна и спокойна вече - госпожите са свестни, за сега изглежда добре си гледат работата, децата изглеждат доволни!

А на 23-ти ще стискаме палци за хубаво начало и на Трифи!

# 104
Ние цяла седмица ходихме с желание,а днес,последния ден,един рев,едно гушкане...не иска да ме пуска,казва ми " Мамо,ти си моята майка,ти ще ме люляш и ще стоиш с мен тук"...
В такива моменти и от такива приказки направо ми се къса сърцето.  Sad Tired

Общи условия

Активация на акаунт