По-рано ние сме родени, но с късмет сме надарени

• 22 022
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
  • София,
ВИки честита годишнина и от мен ощеееее многоооо такива годишнини да празнувате изпълнени с любов и разбирателство!    bouquet Браво и на малкия сладур, ама ти наистина ли до сега не си го водила на плажа нали живеете във Варна, а морето поне го е виждал и преди нали.  newsm78
Болните  дечица бързо да се оправят, както и болните мами! Hug
Пчеличка ксилометазолина добре ли Ви действа. По принцип той е за деца над една година и аз последния път го слагах на Вероника.
А нашия рожденик какво му стана снощи и на него, бяхме на една пицария с едни приятели да празнуваме, че в къщи е тясно и като се прибрахме цяла нощ се скъса да повръща, не е пил много, не е ял нещо развалено, какво му беше незнам. Но като повръща в банята и се чува из целия апартамент и Вероника се плаши и започва да реве, та цяла нощ и тримата не сме спали, добре че баткото не чува, а си спи. Сега спят цял следобед!

# 91
  • София
Писах и не ми излезе поста.

Viki_76 още много години да празнувате   bouquet
И ние след 3 дена ковваме 8г откакто се бракувахме.

Тани, браво на Ели. Добре, че и АБто не е влязло в употреба.

Dundurela може да е от храна. Може и да не е била развален,а но да има съставка, която да му действа на мъж ти.
Аз винаги се чувствам зле след посещение на "О, шипка" в Люлин. По принцип не трябва да ям майонеза, но като си напоръчваме разни салата и пици с какви ли не сосове...

# 92
Вики, честита годишнина  Hug Да сте много щастливи още дълги години!

Ние сме пресни-пресни в семейния живот - тази година в октомври ще празнуваме едва 2 години  Rolling Eyes

# 93
Viki_76,честита годишнина!!! Hug

# 94
  • Варна
tonyy, дано бързо отшуми болежката ти. Пиши след лекаря какво са ти казали.
tanita, много се радвам, че не се е наложило да даваш антибиотик и вече сте добре.  Simple Smile
Dundurela, тъй както сме от Варна последните 3 години съм ходила на плаж 3-4 пъти. На градските плажове вече не ходя, че се наслушах на случаи със стафилококови инфекции, стомашно-чревни проблеми, придобити на плажовете тук. Тук плажната ивица е пълна със заведения, изхвърлящи боклуците си в морето  #2gunfire. Затова и Вики не беше стъпвал на пясък и не беше доближавал морето.
AnMary, на 10-ти ли ви е годишнината? (и ние тогава навършваме 8 години откакто се бракувахме)
Благодаря на всички за честитките.  Hug

# 95
Как сте, днес момичета?Dundurela,как е Вероника?

# 96
  • София
AnMary, на 10-ти ли ви е годишнината? (и ние тогава навършваме 8 години откакто се бракувахме)
На 10ти сме Simple Smile Приятелите ми се смеят, че съм си била направила подарък за РДто Simple Smile

# 97
Ехооо,къде сте всички? Ние започнахме с гимнастиката.Вчера я прие много добре ,но днес рева много гадно  newsm45 Едно въпросче- вие имате ли столчета за хранене или ползвате шезлонгите за тази цел?. Ние имаме шезлонг,но с нашия начин на ядене на пюре го омазваме целия. Мислите ли ,че със столче ще ни е по добре? То сигурно и се почиства по-лесно  newsm75? А и шезлонга съм го сложила на фотьойла и тя успява и него да омаже. Ядем като малки прасенца Mr. GreenВъобще-оправдан разход ли е стола за хранене Wink? Айде включайте се по-честичко да кажете какво правите Heart Eyes.Ние още сме си с хремата #Cussing out.Но вече все по-често я чувам да казва ба-ба.Много рядко се чува и ма-ма,особено като плаче.
 Това е от нас    love001

# 98
  • София
Ми ето ве... аз съм една куха лейка.
В една от отчетните си писахме за столчета. Добре, че ме подсети. Купих на Алекс люлка на Фишер, която може да стане на столче за хранене Simple Smile Предната част е издълбана. Там могат да се слагат разни неща. Мале какво обяснение.

# 99
  • София,
AnMary страхотен избор - поздравявам те, тези люлки наистина са много яки.
Аз си купих столче за хранене и по принцип съм много доволна, защото и ние в началото се хранехме в кошницата за колата и така успявахме да омажем и нея и дивана в кухнята. Столчето наистина е добър избор, но ..... след като изкарахме два месеца в провинцията без него и Вероника свикна да си я сложа някъде да седне и така да я храня, сега изобщо не ще да седи в него, направо ме побърква, през деня нали сме все навън и я храня по столовете в кафенетата, че понякога повръща и омазва и количката. А вечер ако успея да я навра в стола трябва баща и или батко и да се правят на маймуни пред нея за да успея да я нахраня. И някак си и е тясно и топло в него все е потна. Но иначе е много удобен и е с релси та може да се люлее, понякога я слагам и ги пускам и тя се люлее сама.
Сега като не ще да седи в него се замислям дали да не го продавам, ама мъжо каза да го подържим още малко да изкарамезимата, че то сега нали повече ще сме си в къщи. Така, че Пчеличка ти си прецени. Има едни столчета, дървени, които после се разглобяват и стават столче и масичка. Аз такова исках да си купя и сега ме е яд ама нищо.

Гери ние сме  Hug по цял ден сме навън почти само дето не иска да спи като е навън, та се прибираме на обяд в жегата и си спим в къщи.

# 100
Здравейте и от мен. )))
Аз пак отдавна не съм се включвала.
Гледам, че е имало болни, дано всичко вече е наред.
Ние също минахме и аз не знам през какво, вирус ли, зъби ли. Имахме температура, после един ден малко разстройство, давах Панадол от време на време (общо 4пъти) един път свещичка нурофен и 3пъти бисептол и това беше, то почти абсурд да напъхаш нещо в устата на моята госпожица.
Сега най-новото е че от седмица и нещо не иска да яде. То не бяха пюрета, каши, храна каквато ние ядем и не иска и това е. Вече направо не знам какво да я правя, как не огладнява, странна работа.
Ако имате някакви идеи ще се радвам да споделите. )))

# 101
  • София
Има едни столчета, дървени, които после се разглобяват и стават столче и масичка. Аз такова исках да си купя и сега ме е яд ама нищо.
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=43_44&products_id=2553

Наистина са хубави и удобни. Една приятелка на Дияна до миналата година го е използвала. Пише и рисува на него Simple Smile

# 102
  • Варна
Привет и от нас!
Аз смятам, че столчето за хранене си е едва ли не задължителен аксесоар. Удобно и практично. Детето свиква, че там се яде - не се играе. Аз "малко" развалих дисциплината като беше горещо, а и бяхме болни и хапваше и извън стола и сега разнася бисквити, хляб навсякъде из стаите и всичко става в трохи. Другото удобство на столчето е, че там е вързан и мога и аз да хапна на спокойствие без да пипа той по масата. За дървените столчета съм против - нестабилни са и нямат колани - чувала съм  за случаи на паднали дечица.
Ние все пак ще ходим в Цигов Чарк. Та сега се шашкам как ще се храним там - дали има детска кухня наблизо? Пали? А големи магазини дали има наблизо (където да има детски храни)? Голяма съм паника - колко ли чанти багаж ще ни трябва - то ще ни трябват и по-дебели дрехи, резервни лекарства...  hahaha. Как ли ще събера всички неща за Вики в колата?! Чак се чудя Dundurela как сте пътували с 2 деца.
Mirama, мисля че е период и ще отмине. И ние минахме през периоди на много слаб апетит. После отминава и идва период, когато ядат много.
AnMary, честита годишнина!  bouquet

# 103
Вики,детска кухня,не мисля newsm78
освен ако не ви се идва до Пазарджик,на около 40 км е.
много по близо ви е Велинград,но и в курорта има магазини,доста добре заредени.
Има хотели,ресторанти,предлагат готвена храна,купуваш супичка и сте готови.
топли дрешки задължително,вечерите са много студени.ще ви хареса сигурно,Цигов чарк си е един малък град.природата е супер,язовира ви е близо,и е едно спокойствие.пожелавам ви приятно изкарване

# 104
Здравейте Hug. Да, и аз знам за дървените столчета.Но те за сега отпадат като вариант точно ,защото нямат колани. Но за другите-тъй като Мими още не седи стабилно,там мога ли да я държа,поне за хранене newsm78? После ще я връзвам в шезлонга Mr. Green. Благодаря ви .Ще чакам съвети,тъй като нашия татко си идва утре и ще го водим да ни купи Wink. Вики,ако не те затруднява може ли да ми дадеш сайт или снимка на подобно на твоето столче щом ти е било полезно,да се ориентирам какво да търся Embarassed.

Общи условия

Активация на акаунт